Отговори
# 615
Мине Тугай е класа пред всички фусти които му докараха след това.

Пък и лична връзка беше мами на Ози в ЗИ.  Heart
Тоя Онурчо ги събира от кол и въже нормално разни козметики с изтекъл срок на годност.

# 616
  • Бургас

# 617
Не ми е пълно удоволствието...а "нашия" Убавец- "Как можа да ми го причиниш?", "Как можа да го причиниш на семейството ми, те каква вина имат, какво са ти направили?"...малко даже каза Сейран, трябваше всичките да ги изтипоса, дето "нищо" не са й направили.
Пък тази вечер даваха леля Дефне, а нашия его да чеше и нагон да задоволява, щеше да доказва колко е по-добър от баща си.

Моля те да изброиш поне "3 неща",които изискват кървава,медийна  война и унищожение  между  семействата
 и не можеха да приключат с обикновен нормален развод, както  приключват 70- 80 % от браковете по  голяма любов

# 618
Не ми е пълно удоволствието...а "нашия" Убавец- "Как можа да ми го причиниш?", "Как можа да го причиниш на семейството ми, те каква вина имат, какво са ти направили?"...малко даже каза Сейран, трябваше всичките да ги изтипоса, дето "нищо" не са й направили.
Пък тази вечер даваха леля Дефне, а нашия его да чеше и нагон да задоволява, щеше да доказва колко е по-добър от баща си.

Моля те да изброиш поне "3 неща",които изискват кървава,медийна  война и унищожение  между  семействата
 и не можеха да приключат с обикновен нормален развод както  приключват 70- 80 % от браковете по  голяма любов

seungri, това е филм , филм.  Илюзия! Не търси  нищо реално. Не го сравнявай с действителността. Наслаждавай се на дизито , а  ако не ти харесва не го гледай. Не се мъчи !

ПП А и на кой ще е интересен един обикновен , нормален развод ?

# 619

Моля те да изброиш поне "3 неща",които изискват кървава,медийна  война и унищожение  между  семействата
 и не можеха да приключат с обикновен нормален развод, както  приключват 70- 80 % от браковете по  голяма любов

Тук си права.
Можеше да е друго

# 620
Халис, който вика на Кязъм "куче" и въпреки това купува и осигурява имот, че искаше и да купи, нагърбвайки Орхан с тази задача уж заради Хатиджето, дрън дрън.
Безхарактерния Орхан...нямам думи.
Ифош...долна .......не по-малко виновна с действията си.
Провокациите са отвсякъде и нашите дечковци повлияни от неразумните и глупави решения на възрастните обират пешкира.
Ама то от кукота какво да очакваш.

# 621
Ако не бяха сем. Корхан, нямаше да има виновен. Joy

# 622
  • Яко в Матрицата...

# 623
Очакват ни няколко "затоплящи" отношенията епизоди
поради наближаване 14 февруари, но след това не се
знае какви сценарии ще гледаме.
В петък ще се гледа въпреки критиките.
Зарибили сме се с това Рибарче вече.

# 624
  • Яко в Матрицата...
Чакаме отношенията да се затоплят, че после съвсем да изстинат, че нали все пак Невра е на хоризонта. Трябва и за нея да мислим.

# 625
Чакаме отношенията да се затоплят, че после съвсем да изстинат, че нали все пак Невра е на хоризонта. Трябва и за нея да мислим.

Важното е да не задухат ледени ветрове с козметиката все някак ще се оправим.
Вярно ли е това за Самет?   Heart Бирсо не е писала нищо ама все пак ;д

# 626
  • София
Това ще е първата серия, която ще гледам тази година Joy
И аз видях снимка на предполагаемия доктор, но нека да потвърдят.
Статистката чакам да си замине вече, няма смисъл от този персонаж. Явно мислеха да я показват 5 серии, но Гаддар започна по-рано и промениха набързо сценария.
Скрит текст:
За сега отложили смъртта на Есме.

# 627
Ако не бяха сем. Корхан, нямаше да има виновен. Joy

Да съгласна съм: Корхан са виновни
1/Измъкнаха Сейран/копие на Есмер   /от дупката и робство
2/Подариха   им милиони
3/ Ферит позволи   Есме 2 да се преобразява постепенно  в Кязъм
4/ Спасиха я  да не я продадат на луд садист
5/Приеха я 2 път ,въпреки нежеланието  на Халис ,заради  постоянни караници и раздели
6/Дадоха и  името на Ферит Корхан  ,за  да иска някой да  я  интервюира
7/Приютиха я /майката на Ферит/след интервюто
8/Спасиха сестра и
9/Ферит от ден 1 я предупреди ,че  се познава и  не може да не е  свободен

...................................................

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 23:59 от seungri

# 628
  • Яко в Матрицата...

Haydi iyi geceler, iyi uykular 🫠🫠🫠

# 629
Скрит текст:
В 57еп. се очаквал халвет 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт