Отговори
# 120
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy  

На професионален език се казва :Excellent Grinning
Диалозите между Невра и Ферит  в новия епизод са много и дават всички  отговори.
Почти съм сигурна ,че   Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал  и колко я желае   по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести Smiling Imp
Изгледах няколко пъти сцените с Ферит и Невра. Още вечерта след случката между тях, той каза, че ще ѝ даде урок. Това и направи, но ми се струва, че Невра е наясно с играта му и също играе с него. Имаше два момента, в които Ферит показа истинското си лице: краят на песента в колата и срещата с Пело. Интересното е, че Невра забеляза тези моменти, затова реши, че и в последната сцена Ферит е искрен. Да, двамата са еднакви и играят игра, но мисля че Ферит води с 1:0. Очаквам провокации от Невра. Това най-вероятно ще доведе до приятелство, но нищо повече. Аз така виждам нещата.

Трудно  може някой да очаква само  приятелство след разговорите, които Ферит води с Нерва

В кафенетоТой обяснява напускането си от дивана на Нерва:
Ферит „Не ми се искаше в този момент. ,защото ти може всеки да поканиш така.Аз не съм всеки
             Ако нещо се случва , ще  е само, когато аз искам и както аз  искам.”
Невра :Колкото и да си голям,аз съм по -голям размер/ниво/,а ти трябва да се задоволиш с жени с
             по-малки дори от теб  размери
 Ферит: „Аз предпочитам свободния  стил, и искам да  нося теб .. Искам да видя как ме
              гледаш. Отпусни се по течението  Мисля, че ще си  подхождаме много. Тези размери  свободни, широки,
               удобни,  убеден съм , че ще ми стоят много добре.
В колата: след неговата шега ,че  и  с нея си е тръгнал от нощен бар,но тя е по-специална
Невра:Внимавай  с дистанцията за да не  видиш и другото ми лице
Ферит :Искам да видя всичките ти лица отгоре, отдолу, отстрани, прави.Да видя  всичко, което си ти

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:22 от seungri

# 121
Мими, помниш ли когато Шехмуз каза на Зерин, че всичко е заради дъщеря й.
Не мисля, че Сейран иска да си отмъщава, тя просто каза на Латиф да прави така, че Корхан да не я закачат, да не се занимават с нея (простичко казано). А когато Гюлгюн й даваше парите и тя "превъртя", спомена за парите, които й даваше сестра й- моя прочит е, че тя не иска пари и то ако са на Корхан и каза много верни неща на Гюлгюн.
Отстрани хората съдят лесно, но Сейран каза на една от лелките в автобуса, като не знаят точно какви са нещата, да не говорят.
Да,помня!Но когато се изправиш пред толкова голяма аудитория,/визирам интервюто по  телевизията/,не може да не осъзнаваш какви последствия може да има след това!Отмъщението,от която и страна да го погледнеш не води до никакви решения на проблемите и нищо добро!Нали затова се определяме като "цивилизовани"хора?Относно реакцията и спрямо Гюлгюн!Не знам защо свързаха двете събития!Двете бяха съвсем различни ситуации!Ако трябва да бъдем честни,в първата ситуация,това беше преднамерено от страна на сестра и.Да си призная,очаквах,че Сейран ще хвърли в лицето на сестра си пачките,ще стане и ще си тръгне!Но,не би!Сестра и си остана "червената"линия,както беше казала на Ифакат веднъж!При втората ситуация,това беше опит,/макар и малко неправилен/,да и се помогне!И реакцията и не беше от най-правилните!Между другото,тя също си го призна след това!seungri ами дали ще си останат само приятели или ще има и нещо друго,зависи от сценаристите,не от нас за съжаление!Все едни "отворени вратички" та да може да е и "така и вака"!Ние може да си спорим и надяваме,ама ....MysteryG значи,аз като си държа телевизора включен 24/7 без да гледам,така само да не е тишина около мен съм допринесла за доста total.
В крайна сметка,момичета,и да спорим,и да се ядосваме,и да са различни мненията ни,наказателния вот от страна на зрителя е налице! Всичко опира до пари и счетоводен баланс!Когато минуса стане по-голям от плюса всичко приключва!Дори и успешен сериал!За съжаление и там не важи "не всичко е пари,приятелю,не всичко е пари!"Видяхме "Мистър Грешен" с Джан Яман и Юзге Гюрел,/мои лични фаворити/,до къде стигна с ниските рейтинги въпреки,че на мен ми допадна!

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:55 от mimi 65

# 122
Здравейте момичета в новата тема!Аз,както винаги,първо гледам без превод,после ви чета,накрая гледам с руско субтитри и тогава бия моята си камбана.Вече знаете,че при мен нещата са по- скоро като страничен наблюдател от разстоянието на житейски опит и преживявания.Епизода определено не ми хареса.Най-вече Сейран!Знаете,че си ги харесвам и двамата,защитавах я дори и след изцепките в Мармарис,/което повече беше изцепки на некадърен сценарист/,но тук определено не ми хареса и не мога да я оправдая.Ферит,след края на 53-ти епизод,вече е ясно,че не може да бъде същия колкото и да се старае."Плейбоя" издържа и избяга с 300 от ситуация в която и Сафет младши щеше да забрави за 37-ми номер обувки и масажи на краката."Плейбоя" обаче си бягаше в буквалния смисъл по улицата надолу!После,при разговора си с "акулата" в колата,когато стана въпрос за "момичетата от бара",той я попита "А теб къде те намерих?"Замаза със "шега,шега",ама има една приказка,"добре,че е майтапа та да си кажем истините"!Разговора със Пелин след нощното му завръщане!"Да,ще бъда лош баща,свиквай с това!"Защо и го каза?Защото е осъзнал,че бащинството е истинско само когато е желано и от двете страни.В случая от едната страна не е поискано,а натрапено .От там и "лошия"баща.Случката в МОЛ-а.Забелязахте ли какво каза на Пелин?"Казах ти,че дори Сейран да не присъства в живота ми,ти няма да си в него!"Не и каза "друга жена", или "тази жена", или "Невра" или ако щете "нова жена"!Каза и конкретно "Сейран"не отчитайки,че скандала е заради Невра!Значи за него,освен Сейран,няма как друга да "присъства" или "неприсъства" в живота му."Присъствието" и "отсъствието" започват и приключват с едно име-Сейран!Това,за "нежелания брак" което каза на Невра в колата,мисля,че просто беше тъпа грешка на сценаристите!Не може да казва "нежелан брак" особено когато на сватбата ти са присъствали целия истанбулски елит,всички вестници и списания са се занимавали с това и "горкана"Невра,която те е проучила да ти повярва,че брака ти е бил "нежелан"!По никаква логика не се "вързва"!За детето е ясно,че наистина му дойде "изневиделица"!Спомних си думите на Суна от първи сезон към Сейран:"Три години са били заедно и той не е станал баща?"Още повече, както знаем е някакъв трик от страна на Пелин.Тайна,която още не ни разкриват,та някак Бучето да си стои в сериала.После,когато Абидин му съобщи за хората с които се е свързал Орхан,първата му мисъл беше,че Сейран е в опасност.Съобщенията му,"прибери се,не излизай от дома си",тревогата,че нещо лошо ще и се случи съвсем не говорят за "безразличие" към нея!Това което направи за Кязъм,въобще не изглежда на играта "все ми е тая"!Единствения,който оцени Ферит,изненадващо беше Шахмуз!Между другото,тоя Шахмуз взе да ми харесва!Той май е най-интересния персонаж във филма!Много разнообразен и непредсказуем!Но за него дру път,има време,ще видим какво ще направят сценаристите!Сега Сейран!Очаквах,че наистина ще предложи на Латиф сътрудничество.Но не знам защо,сценаристите решиха,че ще принизят героинята до обикновен изнудвач решил да използва чужда тайна за да си отмъщава.Това я прави не по-добра от Кязъм и Орхан,пък ако щете и от Халис!Отношението и към Гюлгюн!Тази жена,/вече говоря от името на майка/,преглътна най-голямата си мъка и застана като скала зад гърба ти,за разлика от твоята майка!Извинявайте,харесвам Есме,но като майка....Малко ще се отклоня,гледах "Сърдечна болка" с Алп Навруз.Не го препоръчвам на хора със слаби нерви.Това беше "майка"!Тя успя да защити децата си дори и след смъртта си.Та Гюлгюн се отказа от собственото си дете,при положение,че другото го зарови и не те предаде и ти я сравни със сестра си и и накрещя толкова глупости,които можеха да се съберат в устата ти!Сейран наистина има голям проблем с любовта и доверието,не само към мъжа си!И само няколко минути след като си наранила тази жена,се качваш в колата с баща си,на когото грам не му пука за теб,а те гледа като стока за продан и отиваш на закуска весела и щастлива?О,не!На всичко отгоре,толкова си си повярвала,че вдигаш скандал на хората,които с право те "осъдиха"!Забелязахте ли,че само Сейран и Кязъм бяха тези които крещяха,обиждаха,а Кязъм стигна и до неговата си крайност?Достойни един за друг баща и дъщеря!После,"няма да се кача да ме закара в университета за да не ме видят колегите!"Значи,не защото Кязъм е всичко друго,но не и баща,не защото на него му е все едно дали ще си жива или умряла,стига да си му донесла добра печалба,а за да не навредиш на репутацията си на "героиня" пред колегите си?Забравих да спомена,че даже пренебрегна университета за да отиде и изнудва Латиф.Случката в МОЛ-а.Ферит и Невра.Ферит,весел,усмихнат,живеещ!Насреща жена която по никакъв начин не прилича нито на теб,нито на Пелин,не визирам външен вид разбира се!Сейран,естествено,не знае предисторията на Невра и Ферит,и това е първото впечатление.Да ви кажа,и аз отстрани виждах "щастлив"Ферит и "щастлива"Невра,въпреки,че не си говореха "колко много се обичат"!От страни съвсем не изглеждаше като да нямат връзка и само преди няколко часа Ферит да е избягал от нея!Реакцията на Сейран,погледа пълен с болка,/браво на Афра,толкова добре отигран поглед,че настръхнах отвсякъде/,изтърването на боичките!Защо бе джанъм?Не беше ли ти първата която каза,че все едно целуваш всеки друг?Не беше ли ти която искаше Ферит да излезе от живота ти?Ами,радвай се!Той вече не плаче,не те преследва,развежда се!Ти си щастлива с новия си живот,щастлива си с постигнатата мечта!Изправи се пред цял свят и изгори мостовете към съпруга си и неговото семейство!Отмъсти си по най-добрия начин,върви си по пътя,който си избрала и забрави за миналото!Защо и той да не бъде щастлив,пък дори и върнал се към старото "аз"?Не мога да преглътна и кафето и с Пелин!Добре,помогна и когато имаше нужда,погрижи се за бременна жена,но трябваше да спреш до там!Какво беше това кафе и този разговор с жената,която съзнателно и целенасочено съсипа брака ти и живота ти?Вместо да я подминеш и махнеш с ръка,ти я "жалиш" и отново нападаш съпруга си пред нея.Ами тя това искаше,отново да те изманипулира и го постигна,за съжаление!Най-тъпото беше,когато отвлякоха Кязъм,отиваш в къщата на най-големите си врагове,виждаш,че твоето семейство живее с тях,насреща ти стои Зерин и те успокоява и ти не си шокирана?Извинявайте,но ако аз бях попаднала в тая ситуация,щях да взема майка си и леля си,да ги кача в такси и да ги заведа в дома си.Нима Гюлгюн щеше да ги изгони или нямаше да се притеснява заедно с тях?Не,не,това беше върха на глупостта,не толкова на персонажа,колкото на сценаристите!Явно,че искаха да "поизбелят" образа на Ферит,за сметка на "принизяването" на образа на Сейран!Това видях аз!Това пролича и по рейтинга!И няма да се получи докато не изправят заедно Сейран и Ферит срещу всички и всичко!В момента гледаме двама главни герои,които се борят единствено за собственото си оцеляване и егоизъм!Неври и нови любовници,както за Ферит,така и за Сейран,няма да спасят нещата!Първи сезон направо си стана излишен!Трудното пътуване един към друг,неочакваната голяма любов,която се роди,всичко стана безмислено!И ако наистина не се започне някакво ново начало за тези двамата,а се продължи с тъпченето на едно място,без развитие,по-добре да няма трети сезон,да напишат набързо един "щастлив" или "нещастен" финал и да се приключи!Между другото,искам да попитам,какво означават отделните категории в рейтинга?
Чудесен анализ  и неслучайно много го харесват

Само да добавя свой поглед към добрината и грижите на Ферит
Той е загрижен за всички близки ,не само Сейран.
Погрижи се и за Пелин да я приберат от МОЛа след като  тя го бе ядосала мнооого -такъв е добър
Сейран беше зла  и нагрубяваше грозно всеки: Гюлгюн,Латиф,хората от кафето,  Ферит .
Заради егоизма си , тя нагло   използва всеки
 Тя забрави за достойнство  и кротко прие къде  се  е настанило семейството  и паразити

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:48 от seungri

# 123
Здравейте момичета в новата тема!Аз,както винаги,първо гледам без превод,после ви чета,накрая гледам с руско субтитри и тогава бия моята си камбана.Вече знаете,че при мен нещата са по- скоро като страничен наблюдател от разстоянието на житейски опит и преживявания.Епизода определено не ми хареса.Най-вече Сейран!Знаете,че си ги харесвам и двамата,защитавах я дори и след изцепките в Мармарис,/което повече беше изцепки на некадърен сценарист/,но тук определено не ми хареса и не мога да я оправдая.Ферит,след края на 53-ти епизод,вече е ясно,че не може да бъде същия колкото и да се старае."Плейбоя" издържа и избяга с 300 от ситуация в която и Сафет младши щеше да забрави за 37-ми номер обувки и масажи на краката."Плейбоя" обаче си бягаше в буквалния смисъл по улицата надолу!После,при разговора си с "акулата" в колата,когато стана въпрос за "момичетата от бара",той я попита "А теб къде те намерих?"Замаза със "шега,шега",ама има една приказка,"добре,че е майтапа та да си кажем истините"!Разговора със Пелин след нощното му завръщане!"Да,ще бъда лош баща,свиквай с това!"Защо и го каза?Защото е осъзнал,че бащинството е истинско само когато е желано и от двете страни.В случая от едната страна не е поискано,а натрапено .От там и "лошия"баща.Случката в МОЛ-а.Забелязахте ли какво каза на Пелин?"Казах ти,че дори Сейран да не присъства в живота ми,ти няма да си в него!"Не и каза "друга жена", или "тази жена", или "Невра" или ако щете "нова жена"!Каза и конкретно "Сейран"не отчитайки,че скандала е заради Невра!Значи за него,освен Сейран,няма как друга да "присъства" или "неприсъства" в живота му."Присъствието" и "отсъствието" започват и приключват с едно име-Сейран!Това,за "нежелания брак" което каза на Невра в колата,мисля,че просто беше тъпа грешка на сценаристите!Не може да казва "нежелан брак" особено когато на сватбата ти са присъствали целия истанбулски елит,всички вестници и списания са се занимавали с това и "горкана"Невра,която те е проучила да ти повярва,че брака ти е бил "нежелан"!По никаква логика не се "вързва"!За детето е ясно,че наистина му дойде "изневиделица"!Спомних си думите на Суна от първи сезон към Сейран:"Три години са били заедно и той не е станал баща?"Още повече, както знаем е някакъв трик от страна на Пелин.Тайна,която още не ни разкриват,та някак Бучето да си стои в сериала.После,когато Абидин му съобщи за хората с които се е свързал Орхан,първата му мисъл беше,че Сейран е в опасност.Съобщенията му,"прибери се,не излизай от дома си",тревогата,че нещо лошо ще и се случи съвсем не говорят за "безразличие" към нея!Това което направи за Кязъм,въобще не изглежда на играта "все ми е тая"!Единствения,който оцени Ферит,изненадващо беше Шахмуз!Между другото,тоя Шахмуз взе да ми харесва!Той май е най-интересния персонаж във филма!Много разнообразен и непредсказуем!Но за него дру път,има време,ще видим какво ще направят сценаристите!Сега Сейран!Очаквах,че наистина ще предложи на Латиф сътрудничество.Но не знам защо,сценаристите решиха,че ще принизят героинята до обикновен изнудвач решил да използва чужда тайна за да си отмъщава.Това я прави не по-добра от Кязъм и Орхан,пък ако щете и от Халис!Отношението и към Гюлгюн!Тази жена,/вече говоря от името на майка/,преглътна най-голямата си мъка и застана като скала зад гърба ти,за разлика от твоята майка!Извинявайте,харесвам Есме,но като майка....Малко ще се отклоня,гледах "Сърдечна болка" с Алп Навруз.Не го препоръчвам на хора със слаби нерви.Това беше "майка"!Тя успя да защити децата си дори и след смъртта си.Та Гюлгюн се отказа от собственото си дете,при положение,че другото го зарови и не те предаде и ти я сравни със сестра си и и накрещя толкова глупости,които можеха да се съберат в устата ти!Сейран наистина има голям проблем с любовта и доверието,не само към мъжа си!И само няколко минути след като си наранила тази жена,се качваш в колата с баща си,на когото грам не му пука за теб,а те гледа като стока за продан и отиваш на закуска весела и щастлива?О,не!На всичко отгоре,толкова си си повярвала,че вдигаш скандал на хората,които с право те "осъдиха"!Забелязахте ли,че само Сейран и Кязъм бяха тези които крещяха,обиждаха,а Кязъм стигна и до неговата си крайност?Достойни един за друг баща и дъщеря!После,"няма да се кача да ме закара в университета за да не ме видят колегите!"Значи,не защото Кязъм е всичко друго,но не и баща,не защото на него му е все едно дали ще си жива или умряла,стига да си му донесла добра печалба,а за да не навредиш на репутацията си на "героиня" пред колегите си?Забравих да спомена,че даже пренебрегна университета за да отиде и изнудва Латиф.Случката в МОЛ-а.Ферит и Невра.Ферит,весел,усмихнат,живеещ!Насреща жена която по никакъв начин не прилича нито на теб,нито на Пелин,не визирам външен вид разбира се!Сейран,естествено,не знае предисторията на Невра и Ферит,и това е първото впечатление.Да ви кажа,и аз отстрани виждах "щастлив"Ферит и "щастлива"Невра,въпреки,че не си говореха "колко много се обичат"!От страни съвсем не изглеждаше като да нямат връзка и само преди няколко часа Ферит да е избягал от нея!Реакцията на Сейран,погледа пълен с болка,/браво на Афра,толкова добре отигран поглед,че настръхнах отвсякъде/,изтърването на боичките!Защо бе джанъм?Не беше ли ти първата която каза,че все едно целуваш всеки друг?Не беше ли ти която искаше Ферит да излезе от живота ти?Ами,радвай се!Той вече не плаче,не те преследва,развежда се!Ти си щастлива с новия си живот,щастлива си с постигнатата мечта!Изправи се пред цял свят и изгори мостовете към съпруга си и неговото семейство!Отмъсти си по най-добрия начин,върви си по пътя,който си избрала и забрави за миналото!Защо и той да не бъде щастлив,пък дори и върнал се към старото "аз"?Не мога да преглътна и кафето и с Пелин!Добре,помогна и когато имаше нужда,погрижи се за бременна жена,но трябваше да спреш до там!Какво беше това кафе и този разговор с жената,която съзнателно и целенасочено съсипа брака ти и живота ти?Вместо да я подминеш и махнеш с ръка,ти я "жалиш" и отново нападаш съпруга си пред нея.Ами тя това искаше,отново да те изманипулира и го постигна,за съжаление!Най-тъпото беше,когато отвлякоха Кязъм,отиваш в къщата на най-големите си врагове,виждаш,че твоето семейство живее с тях,насреща ти стои Зерин и те успокоява и ти не си шокирана?Извинявайте,но ако аз бях попаднала в тая ситуация,щях да взема майка си и леля си,да ги кача в такси и да ги заведа в дома си.Нима Гюлгюн щеше да ги изгони или нямаше да се притеснява заедно с тях?Не,не,това беше върха на глупостта,не толкова на персонажа,колкото на сценаристите!Явно,че искаха да "поизбелят" образа на Ферит,за сметка на "принизяването" на образа на Сейран!Това видях аз!Това пролича и по рейтинга!И няма да се получи докато не изправят заедно Сейран и Ферит срещу всички и всичко!В момента гледаме двама главни герои,които се борят единствено за собственото си оцеляване и егоизъм!Неври и нови любовници,както за Ферит,така и за Сейран,няма да спасят нещата!Първи сезон направо си стана излишен!Трудното пътуване един към друг,неочакваната голяма любов,която се роди,всичко стана безмислено!И ако наистина не се започне някакво ново начало за тези двамата,а се продължи с тъпченето на едно място,без развитие,по-добре да няма трети сезон,да напишат набързо един "щастлив" или "нещастен" финал и да се приключи!Между другото,искам да попитам,какво означават отделните категории в рейтинга?
Чудесен анализ  и неслучайно много го харесват

Само да добавя свой поглед към добрината и грижите на Ферит
Той е загрижен за всички близки ,не само Сейран.
Погрижи се и за Пелин да я приберат от МОЛа след като  тя го бе ядосала мнооого -такъв е добър
Сейран беше зла  и нагрубяваше грозно всеки: Гюлгюн,Латиф,хората от кафето,  Ферит .
Заради егоизма си , тя нагло   използва всеки
 Тя забрави за достойнство  и кротко прие къде  се  е настанило семейството  и паразити
😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 124
Браво Сейрошум, точно така се прави, с достойнство, принципи и отстояване на позиция.

# 125
Скрит текст:
много лоши спойлери чета, Ферит ще отиде да изпрати баща си на пристанището,в същото време Сейран ще се появи с полицията и ще отведат Орхан. Това означава,че войната продължава с пълна сила. Представям си Ферит после как ще я ругае . Защо така негативно правят сценария,не мога да си обясня. Феновете искат СейФер или греша? Явно по това си падат съседите.

# 126
Албена, екшън да има Joy
Нека се карат, после по-пламенно ще се сдобряват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Албена, екшън да има Joy
Нека се карат, после по-пламенно ще се сдобряват Stuck Out Tongue Winking Eye

Страшен екшън Еве,накря ще ги сдобрят за две минути. Имам чувството,че се стремят да закрият сериала. Много добре се справят..

# 128
Скрит текст:
много лоши спойлери чета, Ферит ще отиде да изпрати баща си на пристанището,в същото време Сейран ще се появи с полицията и ще отведат Орхан. Това означава,че войната продължава с пълна сила. Представям си Ферит после как ще я ругае . Защо така негативно правят сценария,не мога да си обясня. Феновете искат СейФер или греша? Явно по това си падат съседите.

Скрит текст:
Така Сейран  благодари на Ферит ,за това ,че спаси нейния  баща  ,като унищожи неговия
Малко хора на света могат да са толкова зависливи ,зли и отмъстителни.
Надявам се сценария да доразвие  и покаже  истинската същност на Сейран  и причините /защото няма и 1% обич/ за опитите и да подчини Ферит

# 129
Ама какво значи благодари на Ферит, че спаси баща й?
Баща му на Ферит, на Ферит баща му, дано стане ясно чий баща поръча убийството на Кязъм. Престъпление е това!!! Престъпление!

# 130
  • Бургас
mimi 65 за някой, който само гледа откъси и чете мнения в темата, достатъчно дългият ти разбор на серията ще прозвучи достоверно и убедително....Но тук има и такива, които слушаме онлайн, гледаме в оригинал или със субтитри/макар и на руски/и от позицията на годините и житейския си опит не ни пречи да заемем позиция различна от това да "заклеймим" само Сейран или само Ферит!
Това, че сценаристите изграждат непоследователно образи, а актьорите и режисьорът /с доза субективизъм/ ни ги представят стараейки се да поддържат интереса към сюжетната линия, не значи че е правилното. И ако се стига
до "оплюване" образа на Сейран в тази серия, то това е следствие от събитията с афиширането на Пело при сватбата на Суна, тичането и сълзите на Ферит след това, та стигнем до интервюто и последвалият ответен удар с документите за развода и журналистите.
Не искам да прозвуча като "върла" феминистка, но като човек, преминал през подобни преживявания ще кажа само, че болката е неописуема....и не с дни...с години не отшумява....Дори тогава, когато разумът е претопил егото, емоцията е преминала от смирение в безразличие и водена от интуицията, търсиш най-верния път за да продължиш напред...
И ако Сейран е близка до женската ми същност, то Ферит ми е слабост/и не само, че съм мъжка майка Wink/ Защото какъвто и ген да носи, дълбоко в себе си е добър човек, с красиво сърце!  В него се влюби Сейран, заради него се върна в Антеп, за това се съгласи на втората сватба. И ако онази малоумна сценаристка беше прочела написаното от Гюнгер в 1-ви сезон, нещата трябваше да изглеждат съвсем по друг начин!
Много често забравяме, че голяма част от това което ние виждаме, героите дори не предполагат че съществува.
Хайде да тръгнем от там - как се държа Ферит в къщата на Невра...защо си тръгна.поведението му в колата на път за МОЛ-а, а и последната сцена / с проронените сълзи - игра или действителност/ и тази целувка, която остави вратичка към бъдещите събития. Това повлия на нас, но как Сейран беше засегната от случващото се, виждайки само двойка, седнали на обяд в разговор, който дори не разбра за какво е? И ако не беше истерията на Пело, така и щеше да си остане с насълзените от болка очи.
И двамата си приличат много  - емоционални, експанзивни, не умеещи да водят диалог... Различен е само начина на живот, в който тези качества са формирани.
Ето защо не приемам крайни мнения, но пък всеки има право да изложи тезите си - нали форумът е за това!
Извинявам се за "чаршафа", ама доста ми се насъбра.....защото подминавам с безразличие разни безумици, но когато се появи нещо по-смислено ме засърбяват пръстите Grinning
Както се очертава, до петък страстите ще продължават да се нагнетяват, в унисон със скандалите на двамцата в изтеклите кадри на снимачната площадка!

Но пък има за какво да мечтаем.....

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 15:04 от Аniksi

# 131
Не знам дали забелязахте, но във фрага Орхан и Ифош вечерят с Кая и Суна.
Нещо ми подсказва, че скоро Ферит ще изживее всичко, което наговори на Сейран в планинската къща, преди да я остави там без дрехи, обувки, телефон, без пари...
И все се сещам за думите на Сейро: Ти си силен само в собствения си балон. Всъщност аз съм силната и ако някой ден успееш да се отделиш от ялъто, ще ти помогна. /по памет цитирам тук/

# 132
Боже, колко болни, самотни мозъци, жадуващи за изява, капка внимание и величие има по този свят!!! Мислят си, че дразнят, но напротив-смешни са!!! Да им простим! Не е лесно да си такъв!!!

.... Аз пиша за героите в сериала.... 🤣🤣🤣

# 133
Скрит текст:

Скрит текст:
Така Сейран  благодари на Ферит ,за това ,че спаси нейния  баща  ,като унищожи неговия
Малко хора на света могат да са толкова зависливи ,зли и отмъстителни.
Надявам се сценария да доразвие  и покаже  истинската същност на Сейран  и причините /защото няма и 1% обич/ за опитите и да подчини Ферит

Защо мислиш че Сейран е завистлива,тя не е ..кязъм беше обаче. Той продаде дъщерите си. Сейран е много силна жена, тя дори го каза на Феро в болницата . Напротив обича го,тя не е като Ферит,Сейран е добра душа,не че Ферит не е добър но наранява всичко живо около себе си.

# 134
  • Яко в Матрицата...
Ама сега и лайковете ли ще си броим? Joy

Аniksi Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт