Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Ау, колежки, ама вие наистина се обидихте.... Благодаря, че сте ме докладвали!

# 226
# 227

Смятай колко мъка има по този свят!!!

# 228
Каква злоба..

# 229
  • София
Рени, теб за какво Simple Smile Айде аз обиждах, нормално, но ти какво толкова си направила Joy

Дали тази новата няма да я махнат по бързата процедура, след като я замесиха в бягството на Орхан. Тя нали е много умна и пари и транспорт ще осигури.

# 230
Сега чета че Кязъм/Дирен искал да напуска сериала заради лошия сценарий

# 231
Така е , като не превеждаш както звездите им го казват 😂

# 232
Мале,мале!Много грозно!"Цивилизовани" отношения!А уж сме от "елита"!

# 233
Божееее.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 234
  • Бургас
Само, за да продължим в добрия тон, няма да се връщам назад сред коментарите които изчетох...И не защото нямам какво да отговоря - за да се получи диалог трябва да се следят постовете, с нон стоп висене в темата или да се гледат всички варианти на сериите /нищо от това не си заслужава загубеното време/.
Чета, гледам...нещо възбужда сензорите ми, пиша, споделям, харесвам, понякога /ако съм на кеф/ и ще поспоря, но все пак заслужава ли си една художествена измислица енергията и жлъчта, която от време на време се прокрадва тук?....И спирам...
Защото този фраг ме "хвърли пак в джаза" Head Band Грозна сцена между двете сестри, смешни взаимоотношения между "бизнес партньорите", една нова Сейран /с диплом от университета на Живота/неестествено , звучаща като мутреса, така както Ферит стоеше комично с пистолета в гората.
Дано кадрите извадени от контекста, само изглеждат така...
А що се отнася до поредна бременност / на Суна или Сейран/, колкото и банално да е, няма да се разминем...Кой ще бременее, кой ще помята, кой кога ще напуска...само да сме търпеливи, защото Шербета ги отсвири, а  Безпощадния им диша във врата!

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 19:26 от Аniksi

# 235
Сега чета че Кязъм/Дирен искал да напуска сериала заради лошия сценарий

Кой го е писал?

# 236
Мале,мале!Много грозно!"Цивилизовани" отношения!А уж сме от "елита"!

Е това е еквивалентно на мъжките юмруци. Защо за тях никой не се възмущава. А пък и "елита"  е в имението. Сейран нали беше  уж "селянка".   Нека се посдърпат момичетата , да изпуснат парата и после да се сдобрят. Битки ги чакат и двете .

# 237
Ох,още по-голям цирк се заформя
Рени,не разбирам какво е предизвикало гнева на някои хора
Ние си се дръгнем:laughing:,ама чак пък до докладване?!?
Трябва да се науча как се прави,че и аз се дразня понякога
И който ме ядоса-хоп,на мушката...
Смях и срам..

# 238
Ками, взе ми думите от устата. Пък и в крайна сметка няма да приличат на комшията я...Joy
Нека не бързаме с изводите от фрагмана, но важното е, че половин фамилия иска да спаси един "убиец".

# 239
Сега ако арестуват Ферит, дори и за един епизод, интересно Кая ли ще е на ред да се развихря. Последната серия му се закани. Сигурно и Абидин ще задържат, Суна и тя ще трепери, хем за Абидин, хем сигурно и за Кая, ако реши нещо да дава газ. 😆

Общи условия

Активация на акаунт