ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
https://twitter.com/ByAI0_/status/1753856481462546465
Аз ще изгледам епизода тая вечер или утре. Тук труп ли заравя? Много е ефектно и гадарско и с тоя убийствен поглед.  Турският Батман или човека Стрела. Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми, да, заравя жив труп. Това е чичото на Умут.
     Дахан няколко пъти го предупреждава да стои далеч от детето, но тоя не разбира от дума. Опита се да отвлече Умут от училище и Дахан го засече на пътя. Умут отвори вратата на колата и се втурна да бяга, но друга кола го блъсна и детето беше една нощ в болница. Това взриви Дахан, който си спомни думите на Самет. Приятелят му го помоли ако нещо се случи с него да се грижи като баща за Умут.
     Дахан измъкна чичото от леглото и го хвърли в гроба. Друг изход нямаше.
Цитат
Жътварят #Çağatay Ulusoy #Gaddar ☠️ 🕶️

# 256
Много се забавиха с превода този път, миналата седмица по това време вече имаше :/

# 257
https://twitter.com/ByAI0_/status/1753856481462546465
Аз ще изгледам епизода тая вечер или утре. Тук труп ли заравя? Много е ефектно и гадарско и с тоя убийствен поглед.  Турският Батман или човека Стрела. Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми, да, заравя жив труп. Това е чичото на Умут.
     Дахан няколко пъти го предупреждава да стои далеч от детето, но тоя не разбира от дума. Опита се да отвлече Умут от училище и Дахан го засече на пътя. Умут отвори вратата на колата и се втурна да бяга, но друга кола го блъсна и детето беше една нощ в болница. Това взриви Дахан, който си спомни думите на Самет. Приятелят му го помоли ако нещо се случи с него да се грижи като баща за Умут.
     Дахан измъкна чичото от леглото и го хвърли в гроба. Друг изход нямаше.
Цитат
Жътварят #Çağatay Ulusoy #Gaddar ☠️ 🕶️

Леле Flushed жив труп да зарови. Онзи си го заслужава разбирам защо Дахан е постъпил така, но това е твърде жестоко.
Дахан ще почне да сънува кошмари вече.

# 258

Сезон 1, епизод 3
(БГ Субтитри)

Сюжетът и актьорите за втория сезон на "Kübra" са обявени

Публикувано от Tolga Yiğit
"Kübra", Сезон 2, Сюжет:
Истинската битка за Гьокхан, който вижда разкриването на истината за Кюбра като още един тест за вярата му, започва сега. Всяко решение, което взема със силата, дадена му от неговата непоклатима вяра, която го прави „Небесен“, сега има цена;
В нови трудности той ще трябва да се бори не само с онези, които смята за врагове, но и с близките си и дори със себе си.
И така, докато Гьокхан се стреми да прегърне силата на своята вяра и да намери правилния път по пътя, който избира да върви като Семави, ще му помогне ли Кюбра да освети тъмнината?

Режисьори:  Yağmur Taylan & Durul Taylan
Сценарист:  Мурат Уюркулак, Рана Маматлиоглу, Бекир Баран Ситки
Продуцент:  Онур Гювенатам
Изпълнителни продуценти:  Yağmur Taylan, Durul Taylan

Kübra Сезон 2 Актьори
Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak и Ahmet Mümtaz Taylan

Продуцентска компания:  OGM Pictures

Много се забавиха с превода този път, миналата седмица по това време вече имаше :/
    Гети, ако питаш за "Gaddar" преди малко проверих отново и видях съобщение от Neron Angelov и за моя изненада "Безмилостен" не е сред цитираните.
Скрит текст:
Уважаеми приятели,
Пиша това съобщение, защото разбирам от личните ви съобщения и коментари, че не сте разбрали или не знаете следното: Не съм си в къщи, а съм на почивка.
Интернета ми е ограничен и по тази причина сериалите, който само аз правя и споделям, ще са налични след понеделник /05.02.2024/.
А ето и заглавията:
Див, Епизод 20,
Безгранична любов, Епизод 18,
Скрий ме, Епизод 14,
Сапфир, Епизод 20,
Разузнаване, Епизод 93,
Завоевателят на Йерусалим, епизод 10,
Осман, Епизод 146,
Боровинков сироп, Епизод 36 и
Предателство, Епизод 45
Благодаря на всички за разбирането!
Поздрави от Барселона!

# 259

Oхоооо, напредваме с превода на Кюбра. Ще си го изгледам с наши буквички.

ново споделена снимка от профила на колегата

"Kübra", Сезон 2, Сюжет:
Истинската битка за Гьокхан, който вижда разкриването на истината за Кюбра като още един тест за вярата му, започва сега. Всяко решение, което взема със силата, дадена му от неговата непоклатима вяра, която го прави „Небесен“, сега има цена;
В нови трудности той ще трябва да се бори не само с онези, които смята за врагове, но и с близките си и дори със себе си.
И така, докато Гьокхан се стреми да прегърне силата на своята вяра и да намери правилния път по пътя, който избира да върви като Семави, ще му помогне ли Кюбра да освети тъмнината?

Режисьори:  Yağmur Taylan & Durul Taylan
Сценаристи:  Мурат Уюркулак, Рана Маматлиолу, Бекир Баран Саткъ
Продуцент:  Онур Гювенатам
Изпълнителни продуценти:  Yağmur Taylan, Durul Taylan

Kübra Сезон 2 Актьори
Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak и Ahmet Mümtaz Taylan

Продуцентска компания:  OGM Pictures

Ех много се радвам за ентусиазма, като отразяват по света творчеството и успеха му .
Статия от списание  elle - Италия
https://www.elle.com/es/living/ocio-cultura/a46558711/la-impresi … a-pensando-kubra/

Впечатляващият турски кратък сериал от само осем епизода от Netflix, който ще ви накара да мислите всеки ден

Ако има аудиовизуален феномен, който пожъна огромен успех в Испания през последните години, това без съмнение е случаят с турските романи. Тези сериали се превърнаха в привлекателно забавление за публиката. Фактът, че предлагат различна културна перспектива, понякога е най-интригуващ за зрителя (екзотични места; изследване на турските обичаи или традиции, които осигуряват новост).

Към всичко това се добавя, че този тип сериали обикновено се фокусират върху развитието на сложни герои и сложни сюжети, като по този начин поддържат зрителския интерес. Освен това фактът, че можете да ги гледате на стрийминг платформи и имате гъвкавостта да се наслаждавате на епизодите при поискване, допринесе за феномена на турските сериали през последните години.

Ако и вие сте им фен, обърнете внимание, защото искаме да открием една от последните новини на Netflix . Идеален за тези, които имат малко време пред телевизора или очакват с нетърпение маратон . Това е минисериал от 8 епизода, по който ще се закачите много силно. Името на тази продукция е Kübra, а главният актьор в нея е Чаатай Улусой.
Със сигурност този изпълнител вече ви звучи познат, ако сте привърженик на формата, защото се е снимал в няколко турски заглавия, които са унищожителни (The Protector, Yesilcam, Vidas de papel и El sastre

Турският късометражен сериал, който помита Netflix
Връщайки се към сериала, Kübra е драма, която съчетава напрежение, интрига, мистицизъм и религиозна преданост. Това е необичаен формат на турски сериал . Историята на Gokhan ви отвежда в света на религията и ви кара да се замислите. Това доведе до успеха на сериала от 8 епизода в Netflix, въпреки краткото време, което беше на платформата.

Официалният синопсис на сериала гласи следното: „Гьокхан, бивш войник, който живее в предградията на Истанбул, иска да поеме пътя към брака с любовта на живота си.
Но всичко се усложнява, когато започва да получава мистериозни съобщения чрез онлайн платформа, от която е част. Ти си различен, казва му потребителят, известен като Kübra. С течение на времето Гьокхан открива значението на тази фраза, която толкова много се е опитвал да пренебрегне, и самоличността на Кубра, който го предупреждава за неща, които никой не знае, непредсказуеми и неочаквани събития. Така започва една одисея, която го прави лидер за едни и мишена за други. Гьокхан трябва да вземе страна в конфликт, който за него е битката между светлината и тъмнината.“

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 07:23 от femmi2

# 260
Добро утро ! Отбивам се замалко .  Открих нещо ново и странно . Никога не съм виждала тези кадри . Някой виждал ли ги е,знае ли нещо ? https://www.instagram.com/stories/cagatayulusoy_fan__account/329 … =NjZiM2M3MzIxNA==

https://www.instagram.com/reel/C26FlF1KoW2/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 261
Здравейте, дами!

Неделя е...   Време за мързелуване и разходки!
     Време за обичане!
     Пълен релакс и ... малко Дахан - за цвят, за настроение, за емоции...

Добро утро ! Отбивам се замалко .  Открих нещо ново и странно . Никога не съм виждала тези кадри . Някой виждал ли ги е,знае ли нещо ? https://www.instagram.com/stories/cagatayulusoy_fan__account/329 … =NjZiM2M3MzIxNA==

https://www.instagram.com/reel/C26FlF1KoW2/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
     Диди, аз също за първи път виждам тези кадри. Успях да извадя гифки с участието на Чачо в клипа, но не мога да разпозная изпълнителите, а и нямам време да ровя в нета за инфо. Да се надяваме, че Феми може да каже нещо повече.

Прекрасен почивен ден ви желая!

# 262
И добро утро и от Чаатай! В прекрасна форма е ! 🖤

# 263
 За тези кадри с клипа в който участва и сте споделили това е от преди да е известен и занимава с актьорство.  Когато е бил модел и си е изкарвал парите така и сервитьор е бил дори . Виждала съм клип на певица не на дует ,  може и в двата клипа да е участвал. Мисля че е участвал в клип на Демет Акалън ако не греша името и от най известните и добрите в Турция . Ей сега да участва в клип ще избие рибата по гледаемост или да свири на инструмент . Сега е още по красив и мъжествен .

Неделно кафенце с Дахан Yum

Тренда в Туитър на деня на излъчване на Гаддар

Ножа забит в гърба и нищо му няма не изпитва болка Joy Ох това и в Протектор го немаше, където е фантастика , тука режисьора е фен на тоя жанр. Железен е Дахан . Трепе ги с лекота , оправя проблемите на всички. Кога ли ще има спокойствие и ще се измъкне ли или повече ще затъва с мафията ? Наистина му трябват съюзници . Това със заряването на жив труп, полицията ще разследва.. Гюркан има личен мотив , но дори  Дахан да си понесе последствията Айдан категорично няма да е с полицая.  

Пипи , тук къде го влачат Зафер не го ли уби преди това в къщата ? С какъв гняв и жестокост го удря. Дахан не е такъв явно си го притежава отвътре лесно избухва . Има твърд харакер , умения от армията. Не може да се сравнява със аркадаша Самет , където изиобщо не го бива затова.  
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1753486854660526394

Цитат
Както писах, турските домакини гледащи сериали в петък вечер си обичат сълзливите истории с по хиляди епизоди. Но пък и не мисля, че това има значение, защото едва ли Чаатай е имал за цел да прави поредица и най-вероятно са си замислили 1 сезон, както Ичерде, без излишни локуми и разтягания като обичайните сапунки. Човекът едва ли ще хаби сили с тези работни часове и борба за рейтинги за по няколко сезона сериал.

И аз това казвам и разсъждавам. Познавайки го няма да тръгне да си хаби времето и силите за много сезони на турския екран . Правил го е това в началото на кариерата в сапунките сега не му подхождат такива лигави роли или пък за сериали като Шербета и Чапкъна. Той отказа  да играе в Рибаря и после си избра Шивача на продуценската компания. Вече е зрял мъжкар не 20 годишен . Утвърдено име класен актьор от висшата лига може да си позволи да изисква и да подписва за един сезон.  Така направи и с Ичердето с Керем Чатай. Започнаха есента и си свършиха нормално с 39 епизода. Тогава преговаряха с мениджъра за Нетфликс и имаха планове и дори да са искали продължение е отказал . Така ще е и с ''Гаддар'' подпис за един сезон или два ако го навият. С тоя рейт едва ли ще замислят разтягане на локуми . Той си има планове за проекти на цифрови платформи . Блогъра Дениз Турал, който коментира и пише за дизи сериалите е коментирал че Гаддар НЕ заслужава тези ниски цифри . Продукцията е качествено направена със сценарии и актьори , Колкото и да се старая да не се ядосвсвам  гложди ме .. Силно се надяваме да се повиши или да сменят деня.

В мрежите разпалено се коментира рейта и че трябвало да се завърне с друг тип сериал .
и ето какво са написали латините и подкрепям мнението
Estoy harta de leer tantas tonterías de verdad.... Çağatay volvió con una buena serie donde la calidad sobra tanto en los capítulos como en los posters!! Y su personaje es increíble así que basta ya!! No echar la culpa a la historia sino al pésimo gusto de los turcos.

Омръзна ми да чета толкова глупости....  Чаатай се завърна с добър сериал, където качеството е в изобилие както в главите, така и в плакатите!! А характерът му е невероятен, така че спрете!! Не обвинявайте историята, а лошия вкус на турците.

По традиция неделен екшън с агент Сарп

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 13:30 от femmi2

# 264
Пипи , тук къде го влачат Зафер не го ли уби преди това в къщата ? С какъв гняв и жестокост го удря. Дахан не е такъв явно си го притежава отвътре лесно избухва . Има твърд харакер , умения от армията. Не може да се сравнява със аркадаша Самет , където изиобщо не го бива затова.  [/b]

Не Феми, не го уби. Закара го на Мениджъра да си го довърши. Joy

# 265

https://twitter.com/cagataysfish/status/1753804591978664139
 Чачо не са го шили за сефте в Гаддара. Нахлули са му спомени със сигурност. Има повтаряеми сцени в двата сериала с колежките и не говоря само за тая сцена. Фера го направи с Емир, когато я отвлече от общежитието и му изгърмяха бушоните.
Тя го изнерви с магарешкия си инат и да се извини хиляда пъти не отстъпва. Умираше за нея неговата слабост и я ревнуваше.
Затова писах че Емир и Дахан си приличат, като характери.
В ап . 10 имаше екшън. Какво ли не видя и преживя тоя апартамент на принца в Етилер.  
Ферка се страхуваше от кръв едвам пипаше и плачеше. Айдан е по хладнокръвна . Дахан не трепна ни веднъж , издържа на болка и всичко . Аз съм страхлива и гнуслива да шия върху човек и да тече кръв .. Но за моята слабост ще го направя. Направо искам да се телепортирааам и да му се радвам и докосвам, както само аз умея.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 15:34 от femmi2

# 266
 За тези кадри с клипа в който участва и сте споделили това е от преди да е известен и занимава с актьорство.  Когато е бил модел и си е изкарвал парите така и сервитьор е бил дори . Виждала съм клип на певица не на дует ,  може и в двата клипа да е участвал. Мисля че е участвал в клип на Демет Акалън ако не греша името и от най известните и добрите в Турция . Ей сега да участва в клип ще избие рибата по гледаемост или да свири на инструмент . Сега е още по красив и мъжествен .

Неделно кафенце с Дахан Yum

Тренда в Туитър на деня на излъчване на Гаддар

Ножа забит в гърба и нищо му няма не изпитва болка Joy Ох това и в Протектор го немаше, където е фантастика , тука режисьора е фен на тоя жанр. Железен е Дахан . Трепе ги с лекота , оправя проблемите на всички. Кога ли ще има спокойствие и ще се измъкне ли или повече ще затъва с мафията ? Наистина му трябват съюзници . Това със заряването на жив труп, полицията ще разследва.. Гюркан има личен мотив , но дори  Дахан да си понесе последствията Айдан категорично няма да е с полицая.  

Пипи , тук къде го влачат Зафер не го ли уби преди това в къщата ? С какъв гняв и жестокост го удря. Дахан не е такъв явно си го притежава отвътре лесно избухва . Има твърд харакер , умения от армията. Не може да се сравнява със аркадаша Самет , където изиобщо не го бива затова.  

Цитат
Както писах, турските домакини гледащи сериали в петък вечер си обичат сълзливите истории с по хиляди епизоди. Но пък и не мисля, че това има значение, защото едва ли Чаатай е имал за цел да прави поредица и най-вероятно са си замислили 1 сезон, както Ичерде, без излишни локуми и разтягания като обичайните сапунки. Човекът едва ли ще хаби сили с тези работни часове и борба за рейтинги за по няколко сезона сериал.

И аз това казвам и разсъждавам. Познавайки го няма да тръгне да си хаби времето и силите за много сезони на турския екран . Правил го е това в началото на кариерата в сапунките сега не му подхождат такива лигави роли или пък за сериали като Шербета и Чапкъна. Той отказа  да играе в Рибаря и после си избра Шивача на продуценската компания. Вече е зрял мъжкар не 20 годишен . Утвърдено име класен актьор от висшата лига може да си позволи да изисква и да подписва за един сезон.  Така направи и с Ичердето с Керем Чатай. Започнаха есента и си свършиха нормално с 39 епизода. Тогава преговаряха с мениджъра за Нетфликс и имаха планове и дори да са искали продължение е отказал . Така ще е и с ''Гаддар'' подпис за един сезон или два ако го навият. С тоя рейт едва ли ще замислят разтягане на локуми . Той си има планове за проекти на цифрови платформи . Блогъра Дениз Турал, който коментира и пише за дизи сериалите е коментирал че Гаддар НЕ заслужава тези ниски цифри . Продукцията е качествено направена със сценарии и актьори , Колкото и да се старая да не се ядосвсвам  гложди ме .. Силно се надяваме да се повиши или да сменят деня.

В мрежите разпалено се коментира рейта и че трябвало да се завърне с друг тип сериал .
и ето какво са написали латините и подкрепям мнението
Estoy harta de leer tantas tonterías de verdad.... Çağatay volvió con una buena serie donde la calidad sobra tanto en los capítulos como en los posters!! Y su personaje es increíble así que basta ya!! No echar la culpa a la historia sino al pésimo gusto de los turcos.

Омръзна ми да чета толкова глупости....  Чаатай се завърна с добър сериал, където качеството е в изобилие както в главите, така и в плакатите!! А характерът му е невероятен, така че спрете!! Не обвинявайте историята, а лошия вкус на турците.

По традиция неделен екшън с агент Сарп

Феми ,песента е дуетна . Певицата е гъркиня ,а певецът турчин .
А,за Гаддар ме е много яд . Комшиите нямат вкус ,пък и тази система с рейтингите ,хем е в плюс за продуцентите ,хем внася някакво напрежение и понякога сценаристите под натиск ги пишат едни ... Но пък за сметка на това Гаддар зад граница върви прекрасно . Дано има заслужилия си успех !

# 267

Лицемерието на уважаемия турски TV зрител e безкрайно
и Чаго не трябва повече да се завръща на техния екран..
и не само той - всички които ги прецакват
 още на втори/трети епизод,също..
Rage

# 268
# 269
     Пускам гифките от линка, който Диди е споделила и тогава ще ровя из сайтовете за инфо около проектите на Чачо и евентуален бг. превод на епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт