За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 164
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
Mecho Pyx и аз от известно време не мога да се прибера по- рано от 7.30 и виждам Марти и Ина колкото да не е без хич  Sad

taigi, браво на вас!   bouquet   bouquet  bouquet Ние сме още до под кривата круша, но поне почнахме Mr. Green

pipi67, понеже аз не се карам на Мартина и ако случайно повиша тон за нещо, тя обикновено се чувства ужасно засегната и обидена, независимо че  не е било за нея ooooh! Прави една тъжана муцуна, почервенява цялата, очите и постепенно се пълнят с вода и след около минута се разревава неутешимо с глас, много е смешна милата Joy
Аквариумният проблем го имаме и ние Crossing Arms Непрекъснато бърка във водата на костенура, която татито не се сеща да сменя често и въпреки помпата се заблатява Sick ooooh!

Да ви се оплача, че от утре пак ще се мъкнем по доктори Sad Ина пак е в някакъв период, в който не яде и вече втори ден и става лошо в училище. Много ми е притеснено Sad Писна ми вече от нейните изпълнения! Дано да е само, защото е злояда, а да не се дължи на нещо друго Praynig

До като пиша и тя Mecho Pyx, постнала едни валентинки Grinning Хайде да ви е честит празника, на тези дето го празнувате  bouquet  bouquet  bouquet Аз съм традиционалист и предпочитам Трифон зарезан, макар че тази вечер ще си откараме и двата празника заедно с щерката на зимната пързалка Mr. Green

# 136
Честит празник на всички! Кой какъвто му се празнува!

Черпя ви за рождения ден на племенника  Hug Днес става на 2!  newsm38

# 137
  • Sofia
Lulu, Поздравления, че сте почнали! То като сте се хванали на хорото, ще го карате до край, няма как  Mr. Green ако нещо мога да помогна питай, аз съм половин строителен инженер вече  Peace За Инка стискам палци да й мине кофтия период, явно е чувствителна милата...
Рали май си е най-злоядата като Ви слушам и съответно най-големия дребосък в отбора  hahaha компенсира с нахалство, няма страшно  ooooh! Като върши поразии гледам да не й се карам много-много, защото само й привличам вниманието и после повтаря белята.  Outta Joint
Честит Трифон зарезан! А на младите Свети Валентин!  Mr. Green

# 138
Добро утро!
 newsm76ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!  txtloves
Нека да сме влюбени и щастливи!Приятно празнуване на двата празника!!  bouquet

# 139
  • Sofia
Luluto, аз още вчера, след като разгледах снимките, щях да те питам защо Ина на всички е една замислена..., но реших да не досаждам с поредния пост. Пък и я видях на 1-2 снимки. Много е красива!!!  Hug Може би преживява нещо в училище. Само да е здравичка, за яденето не се притеснявай  Peace Каквато е хубава,  не и трябва да е дебела, колкото иска - толкова  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на който каквото празнува   bouquet

# 140
  • Пловдив
Честит празник момичета!   bouquet Heart Eyes Hug

http://www.infotourism.net/vino.html

# 141
  • Остров Приятелство
Здравейте,
весел празник!
Аз съм/бях в едно такова тъжно настроение, но днес ми се случи това..../прилагам го от друга тема в която го писах днес/

Да, изненада ме въпреки, че е на разстояние от мен.
Ние харесваме празниците, еле па я  Mr. Green Намира ме си поводи, ама и без поводи даже, да ни е ей тъй на хубаво и весело.
А иначе - днес беша така:
1во електронна картичка в която се казва, че не може да бъде до мен, за да ми каже Честит Свети Валентин, но ми изпраща изненада въпреки, че е надалеч.Като също така казва, че изненада има скрита някъда из нас в чекмедже малко и е близо  до Зайко Байко/той е моят зайо  Mr. Green/
2ро Намерих картичката в която реди стихове/мноооого романтични Blush и най-долу е написал"Ако нещо сладко ми се хапва, в кухнята да ида аз и на високо скрито е било". Тук открих кутия бонбони на Lindor във формата на сърце и пак имаше картичка на която има упътване как да намеря бутилката Вино.
3то Бутилката вино пак е с картичка на която пише "а подаръкът можеш ли намери ти, ако не то в гардероба ти потърси"
4то Парфюм WISH на Chopard. http://www.parfums-bg.com/catalog/product_info.php/cPath/71_231/ … cfa175abbdb64f4e7

Е, такава ми беше изненадата.Как да не го обичам и как да не ти е хубаво и топло на душата?! Heart Eyes

Много ми е приятно, сега летя Blush

Ще споделя на Вас картичката, че нали сте ми близки дружки Hug

Лекичко се гуша аз в теб.
Целувам горещите ти пръсти,
милвам те и мъркам аз с теб
в необузданите ни страсти!
Обичам те!
Целувки горещи носят мойте думи и милувки!
Ако трябва и света ще преобърна за да сем заедно аз и ти!
Обичам те!

Хубаво ми ееееее! Crazy
Пу пу пу

# 142
Здравейте,момичета

ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН  Heart Eyes

СЪНИ мъъъъъъъничко ти завидях  Peace .Много хубави изненади. И аз така обичам ,но на моят не му достига дотолкова въображението.

Вещи много хубав поздрав  Hug

Лулу Мартуша е голяма сладурана. Peace

Тайги браво.Сега наистина заслужена почивка.Пък ще показваш снимки. Hug

Ние бяхме събота и неделя на ВИтоша.МНого хубаво си изкарахме.Аз особено...много се радвах на снега...  Embarassed...като децата. Laughing
А пък вчера и днес бяхме на РД.И в двата дни се прибирхме към 13.30ч и БОБИ заспиваше веднага-уморен героя... Shocked

Приятна вечер и хубаво празнуване   bouquet

# 143
  • Sofia
ХЕЙ, момичета, ми на нашето ТИТИ на Евичка имен ден не сме честитили специално ooooh! Леле, като се сетих ... нито на 1-ви, нито днес. А това негово хубаво българско име толкова го преживяхме докато бременеехме  Laughing
Евичка, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ТРИФОН, да наследи бизнеса на дядо си, чието име носи и да умножи успехите му хиляди пъти!!!
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 144
  • Остров Приятелство
Здравейте отново,
Еvichka77 Честит ти именник!Да ти е жив и здрав и името да му се прослави!  bouquet
taigi Това е чудесна новина!Заслужена почивка ще да бъде.Приятно изкарване!И ааааа Блондинкова не е нахална, тя е ОпРАвНа Mr. Green
luluto Страшна е малката!А снимките са невероятни.Дано страха за голямата да се окаже напразен, и да е просто каприз от нейна страна Peace
Deysi Както казват да ти се връща/разбираш ме нали/ Hug А за Витоша не смогнахме нещо newsm78
pipi67 Естествено, че тука се е събрала ЕнтеЛЕгенЦиАта Mr. Green , че как иначе.
По повод сметките за тока, нямам думи и ум не ми го побира.Според мен просто заради затварянето на АЕЦте си търсят начин да си набавят загубения капацитет респективно паричките и това май е начина.Иначе изчисленията са ми меко казано странни.Чакам да си дойде математика и ще нищим Thinking

Довечера ще си спретна една салатка, ще си нарежа мезе и ще си сипя една рИкиЯ и ще ви кажа наздраве, а от Ваша страна се надявам да се включите в наздравицата и да ми върнете Peace.А на Maris СпЕЦИалНо, защото нали сме си сами в този любовен ден и малко тъжни, та да не ни е мъчно Hug
Е, прекрасна вечер желая на всички!

# 145
съни, зареди ме с романтика направо  Grinning

Аз не се чувствам много романтично, но има време  Mr. Green

Пожелаам ви пиятни мигове довечера   bouquet

# 146
  • София
Съни,направо онемях newsm10
Браво,къде са тези мъже.
И аз ти завидях ,ама малко повечко Laughing
Моят въобще не е романтичен.Днес даже май не знае,че е празник.
Иначе си ми е златен,но с романтиката е леко скаран.

На всички Честит празник и незабравими ,неповторими мигове!

# 147
 wavey Hands Clap  Hands Clap newsm20 nuts gydi sun newsm56 Stuck Out Tongue Winking Eye smile3538 Hug Whistling
Честити Празници Wine Glass Wine Glass Wine Glass Drunk Drunk Drunk beer2  cheers и  Kissing Heart Kissing Heart  Kissing Heart  mrstraetz luvbed 1dating txtloves
Евичке честит именден на вече големия Трифончо.Нека да е жив и здрав и по малко палав  bouquet
Леле Съни такива мъже като твойте са на изчезване.Много го пази.То те тия мъже като твоя са записани в червената книга с видовете на изчезване.На мене вчера ми дадоха пари да си купя маратонки.Сега като се припере очаквам още.Ако има де.Иначе аз станах сутринта рано,направих му закуска и   food010.Поднесох ги в  smile3524,заедно с подаръка.Едно плушено сърце с разперени ръце и казва че ей толкова го обича и едно романтично послание,което обеща довечера да изпълни luvbedДадеми една  kiss и веднага плушенот осърчице го даде на голямата си любов -Дъщеря си ,а тя грейна като слънце,защото заедно го избирахме и много и хареса.Защото непрекъсното казва точно като сърцзето че толкова много обича тати.То си и така .Добре че ми е тя-да тне го пуска никъде Mr. Greenче каквато съм аз навсякъде го пускам и туку виж след девет месеца ВЕроника си има още една мама и братче или сес9триче hahaha hahaha.Това в гръга на шегата-разбирасе.Нашта дъщеря никъде не ни пуска по отделно.Трябва да сме заедно иначе нее става Crossing ArmsАко може и тя да е с нас да ни   Nature Sun With Face.Иначе за Тати приготвям  1dating ще се облека подобаващо,не с раздърпания ми анцунг разбирасе,ще приспя Вероника и се почва купона.Даже сега закъснява #Cussing out fight fight ще си изям яденето сама и ще си изпия  Wine Glass Wine Glass-2 литра сама и готово. Mr. Green
Също така искам да честитя празника на всички Валентиновци-Вальовци и т.н който празнуват днес. smile3525 newsm51  bouquet
За яденето Мойта яде някъде около 200-250 г ядене.Всеки път различно.По някога бурканчето от 200г от кухнята й остава ,като надробя 1 филия хляб,друг път го изяжда и яде нещо друго,след това изпива около 100мл натурален сок,или боза или вода.Зависи накакво е тази седмица.Аз ги редувам.
Тайги значи напролет сме на  cook cook newsm41-при вас. Mr. Green Mr. GreenШегичка.Днес съм в настроение.
Тати туку що се прибра и ни донесе на двете си женички две калий-на мама синя на Веронка -бяла.После ще приложиме снимки е не от цялата вечер де.Че Мамма ще ме изключи от форума. Mr. GreenЯвно с основание е закъснял.Хайде отивам да се оправям че ме изненада по раздърпан анцунг и съката такава блуза.Даже на мене донесе шоколад а на ВЕронка едно плодово мляко.Значи е малк оромантик.Утре като изтрезнея ще разказвам,ако нямам махмурлук.

# 148
  • Sofia
Sunny, Maris, НАЗДРАВЕ и от мен! Drunk Моят мъж си е там, но мен м няма  Mr. Green Наляла съм си вино, в което Габи изля плодово мляко и сега е леееко мътно, хапвам зеле с готова пилешка пържола и обезмаслена извара и ви чета. 
Sunny, днс показах поста ти на моята колежка, която е от Разлог и тук в региона мъж като твоя не с срещат. Тя остана изумена  Crazy Да ти е жив и здрав и след 100 години пак толкова да се обичате, че и повече  Peace
Роси и всички празнуващи, весело изкарване!!!   bouquet
Мен проятели ме каниха да изляза, но трябва да ангажирам бавачката да остане при Габи, пък то за какво ли...  newsm78 Да ида да се наям в някоя механа, да си легна късно и утре да не мога да гледам  Crazy
ЕЕЕЕЕЕЕХ, каква съм романтичка  Embarassed

# 149
  • Варна
Здравейте майчета!
Честит празник  txtloves Two Hearts txtlovesна всички, които празнуват. Нека във всички семейства цари любов и хармония.  Нашите дечица ни обичат, нека се обичат и родителите newsm76

Пийнете по едно и от мен - имам имен ден нали съм Валя. Моя мъж не е от романтичните, но аз си го обичам. Не празнуваме тази вечер, защото той е на работа, но утре ще компенсираме.
Лека вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт