ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Оооо имаме втори фраг! Heart Дахан ги трепе с радиатор, а Айдан с пожарогасителя. Joy Якоооо! Joy Heart

# 286
Оооо имаме втори фраг! Heart Дахан ги трепе с радиатор, а Айдан с пожарогасителя. Joy Якоооо! Joy Heart

Йееййй

# 287

Епизод 4, трейлър 2

Спаси своя любим!

- Защо това се случва с мен?
                  - Наистина ли дойде, за да убиеш Енвер?
                  - Ти дойде при боса на мафията. Не можеш да имаш дете от него, няма да стане това, което искаш.

- От сега нататък няма да е така, свиквай!
                - Ще те бия за всички хора, за роднините си.
                - Има ли нещо, което не ми казваш, неспокоен си.

- Сякаш всички имат много добродетели един към друг.
               - Как наричате място, където всеки се държи като много добродетелен човек един към друг?
               - Светът.
                                                      ..........
               - Тези, които обичат не се възгордяват,  отиди и го спаси.

# 288

Епизод 4, трейлър 2

Спаси своя любим!

Малиииииииииииии...много бойка Айдънката Open Mouth Rolling Eyes ...суперррррррр... Hands Plus1 Hands Wave

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...тук ми хареса... Hands Plus1

# 289

Малиииииииииииии...много бойка Айдънката Open Mouth Rolling Eyes ...суперррррррр... Hands Plus1 Hands Wave

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...тук ми хареса... Hands Plus1
И на мен! Heart То не може само да крещи, да се инати и гледа тъпо,  трябва и действие в синхрон с любимия. Heart

# 290

И на мен ми направи приятно впечатление Айдан в тези моментни кадри. Надявам се повече да не гледам истерични крясъци, а да се наслаждавам на действие и един пълнокръвен и естествен образ.
     Но като цяло съм доволна от видяното дотук в "Gaddar".
     Сериалът ме грабва с динамиката и невероятния баланс между различните сцени. Екшън и романтика вървят ръка за ръка, а нотките на комизъм привнасят особен чар. Много добра режисура и стегнат сценарий, няма нищо излишно, не се скучае и държи в напрежение. Да продължи по този начин, пък "изцепките" на Айдан ще ги преглъщам.

# 291
Засилиха още екшъна и рейта ще литнеее айде Иншаллах🙏  
Радиатори
поражогасители и двамата се озоваха зад решетките.
Яко и жестоко , хареса ми трейлъра.
Ще е забавен и луд епизод. Доволни сме има от всичко.  
АйДах са много лудо чифте приличат си по бойна готовност и твърдоглавост.
И двамата умират един за друг най вече Дахан. Ненавиждам те, обичам те. Много мило беше, когато блъсна колата, като крещяха че и двамата ще умрат, но я предпази с ръка.Broken Heart

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 22:27 от femmi2

# 292
👋
Да си кажа и аз. Много готин трей с постъпката на Айдан. Такава жена подхожда на такъв мъж- взима пожарогасителя и ги трепе, редом с него. Но сцената с двамата в затвора ми се струва, че е след това, та те пак си крещят там.
Той също никак не е лесен, голям инат. Зарязал я заради някакъв конкурс и сега я напада постоянно. Тя изглежда много по-склонна да имат нормални взаимоотношения, но той дори не иска да я изслуша. Тя се опита да му разкаже, докато го превързваше, за онзи дето умря и защо е отишла при него, но той не та не, не ще да слуша. Много е краен и се държи много грубо с нея. Хората искат да гледат не само бой, но и малко любов.
Другото, което в трея дадоха, не беше нещо ново и вълнуващо. Бащата продължава да се държи тъпо и да си мълчи за нещата, в които се е забъркал. Сестрата и тя една шматка. Началника, Директора или там, който е, пак си говори някакви неразбиращи се неща и той какъв е точно и за какво се бори?
Според мен лично, трябва възможно най-бързо да вкарат някой съюзник за Дахан, да се бие с него и да му бъде истински приятел, че този Самет беше ужас направо. Да пооправят и малко това семейство, че те хич не приличат на семейство, а за турците семейството си е всичко. И да оправят нещата с Дахан и Айдан поооне малко. Харесвам екшъни, но само с трепане не може. Това е само обективното ми мнение- има на къде да се поработи и да се изпипат още неща в сериала. Иначе е страхотен, но на мен лично малко нещо започна да ми липсва. Искам още по-пълнокръвни, цялостни и мислещи образи. Ичерде и Чукур явно доста ми вдигнаха летвата🙂 Дано някой не се засегне, просто така ги виждам  нещата🙂
До скоро😊🌹

# 293
👋
Скрит текст:
Да си кажа и аз. Много готин трей с постъпката на Айдан. Такава жена подхожда на такъв мъж- взима пожарогасителя и ги трепе, редом с него. Но сцената с двамата в затвора ми се струва, че е след това, та те пак си крещят там.
Той също никак не е лесен, голям инат. Зарязал я заради някакъв конкурс и сега я напада постоянно. Тя изглежда много по-склонна да имат нормални взаимоотношения, но той дори не иска да я изслуша. Тя се опита да му разкаже, докато го превързваше, за онзи дето умря и защо е отишла при него, но той не та не, не ще да слуша. Много е краен и се държи много грубо с нея. Хората искат да гледат не само бой, но и малко любов.
Другото, което в трея дадоха, не беше нещо ново и вълнуващо. Бащата продължава да се държи тъпо и да си мълчи за нещата, в които се е забъркал. Сестрата и тя една шматка. Началника, Директора или там, който е, пак си говори някакви неразбиращи се неща и той какъв е точно и за какво се бори?
Според мен лично, трябва възможно най-бързо да вкарат някой съюзник за Дахан, да се бие с него и да му бъде истински приятел, че този Самет беше ужас направо. Да пооправят и малко това семейство, че те хич не приличат на семейство, а за турците семейството си е всичко. И да оправят нещата с Дахан и Айдан поооне малко. Харесвам екшъни, но само с трепане не може. Това е само обективното ми мнение- има на къде да се поработи и да се изпипат още неща в сериала. Иначе е страхотен, но на мен лично малко нещо започна да ми липсва. Искам още по-пълнокръвни, цялостни и мислещи образи. Ичерде и Чукур явно доста ми вдигнаха летвата🙂 Дано някой не се засегне, просто така ги виждам  нещата🙂
До скоро😊🌹
     Йоана, благодаря за споделеното мнение! И изобщо не се притеснявай, че може да засегнеш някого с коментара си.
     Тук цензура няма, всеки от нас споделя това, което е усетил и начина, по който е видял епизода, момент от действието или герой, направил му впечатление, без значение дали е положително или отрицателно.
     И аз съм на мнение, че има още върху какво да се работи по епизодите. Не върви само "и сам воинът е воин", наистина Дахан се нуждае спешно от истинска подкрепа, от човек, на когото може да се довери, да разкрие терзанията си и огънят, който го изгаря.
     На мене и Мениджъра ми е много статичен, а хрупащия солети - комичен. Иска ми се и тези герои да се включат по-атрактивно в действието. Надявам се, че тепърва ще разгръщат техните образи.

# 294
Ох ще ме уморите с рупащия солети:joy
Тоя човек как живее, като се храни само с това?
Комичен е образа но в екшън сцените е Уауууу!:boom:  Още сме в началото на историята ще развият геройте.
Дали "Мениджъра" има шеф над него по голям?
Майката на Айдан се появи досега не бяхме я виждали.
В ролята Неслихан Йелдан. Там също има загадки. Финансово не са добре. Може Айдан затова да е направила неща по принуда.    
Разбираемо и нормално главните актьори и герой да са с предимство , екранно време и сцени.

Йоана , много добре си описала нещата.
Това семейство е забъркало много проблеми и сега горкия Дахан ще ги оправя. Баща му крие неща от него ,а ще му държи сметка. Омекна, когато Фатма му каза, че ако предаде Дахан на полицията и разкаже всичко няма да я види повече. Застана зад него и семейството и така се прави.
Тя ги спаси от Зафер, като го упои.
Той не е жесток ей така ,а по неволя. Всичко започна с дълга на Самет аркадаша.  
Това доказва, че е с добро сърце и че му пука. Грижи се за Шенгюл и Умут и ги пази. Зарови и жив труп заради това.
Онзи чичото  е голяма гад и не разбира от предупреждения.  
На Дахан, като му кипне и няма кой да го спре.
Посред нощ отиде в болницата и го измъкна.  

И аз мисля точно така ,особено за това че Дахан не е прав да се сърди и инати толкова за конкурса чак да скъсат. Не е извършила престъпление.
Тя и да го направи Дахан ще я разбере и няма толкоз да се инати ,ха ,ха 😂
Много са твърдоглави и двамата и в ареста продължават да си крещят. Няма да ни се разминат такива сцени.   
Голям неустоим красавец е разтреперва ти се всичко.. няма лесно да изтърпя такъв характер в реала особено болезнена ревност и консервативно мислене. 
Най - красивият темерут на света е споделял че изневяра няма да прости и не забравя лесно. Държи на лоялността повече от всичко.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 09:57 от femmi2

# 295
Здравейте, дами!

С какво ли ще ни изненада Gaddar Dizi днес?!
     Дали ще бъдат нови снимки, следващ трейлър или резюме, ние нямаме претенции. Търпеливо чакаме и се
     наслаждаваме на всичко свързано с Дахан.

Излезе вторият трейлър на новия епизод на "Gaddar"

Пуснат е нов трейлър, който вдига вълнението от 4-ия епизод от новия сериал на Ay Yapım „Gaddar“, който обединява Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak в главните роли и се излъчва по FOX. Вторият споделен трейлър от новия епизод на сериала, който ще бъде излъчен в петък вечерта, е белязан от моментите, в които Айдан идва да спаси Дахан.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 05-02-2024, 17:50
Чисто нов трейлър с много екшън беше пуснат от 4-ия епизод на „Gaddar“, продуциран от Ay Yapım и излъчен по FOX. Докато моментите в трейлъра, в които Dağhan (Çağatay Ulusoy) спори с Aydan (Sümeyye Aydoğan), привличат вниманието, Enver (Alper Çankaya) се опитва да разчисти сметките с Dağhan.
В края на трейлъра моментите, в които Айдан спасява Даган от Енвер и хората му, увеличават вълнението, а това, което дуото ще преживее в новия епизод, се очаква с нетърпение.

Новият епизод на FOX е в петък вечер от 20:00 часа, със своята изпълнена с екшън, различна история и силен актьорски състав!

Нека денят ви се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!
Щастливо да ви е!

# 296
Днес е годишнина от земетресението в Турция. Голям шок преживяха комшиите и още не могат да се възстановят.
Дано никога не се  случва подобно нещо:praying_hands:

Пипи Hug като гледаш много сериали не ти ли е познат актьора, който играеше аркадаша Самет и тоя ашкъм на сестрата също.

# 297

Пипи Hug като гледаш много сериали не ти ли е познат актьора, който играеше аркадаша Самет и тоя ашкъм на сестрата също.
Аркадаша Самет не ми е познат, но Енвер да. Последно играеше в "Присъда", а след това в "Семейство". Всичките му роли са на гадняр, само в "Семейство" мина откъм добрата страна, към семейството си. Ще го видим и тук дали няма да претърпи метаморфоза, заради любовта към Ямур. Heart В "Семейство" любимата му също се казваше Ямур. Heart

# 298

#ÇağatayUlusoy 💥 #Gaddar set 💥

Няма новини за сериала ни днес. Но това е нормално за днешната дата. Турският народ скоро няма да може да се отърси от ужаса, преживян преди една година, а и засегнатите райони още дълго ще бъдат в руини.
     Гледката е потресаваща - възстановяването върви бавно, а стотици хиляди все още преживяват в палатки.
     Земетресението остави своя отпечатък и в Турция, и по света.

Фенско творчество:

# 299

Това е сет от площадката , когато изхвърли онзи от прозореца. Там е и дубльора, който е облечен със същите дрехи. Нормално е и по света в холивудските продукции ползват такива.Застраховат главните актьори от контузии. Това не значи, че нашия звяр не умее. Повечето екшън си го прави и ги трепе.
В Ичердето ползваха с Арас дубльори. Но помня че Арас беше с гипсирана ръка и контузия и въпреки това играеше и прикриваха ръката с дълги дрехи.    

Докато се натуткам и Емка е направила гифче Blush

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 17:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт