seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт, може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше 
На професионален език се казва :Excellent

Почти съм сигурна ,че Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал и колко я желае по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести

Трудно може някой да очаква само приятелство след разговорите, които Ферит води с Нерва
В кафенетоТой обяснява напускането си от дивана на Нерва:
Ферит „Не ми се искаше в този момент. ,защото ти може всеки да поканиш така.Аз не съм всеки
Ако нещо се случва , ще е само, когато аз искам и както аз искам.”
Невра :Колкото и да си голям,аз съм по -голям размер/ниво/,а ти трябва да се задоволиш с жени с
по-малки дори от теб размери
Ферит: „Аз предпочитам свободния стил, и искам да нося теб .. Искам да видя как ме
гледаш. Отпусни се по течението Мисля, че ще си подхождаме много. Тези размери свободни, широки,
удобни, убеден съм , че ще ми стоят много добре.
В колата: след неговата шега ,че и с нея си е тръгнал от нощен бар,но тя е по-специална
Невра:Внимавай с дистанцията за да не видиш и другото ми лице
Ферит :Искам да видя всичките ти лица отгоре, отдолу, отстрани, прави.Да видя всичко, което си ти

/ Защото какъвто и ген да носи, дълбоко в себе си е добър човек, с красиво сърце! В него се влюби Сейран, заради него се върна в Антеп, за това се съгласи на втората сватба. И ако онази малоумна сценаристка беше прочела написаното от Гюнгер в 1-ви сезон, нещата трябваше да изглеждат съвсем по друг начин!