taigi, браво на вас!
Ние сме още до под кривата круша, но поне почнахме pipi67, понеже аз не се карам на Мартина и ако случайно повиша тон за нещо, тя обикновено се чувства ужасно засегната и обидена, независимо че не е било за нея
Прави една тъжана муцуна, почервенява цялата, очите и постепенно се пълнят с вода и след около минута се разревава неутешимо с глас, много е смешна милата
Аквариумният проблем го имаме и ние
Непрекъснато бърка във водата на костенура, която татито не се сеща да сменя често и въпреки помпата се заблатява

Да ви се оплача, че от утре пак ще се мъкнем по доктори
Ина пак е в някакъв период, в който не яде и вече втори ден и става лошо в училище. Много ми е притеснено
Писна ми вече от нейните изпълнения! Дано да е само, защото е злояда, а да не се дължи на нещо друго 
До като пиша и тя Mecho Pyx, постнала едни валентинки
Хайде да ви е честит празника, на тези дето го празнувате
Аз съм традиционалист и предпочитам Трифон зарезан, макар че тази вечер ще си откараме и двата празника заедно с щерката на зимната пързалка
Днес става на 2! 
За Инка стискам палци да й мине кофтия период, явно е чувствителна милата...
компенсира с нахалство, няма страшно 

и най-долу е написал"Ако нещо сладко ми се хапва, в кухнята да ида аз и на високо скрито е било". Тук открих кутия бонбони на Lindor във формата на сърце и пак имаше картичка на която има упътване как да намеря бутилката Вино.

и
.Поднесох ги в
,заедно с подаръка.Едно плушено сърце с разперени ръце и казва че ей толкова го обича и едно романтично послание,което обеща довечера да изпълни
и веднага плушенот осърчице го даде на голямата си любов -Дъщеря си ,а тя грейна като слънце,защото заедно го избирахме и много и хареса.Защото непрекъсното казва точно като сърцзето че толкова много обича тати.То си и така .Добре че ми е тя-да тне го пуска никъде
.Иначе за Тати приготвям
ще си изям яденето сама и ще си изпия
-при вас.