ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 510

Епизод 5, Трейлър 2

Моят гняв  ще отнеме живота ти

- Татко Екбер, моля те, не го прави! Татко Екбер, не го прави!
                 - Какво по дяволите, правиш? Не виждаш ли?
                 - Обичам гневни млади мъже.
                 - Гневът ми ще отнеме живота ти.
                 - Погрижи се за дъщеря си, по дяволите! Не ѝ позволявай да се върне!
                 - Тате, тате...

- Не ме провокирай, обещах, не ме провокирай!
                  - Все пак животът не е ли изпитание!
                  - Ще се проваля в това изпитание, Енвер.
                  - Махайте се!

„Имаше един фараон, който се обяви за непобедим. Помисли си какво се е случило с Мойсей след това. За всеки фараон има изход!”
(тук става въпрос за персонажи от митологията, та текстът не може да се свърже с действието поне от кадрите, които видяхме)

Но какво му пусна Енвер на запис?
    tigasa, нямам никаква идея какво има на записа. Вероятно ще разберем в петък с какво Енвер изненада толкова неприятно Дахан.

# 511
Ето,какво показват на Дахан.

Ето това показва Енвер на Дахан снимка на Айдан слабостта му .  Тя пази тайна или тайни , а Дахан не толерира такива неща и  ще избухне.

Благодаря за превода и гифчетата . Flowers Rose

Вай беееее . Пожар е ! Кефи ме че се обединиха двамата с Вълка

# 512
Тези двамата са страхотни комбинация. Знаех си, че в един момент ще станат другари малко или много😀
Страхотен трей. Обещава вълнуващ, екшън епизод, пълен с интриги и обрати. Аз чак сега го видях и даже се изненадах, защото не знаех, че днес ще излиза нещо😀

# 513
Петият епизод от новия сериал на Ay Yapım ''Gaddar'' ще бъде прожектиран по СЕГА в петък вечер.

В новия трейлър, пуснат преди епизода, моментите, в които Екбер напуска Ямур в семейния дом, привличат вниманието, докато думите на Дахан към Екбер, „Гневът ми ще отнеме живота ти“ увеличават напрежението.

Във въведението, където Дахан бие своя човек до смърт до Енвер, това създава любопитство с какво Енвер заплашва Дахан.

# 514

Наситен с емоции беше днешният ден! Любов, вино и... инфарктен трейлър, който засили любопитството ни.
     Две нощи ни делят от епизод 5. Очаква ни динамика, напрежение, доста екшън и Дахан - герой, който дълго ще се помни. Образ в развитие, а вероятно и очаквана трансформация.
     Дотук сценарият е много добър. Няма пълнеж. Действието е динамично, а актьорският състав на ниво. Героите са колоритни и интригуващи.
     Надявам се и рейтингът да скочи. Hands Pray  Hands Pray

Цитат
Gaddar Dizi

Перфектната хармония на Aydan и Dağhan! #AYDAĞ ❤️
#Gaddar Епизод 5 в петък, 16 февруари от 20.00 ч. NOW!

Спокойна нощ, момичета!

# 515

Добро утро да изпием по турски чай 

Още снимки от новият епизод

Дахан защо се ядосва на тая снимка ? Много е несправедлив , ревнив , консервативен ли и аз не знам вече .  Айдан не е разголена за да се ядоса , облечена е .  Изглежда като фотосесия може би за конкурса или се е снимала като фотомодел за да печели пари .  Сега и това му е на главата на супергероя. Отвсякъде го изплашват и изнудват.  

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 10:09 от femmi2

# 516
Здравейте, дами!

Тази сутрин ще пием турски чай край Босфора заедно с Дахан и ще коментираме резюмето на епизод 5.  Новите снимки също с удоволствие ще разгледаме.

Епизод 5
Резюме

Müdür дава на Дахан нова цел. Dağhan обмисля прекъсване на връзката си с директора след приключване на тази работа. Предложението на директора да помогне в битката срещу Енвер Балтаджъ обаче го обърква. Той научава, че директорът понякога поставя цели, независими от компанията, и че тези цели винаги са лоши момчета. Тази ситуация изправя Дахан, който започва да обича да помага на хора в беда и да наказва лошите, на нов кръстопът. Продължаващата му връзка с директора придобива ново измерение.
Докато Дахан преследва новата си цел, Енвер се опитва да устрои капан за Дахан. Той не може да атакува Дахан директно, защото е дал обещание на Ямур. Затова се опитва да го вкара в затвора, като докаже, че той е убиецът. От друга страна, Енвер, противопоставяйки се на баща си, решава бързо да се ожени за Ямур. Научавайки за тази ситуация, суровата реакция на Екбер Балтаджи изправя двете семейства лице в лице.
Втората цел от плана на Енвер да сложи край на Дахан е Айдан. Той се опитва да привлече Айдан на своя страна и да получи информация за Дахан от него. Той дава сериозни обещания за това. Майката на Айдан, Оя, също подтиква дъщеря си да помага на Енвер и оказва психологически натиск върху нея.

Пожелавам ви ден, изпълнен с усмивки, щастие и вдъхновение!

# 517

Цитат
Müdür дава на Дахан нова цел. Dağhan обмисля прекъсване на връзката си с директора след приключване на тази работа. Предложението на директора да помогне в битката срещу Енвер Балтаджъ обаче го обърква. Той научава, че директорът понякога поставя цели, независими от компанията, и че тези цели винаги са лоши момчета. Тази ситуация изправя Дахан, който започва да обича да помага на хора в беда и да наказва лошите, на нов кръстопът. Продължаващата му връзка с директора придобива ново измерение.
Докато Дахан преследва новата си цел, Енвер се опитва да устрои капан за Дахан. Той не може да атакува Дахан директно, защото е дал обещание на Ямур. Затова се опитва да го вкара в затвора, като докаже, че той е убиецът.
Tова ме впечатли от резюмето след като Дахан осъзнае, че му харесва да помага и разчиства лоши хора и мафиоти ще погледне по друг начин на Мениджера .  Не му е лесна задачата с Енвер след като и сестра му е омъжена за него и е дал обещание.  Майката на Айдан е ясно че не иска дъщеря и да е с Дахан.  Мисли си че и прави добро и ще върти интриги.  

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 11:28 от femmi2

# 518

Дахан защо се ядосва на тая снимка ? Много е несправедлив , ревнив , консервативен ли и аз не знам вече .  Айдан не е разголена за да се ядоса , облечена е .  Изглежда като фотосесия може би за конкурса или се е снимала като фотомодел за да печели пари .  Сега и това му е на главата на супергероя. Отвсякъде го изплашват и изнудват.  

Здравейте, момичета🌹
Аз си мисля, че Дахан тук не се ядосва на Айдан точно. В крайна сметка той знае, че тя се е снимала, знае и за какво са й трябвали пари и през какво е преминала, докато го няма. Едва ли ще й се ядоса за тази снимка.
  Той по-скоро избухва, защото Енвер, показвайки му снимката, явно използва по някакъв начин Айдан срещу него. Може би му казва и, че тя го е предала или нещо друго.
По-голям проблем според мен ще е това, което му пуска на телефона. Това я някакъв компромат срещу самия Дахан или някой от семейството му и близките.
Дахан няма да се ядоса на тази снимка, но ще откачи, ако разбере, че тя се е виждала тайно с Енвер, както я дават на едната снимка. Какво ли има предвид Енвер като му показва снимката и после нещо на телефона? Неговият истински проблем е татко му, а пък той тръгнал с Дахан да се занимава? 🤔
Снимката на тримата големи, ухилени, е топ🔝😀 Искам един здрав съюз тука, дано се активират сценаристите и в тая посока😉🤞

# 519
Здравейте, момичета🌹
Аз си мисля, че Дахан тук не се ядосва на Айдан точно. В крайна сметка той знае, че тя се е снимала, знае и за какво са й трябвали пари и през какво е преминала, докато го няма. Едва ли ще й се ядоса за тази снимка.
  Той по-скоро избухва, защото Енвер, показвайки му снимката, явно използва по някакъв начин Айдан срещу него. Може би му казва и, че тя го е предала или нещо друго.
По-голям проблем според мен ще е това, което му пуска на телефона. Това я някакъв компромат срещу самия Дахан или някой от семейството му и близките.
Дахан няма да се ядоса на тази снимка, но ще откачи, ако разбере, че тя се е виждала тайно с Енвер, както я дават на едната снимка. Какво ли има предвид Енвер като му показва снимката и после нещо на телефона? Неговият истински проблем е татко му, а пък той тръгнал с Дахан да се занимава? 🤔
Снимката на тримата големи, ухилени, е топ🔝😀 Искам един здрав съюз тука, дано се активират сценаристите и в тая посока😉🤞
     Йоана, много си права, че Дахан не се ядоса на снимката, която видя, а на видеото. А това, че Айдан се е виждала с Енвер ще го изкара от равновесие, ако тя го е направила зад гърба му.
     Не искам да я съдя предварително, но това момиче е много непостоянно и тотално объркано. Няма да се изненадам ако е приела "офертата" от Енвер под натиска на майка си.
     Айдан е доста противоречива в действията и постъпките си. Иска да се чува думата ѝ, а не знае какво да каже. Жертва се заради майка си, отива при Юксел в знак на благодарност, казва на Дахан, че го е направила заради болестта на Оя, която единствена е останала до нея след заминаването на Дахан, а в същото време моли Дахан да помислят за себе си и да избягат надалеч.
    Напада Фатма, без да се съобразява какво говори, а след това пред Дахан прави забележка на майка си да не се държи така грубо в дома му.
    Не мога да понасям такова лицемерие. Вероятно и Дахан е усетил залитанията ѝ и нейната неориентираност.
    Очаквам с нетърпение новия епизод, ще има неподозирани обрати, а това, което гледахме до момента е само прелюдията.
    Новите снимки:

# 520
Прави сте не толкова на снимката , отколкото на видео записа с който ще го заплашва . Като разбере, че  двамата са се виждали зад гърба му просто... да не си пред очите му.. бягай най добре😂 Мисля, че на Онур вече предстои да му увеличат екранното време или на Уур да се бият заедно с Дахан. Феновете в мрежите се кефят на двамата определено.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 00:21 от femmi2

# 521
    Убедена съм, че оттук насетне триото ще демонстрира своята мощ. Не мога да повярвам, че такива утвърдени и обичани актьори ще останат в сянка. Техните герои тепърва ще се разгръщат.
     Едва ли Онур ще се съгласи да участва в сериал с толкова незначително присъствие на екран. А и майсторът по бойни изкуства трябва да се прояви, а не само да дъвче солети.
      Ще има ефектни екшън сцени, още по-голяма динамика и напрежение. Обединителното звено може да е семейството и любовната история, но това не е в основата на сюжета. Посланията са много по-дълбоки и тепърва ще разплитаме възела и ще оформяме мнения.

Феми, започна ли да мислиш за новата тема? Аз тези дни ще се заема със шапката.
     Ето ти няколко колажа от бразилските фенове и гиф на "Кюбра". Харесаха ми. Можеш да им намериш място на 1-ва страница ако ти допадат.

# 522
Това е готино Heart Eyes Почнах да мисля и доста промених концепцията. Разбира се актуалното за Гаддар е най отпред .  Ще се постаря ашкъма го заслужава .

# 523
Цитат
Gaddar Dizi

Ако се страхувате, има причина, GADDAR ще ви намери! 💥

#Gaddar Неговият 5-ти епизод ще бъде излъчен по NOW утре от 20.00 часа!

# 524

Ново от Хазалка Blush

подготовка за екшън

Неверотно жесток е немога да му се насладя и наситя

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 00:30 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт