Отговори
# 645
Мерт се е стреснал от предния път, че щеше направо да го изяде с тия уста 😁😁😁
Но Бетюлчето няма нищо против да го понацелува още малко.. Все пак кога ще и се отдаде пак такава възможност…
Хем ще има сцени с него, хем ще го изяде жив 😂
Мерт сигурно не е казал баш такова нещо, но със сигурност не е искал и браво за което 👌
Пък и каква полза ще има героят му? Освен още малко хейт…

# 646
  • София
Мерт едва ли  може да го стресне нещо пред камера, поне от това, което показва. И едва ли вкарва в сцените лични чувства и предпочитания. Някак е обидно това предположение за таланта му. Според мен може да влезе във всяка роля, с която партньорка се наложи, друг е въпросът, ако желае да доизгради образа на Ферит, а СЦ да го закопават. Все пак всеки герой е вид визитка картичка за актьора.
Аз не виждам да се е отразило на химията между Афра и Мерт предполагаемото скарване, което се тиражираше преди Нова година. Играят си на макс хората. Виждам, че сте коментирали целувката във входа, еми той моментът беше такъв, Ферит се опита да не влага чувства. Виж, при целувката в предната серия, когато тя му каза, че не изпитва нищо различно, Ферит се раздаде, защото разчете в това знак за сдобряване или обич. Играят много добре двамата, ама СЦ куца отдавна.
Ще ми е интересно да видя целувка на Афра с актьора, който ще играе доктора. Май досега в този сериал не се е целувала с друг, освен с Мерт, или бъркам? Интересно би било.

# 647
  • Яко в Матрицата...
И аз така мисля, Мише 👍🏻Химията си я има, играят си ролите много добре. Проблемът беше и си остава сценарият.

# 648
  • София
И аз така мисля, Мише 👍🏻Химията си я има, играят си ролите много добре. Проблемът беше и си остава сценарият.
Абсолютно! Не може 50+ епизода (над 1г. труд) да изграждаш някакъв образ и да ти сложат такава сцена в болницата. Видяхме вече целувката, видяхме, че той беше 50:50, и все пак показа, че мааааалко се е променил, малко, но достатъчно, за да не преспи с Невра. И в следващия момент, тъст ти прострелян от хора на баща ти, тъщата пред операция, ти отиваш в болницата, за да се целуваш, малко ми звучи като кърпена работа.
Не случайно, в един друг сериал, актьорите сериозно са негодували от недомислиците на СЦ.
Това са професионални актьори, не някакви аматьори.

# 649
  • София
И аз да си кажа пак за химията, че разлика не виждам. Прословутата целувка на стълбите дори не е излъчена цялата. Качвала съм я на гиф, ще я кача пак с малко повече детайли Simple Smile

И преди съм писала, за мен изказването на Афра беше чист ПР. Много хора, включително и тук писаха, че след това, което е казала сцените били по-въздействащи.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Красотата е в очите на гледащия... Така пише в дебелите книги. И с химията е така. Едни я виждат, други не.

# 651
Афра е качила story в Instagram:

# 652
Как ще се развива образа на Сейран след влизането на Орхан  в затвора?
1/Ще изпълни мечтата си ,ще  избяга от  всички   и  сама ще учи и се развива
2/Ще признае на Ферит ,че любовта им е най-важна  за нея и  ще му предложи да избягат от семействата си
3/Ще  продължи да наказва Ферит и семейството му

# 653
И на луничката NO SLEEP ...дали са снимали цяла нощ?

# 654
Изгледах отново 31 серия, времето преди първият развод, когато предлага брак на Пелин. Какво да кажа - идентична е по смисъл с 54 серия т.е. :"Най-тъмно е преди разсъмване!“ Държанието на Ферит, постъпките му, смеха му всичко е по същият начин. Дори и среднощната прегръдка след развода и тази, която дават във фрага са идентични. Хубавото предстои и ако следваме логиката на първи сезон, след две-три серии истински щастливи Сейфер!

# 655
# 656
Ох бе, каква липса на химия, Мерт целият е химия и с дърво да легне ще го подпали. Това момче е пожар.
Харесвам Афра, красива е , много е красива, обаче съм жена,  сори 😆 Мерт ми е фаворит 😚😋
Аз химия си виждам и в яроста и в любовта, и в прословутата целувка я видях. Така я приклещи ❤️‍🔥
Диди добре си хванала потрепването на крачето на Сейриша, не чувства викаш, а  😉

# 657
  • София
Красотата е в очите на гледащия... Така пише в дебелите книги. И с химията е така. Едни я виждат, други не.
Естествено. И пак казвам, че това са професионални актьори. Ние тук ги принизихме до някакви първични същества, които не влизат в роля, а играят себе си. То не бяха измишльотини, че Мерт си бил сложил ръката на сърцето на Бетюл, че флиртували в мола, че не знам си какво. Те Мерт и Афра на почивка отидоха заедно, че се криха яко по летищата, ще седне Мерт на снимачната площадка да се занимава с глупости, че да гръмне пресата. Ако някои фенове нямат акъл, то поне актьорите си знаят интересите.

# 658
Поздравявам ви с една песен,знаете я.

# 659
И аз да си кажа пак за химията, че разлика не виждам. Прословутата целувка на стълбите дори не е излъчена цялата. Качвала съм я на гиф, ще я кача пак с малко повече детайли Simple Smile

И преди съм писала, за мен изказването на Афра беше чист ПР. Много хора, включително и тук писаха, че след това, което е казала сцените били по-въздействащи.
Много добра сцена и реплики от страна на Ферит. 🥵 Какво е казала Афра, че нямам спомен вече…та станали по въздействащи сцените им? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт