За изхождането, закаляването и кърменето на поискване - част 2

• 27 024
  • 426
  •   1
Отговори
# 180
Никой не се оплаква от нищо , да разбирам ли че при вас безпроблемно минава всичко  Mr. Green, аз несмея да пиша че нямаме голям напредък освен че се пишка и ака като е голичка легнала - но упорито отказва да пишка в легенче и изчаквам без да я насилвам но .... Crazy 
намерих една фирма която прави много красиви подлоги за 2. 50лв.  си ги купих имаше и по малки като за количка на 1.80 лв.  сега поне не правим локвички навсякаде  Mr. Green че голямо пране падаше преди / и бащаткото като ме видеше как попивам с кърпа стъпала върху гарнитурата само преглъщаше  Rolling Eyes /

Никъде няма безпроблемни опити, зависи как се отнасяме към проблемите.
При нас пък от време навреме сякаш ни пробиват зъбки, пускаме балончета и лигички, не си усещаме пиша как излиза самичък и после всичко отминава и......зъбки нямааааа. Не знам какви са тези периоди?

# 181
А! Аз вече се оплаках в другата тема- постоянно ги бъркам коя за какво беше Mr. Green Ама чакай и тук: моята калпазанка не иска да пика по друг начин освен да стъпи права вътре в гърнето и да се изпиша Shocked Направо ми писна от щурите й идеи. Добре, че поне последния път се преборих да й  сваля гащите, иначе и напикани гащи си имах в допълнение.

И ние не искаме по никакъв начин да пишаме, ако не сме прави, (с изключение на "зъбните" периоди)ама сме момченце. Но и той обича да цопа в легена, когато не му следя кръчетата накъде тръгват..... Искам да дам една идейка - за жените също е по-хигиенично да пишкат прави, ако не напълно прави, то поне полуизправени, а не изцяло седнали. Това ми е теоретичен и личен опит. Може би твоята "калпазанка" има пред вид и усеща точно това.

# 182
   пак върнах всичко по местата. И се оправиха
нещата - пак си спим по цяла нощ и пишка чак рано сутринта. Simple Smile Та, мисля си, че сме прекъснали връзката -

Не си струва да се прекъсва-после така или иначе цял живот ще са самостоятелни в това отношение-не можем ли поне една годинка от целия им живот да им предоставим такъв вид близост. И аз си мислех за отделното спане, ама се отказах преди да съм пробвала-не ми допадна нещо, а ето че имало защо!Благодаря!

# 183
(още ми се струва студено, а и докато го събуя....). и така...
И аз така си мислех и ми беше мъчно, че го оставям да се напишка, но се оказа, че е напразен страх - за тях чувството за студено и топло не е свързано със страха от разболяване и настиване, както при нас и в този смисъл им е много по-важно да са чистички и да показват това, което са научили-а именно да си казват, отколкото да си седят в топлите дрехи и да недоумяват защо не ги събуваме. Така усещам!

# 184
   пак върнах всичко по местата. И се оправиха
нещата - пак си спим по цяла нощ и пишка чак рано сутринта. Simple Smile Та, мисля си, че сме прекъснали връзката -

Не си струва да се прекъсва-после така или иначе цял живот ще са самостоятелни в това отношение-не можем ли поне една годинка от целия им живот да им предоставим такъв вид близост. И аз си мислех за отделното спане, ама се отказах преди да съм пробвала-не ми допадна нещо, а ето че имало защо!Благодаря!
   Не, ние не сме спали отделно, а просто махнах преградата на леглото ú и го слепих с нашето - но все пак ми беше далече.
Сега отново ми е добре и се събуждаме сухи. Simple Smile

# 185
Ами, някакъв вирус явно, тук повечето бебета се разболяха, 2 от приятелчетата даже бяха в болница с пневмония.

Искате ли да ви подскажа един от възможните източници на тези епидемийки, който не е за пренебрегване.-- поне за мен.

# 186
  • София
  Може разбира се.
  И ние се събудихме сухички днес, но пък сутринта бяхме и четиримата заедно на спалнята...  Simple Smile

# 187
  • София
А! Аз вече се оплаках в другата тема- постоянно ги бъркам коя за какво беше Mr. Green Ама чакай и тук: моята калпазанка не иска да пика по друг начин освен да стъпи права вътре в гърнето и да се изпиша Shocked Направо ми писна от щурите й идеи. Добре, че поне последния път се преборих да й  сваля гащите, иначе и напикани гащи си имах в допълнение.

И ние не искаме по никакъв начин да пишаме, ако не сме прави, (с изключение на "зъбните" периоди)ама сме момченце. Но и той обича да цопа в легена, когато не му следя кръчетата накъде тръгват..... Искам да дам една идейка - за жените също е по-хигиенично да пишкат прави, ако не напълно прави, то поне полуизправени, а не изцяло седнали. Това ми е теоретичен и личен опит. Може би твоята "калпазанка" има пред вид и усеща точно това.

Между другото и свекърва ми каза нещо такова. Гледала някакъв филм, където обяснявали, че "седящата" поза е изкуствено измислена. Мен това, което ме притеснява е, че не дава да свалим гащите преди да го направи. Всъщност, ако я послушам и оставя нещата така, както тя ги иска-  означава да я оставя по голо дупе да се разхожда. Вчера пробвах и се оказа, че не трябва да я следя има ли, няма ли "пиш". Тя всеки път просто отиваше до гърнето, оставено в стаята, влизаше вътре и се изпишваше къде в гърнето, къде извън него. И естествено след това трябва да я мия и да бърша по килима. Е, кое му е хигиеничното на това?! Днес като тръгнах да я обличам сутринта и бяха ревове и дърпане на дрехите. Tired

# 188
Ами, някакъв вирус явно, тук повечето бебета се разболяха, 2 от приятелчетата даже бяха в болница с пневмония.

Искате ли да ви подскажа един от възможните източници на тези епидемийки, който не е за пренебрегване.-- поне за мен.

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?d305a504aa94f71bd8c … e&topic=144.0
Ето тук е едно от многото места в интернет, където пише за това. Но това не значи, че трябва да бягаме да се крием от всяка самолетна следа, оставена по небето над главите ни.  WinkПросто да го имаме пред вид докато не се намери начин да му се противостои по реално.

# 189
Мирена, интересно лечение. Къде си чела за тези терапии? Някои от нещата звучат логично и убедително, но за ракията и аз имам резерви. А най-ми хареса листа от принтерна хартия в цялата суперестествена работа!  Wink Наистина, голямо постижение е да излекувате пневмония у дома. Но все пак мисля, че при вас играе роля нагласата, психиката, енергията, която влагате във всичко, което правите, а иначе самите методи, които описваш, сами по себе си, може да подействат - ама може и да забавят опасно нужно лечение.

Права си, че такова лечение само за себе си без нагласата и вяраат в него не върши работа. Особено пневмонията е болест, която поради нарушеното дишане дава отражения комплексно където й хрумне из организма, така че и лечението трябва да бъде комплексно. Затова интуитивно си направих план за лечение с всички методи, които усетих подходящи. Например медолечението  ми го даде една приятелка от Петър Димков, със синап е лекувала майка ми, със ракия --- свекърва ми, а урината използвам аз от край време от една малка книжка на природен кабинет "Дар". Там наистина прилагат комплексно лечение и много се радвам, че го има- в София е. За цветовете взех идеята от Дънов, а за ароматите инициатор беше татито. Въобще за лекуване на детето без лекарства има една малка стара книжка-имам я от 15 години и сега тати я сканира, за да я качи в интернет за всички, че не съм я срещала от тогава- "Лекуване на детето без лекарства" на Перта Ланге. Там пише много добре за синапа например.

# 190
   А да попитам за едната мадама Ники. Явно и е много нежна кожичката и постоянно се зачервява, обрива или се появяват някакви неща като лишейчета. Мажа я с какви ли не щадящи козметики и овлажняващи, но нямат голям успех. Да можете да предложите нещо от народната медицина?

Опитай с хума-тя изсмуква токсините от кожата, дори ... змийската отрова съм чувала. Аз така излекувах шарка на голямото си момче, защото пудрата, която ни дадоха, не помогна. Прави хумата на каша с вода, мажи кожичката и изчакай  докато намазанкото засъхне и падне само-то се рони като прах. Към нея няма алергии-тя е природна-буквално е пръст от Земята, но с особени свойства. Кожата  също е отделителна система, както червата и действа перфектно за изхвърляне на нечистото отвътре, особено при децата. То какво нечисто могат да имат те отвътре не зная, но факт е, че изхвърлят веднага всичко ненужно, докато ние го задържаме и складираме по разни "ниши" в тялото и после се чудим на тази или онази неочаквана болест.

# 191
Като заговорихте за пневмония - на Ния пневмонията (или почти пневмонията - аз отказах снимка, но кръвните и изследвания бяха ужасно лоши) мина почти само с лучени компреси и фрешове, само първите дни и давах сироп за кашлица. А аз съвсем нямах нагласа, че така ще мине - през цялото време ме беше страх, гледах шишенцето с антибиотика и се чудех дали ще се почуства по-добре, ако го дам...

Мисля, че пневмонията е едно от нещата, от които сме ужасно наплашени (да не говорим, че много се злоупотребява с тази диагноза). Според мен организмът в повечето случаи има сили да се пребори с бактериите и вирусите. А и при пневмонията почти никога не се знае какъв точно е причинителят, респективно какво ще му подейства.

Иначе има някои неща между описаните от Мирена, които аз лично не бих пробвала върху детето си...

# 192
  • София
    Хумата няма ли да действа изсушаващо, защото реално и е доста сухичка на мадамата кожичката. Иначе и аз я уважавам хумата  Simple Smile

# 193
Между другото и свекърва ми каза нещо такова. Гледала някакъв филм, където обяснявали, че "седящата" поза е изкуствено измислена.
Охо, цял сайт има по темата: ЗА ВРЕДАТА ОТ ТОАЛЕТНАТА-СТОЛ. Имайте това в предвид, когато приучавате децата си на "порцелановия трон". Ние вече модифицирахме нашият...

# 194
здравейте отново. при нас "тоалетното" обучение е в тотален регрес. аз и не се старая много - колкото по- не става толкова по-рядко и опитвам. и сме в един порочен кръг... вече успявам само по веднъж, най-много два пъти да я изпишкам и то само след сън. като усетих за първи път спад, сменихме мястото - опитвах се седнала пред компютъра с леген отдолу - за известно време действаше, после не. изобщо никакви сигнали не улавям, дори под носа ми се изпишква... на леглото  Crazy опитах с гащички, но установих че по цял ден дебна и успехът ми се състои единствено в навременно сменяване на намокрените дрешки. опасявам се, че памперсът се оказа много удобно бягство... та не знам... чудя се дали да и предлагам на всеки половин час, но само като си представя какво гърчене и усукване следва /а елена е 8200 гр/ се отказвам, да не говорим за времето за "разопаковане" на дупето. пиша всичко това с надеждата, някой от вас да ми върне вдъхновението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт