Отговори
# 420
Сценаристите охарактеризираха  цялата фамилия Шанлъ като завистливи злобни паразити
Кязъм определено е построил живота си  дресирал дъщерите си и планирал да паразитира от продажбата  им
Сейран и Суна все повече се изявяват  като достойни дъщери на баща си
Злобата  и агресията  е  наследена ,а отмъстителността е таена  с години от побоища и страх.

Завистта  прозира във всички действия  и  на Сейран
Тя завижда/мрази   за свободния дух  на Ферит ,завижда за  богатството, веселия и безгрижен нрав ,
Завижда /мрази ,че е имал собствен  интересен  живот и винаги може да продължи  без нея,
Завижда  ,че е уверен в себе си и не се страхува  да греши.
Завижда ,защото  не може да обича като него ,от страх   и неувереност
Тя няма смелост да се  довери на 100% на Ферит приемайки го като партньор, само докато  си вярват и обичат взаимно
Тя превърна живота му в ад ,защото  иска собственост  върху Ферит за вечни времена

Вкараха  Невра ,като образец , копие на Ферит.
Тя е безстрашна да обича  и  за 3, и 30 и 30000 дни.
Знае ,че има силата  да продължи -сама
Живота и няма да се определя и зависи   от който и да е мъж
Жена с истинско достойнство ,без злоба  и отмъстителност
Както милионите дадени за Сейран нямаха никакво значение за Ферит
Така и за Невра парите няма да имат  никакво значение 

GrinningGrinningGrinningGrinningGrinningJoyJoyJoyJoyJoy

За кой сериал се отнася това словоизлияние?

Сега сериозно -  този пост ме обогати душевно GrinningGrinningGrinning
Уважавам всяко мнение,но това тук ми дойде малко в повечко!Нейсе,ще го преживеем!

# 421
  • София
Kirilovaa98 "Татко Сертер" ли се появи?Най-първия май е той!Казах аз,заради пустия му рейтинг и "тати" ще намерят и скоропостижно и Сейфер ще съберат,че и някое ново бебе може да измислят.
Голяма простотия това със Сертер. Поне една целувка да бяха дали, да ни наведат на мисълта, че евентуално е имало нещо, а тя Пело не даваше на Сертер да я докосне и го натири още преди да я е докоснал. Сега пък бебе.
По тази логика Феро вече е забременил НеРва.Smiley

Скрит текст:
Днес опитах да изтегля 1 000 000 евро от банката, за да ви предам личен опит от елита и живота, така да го нарека. Еми, моят Mr. Grey се обади на шефа на банката и след няма и час излязох с чантата. Та не са 2-3 дена, часове са. Ако не знаете, хубаво е да ви отворя очите.Sweat Smile

# 422
Чакайте да повторя и аз

# 423
Сейран, защото нямаше щастлив семеен уют и разбиране /визирам нейното семейство- майка, баща, леля/, затова искаше "рамо", на което да се опре, да вярва, да разчита, да бъде щастлива. След като не случи и с това, вече ѝ дойде много. Не издържаше- крещеше, викаше...Аз не мога да я виня. Има една приказка . "Всеки знае него си". А и друга - "Чашата прелива".
Така мисля аз.

# 424
# 425
От сета днес

# 426
  • София
Голям батак с две думи. Корханови нямат пАри, Сертер си иска чавето, Корхан трепе наред, Сейран и Ферит хукват да спасяват метресата.
Според мен сцената пред мола не е измислена добре. В мола трябваше да са Ферит с Пелин и Невра, Сертер, Сейран. И любовника на Пелин да отвлече бременната метреса на Ферит, а небременната метреса на Ферит и бившата му жена да хукнат с него да спасяват първата. Sweat Smile

Защо беше това със Сейран и клоуна, след като Ферит изобщо не разбра, че тя е там?

Скрит текст:
Kirilovaa98 "Татко Сертер" ли се появи?Най-първия май е той!Казах аз,заради пустия му рейтинг и "тати" ще намерят и скоропостижно и Сейфер ще съберат,че и някое ново бебе може да измислят.
Голяма простотия това със Сертер. Поне една целувка да бяха дали, да ни наведат на мисълта, че евентуално е имало нещо, а тя Пело не даваше на Сертер да я докосне и го натири още преди да я е докоснал. Сега пък бебе.
По тази логика Феро вече е забременил НеРва.Smiley

Скрит текст:
Днес опитах да изтегля 1 000 000 евро от банката, за да ви предам личен опит от елита и живота, така да го нарека. Еми, моят Mr. Grey се обади на шефа на банката и след няма и час излязох с чантата. Та не са 2-3 дена, часове са. Ако не знаете, хубаво е да ви отворя очите.Sweat Smile
Нещо като адресче да споделиш?
Скрит текст:
Тръгвам към ялъто, да видя Феро к'во е готов да даде с/у 1 000 000 евро тук и сега. Готова съм да го играя номер 3, няма проблем.Smiley
Едните снимки не са ли пред съда? Какво стана с този развод? Има ли дата, няма ли?

# 427
Hug  Hug  Hug
Днес спойлерите и снимките от сета много ми харесват Simple Smile  Афра и Мерт/Сейран и Ферит заедно ,Сертар отвлякъл Пелин ,а Неврата  не се е появила никъде за сега.Ей така да си остане няма да има никой нищо против Hands Pray Само дано  Сертер да не е отвлякъл Пелин щото се е присетил да отмъщава на Ферит  или пък му се отключила ревност към Пелин ,че му е давала сигнали пък е била с Ферит тогава.Дано той да е таткото на  рибкиното бебче ,да си ги прибира и да си отиват да си живеят живи и здрави и мноооого щастливи и да оставят нашите хора на мира .
Дано и Саджиде да е отишла при Гюлгюн не заради поръчение на Ифакат ами ,за да каже истината най-накрая на някой който ще я използва по предназначение е и ,за  да си прибере още малко парички де .
Ферит и Сейран  какво ли ще направят ако се разкрие ,че бебето е на Сертер също ми е интересно Thinking
Ох айде най-накрая да има раздвижване по въпроса с тая бременност ,че вече  прекалиха с нея .Да се изяснява кой е таткото и да се свършва с тая сага.
И като приключат с проблем номер едно пак да си се съберат Сейран и Ферит и да настъпи мир , покой  и любов  в тях и в нашия фендом  Hands Pray  Two Hearts  Heart

Ферит Корхан  Simple Smile

https://x.com/kawtouraa/status/1749806172922863811?s=20

И дано ако Кюзъм вземем ,че оцелее да не си погубва шанса даден му от съдбата или от Бог или просто защото е късметлия  ,а  да създаде ето това семейство Шанлъ  в което няма страх ,а само обич. Heart  Hands Pray

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 19:03 от Eny87

# 428
А възможно ли е и Пельо да не знае от кого е детето. Joy Тя да си мисли че е от Феро, а всъщност Сертерчо да е. Така и така и избелват образа и я поставят в ролята на жертва та няма да се учудя изобщо.
Но завръщането на Сертер определено е тъй жадувано, никой така радушно от фандома не е посрещан. Grinning

# 429
Скрит текст:
[/quote]
ХЕ ХЕ
Никой не е казвал ,че банките нямат пари  и не дават.
Проблем е когато ти трябват  1 000 000   ,които да не са от банка /защото всички служби бдят  дори  за  50 000 какво се случва

# 430
# 431
  • София
Скрит текст:
Цитат
ХЕ ХЕ
Никой не е казвал ,че банките нямат пари  и не дават.
Проблем е когато ти трябват  1 000 000   ,които да не са от банка /защото всички служби бдят  дори  за  50 000 какво се случва
Всички от елита знаят какво. Calling Mr Grey. Sweat Smile 500 000 евро се носят в джоба в днешно време, освен ако не си Корхан. Smile Я виж Невра как ги извади изпод дюшека. Satisfied

# 432
И аз да сложа една... на Сейрош, че не се търпи 😂😂

# 433
Много ме дразни мен как пишат сценария според нашите виждания,искаме Сертер ,ето Сертер. Не искаме Пелин ,появи се Невра. И още куп работи

# 434
Според мен на Мерт и Афра отдавна е спряло да им пука за сценария 😂
Взимат си паричките и лятото пак ще са някъде на пътешествие...
Но поне за нас феновете да направят нещо по-логично и смисленно вече 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт