Ако чете и тук да и е леко раждането

А аз хлаб не му давам, освен сухара в сутрешната попара. Обаче бавачката му се радва колко добре си хапва - пакетче солети, 1 кренвирш (като болен е за тях), 1 банан и 1/2 пюре HIPP от най-големите на вечеря
Изпи и 160мл мляко 

на всички
Общо взето Иво яде повече от обяд нататък, сутрин хич не е гладен( като мен, и аз съм същата).В началото се притеснявах ,че ще му е тежко на коремчето и няма да спи спокойно, обаче няма такова нещо-спи като.....пънче 
.Но ти имаш нужда от помощ и ти желая успех в търсенето.Ако скаш мога да питам една позната за нейната детегледачка.Тя беше много доволна.Още остава моето предложение да се видим някой ден.Ако си в състояние свиркай. 
Надявам се ,че по-нататък ще се чувствам добре.
Колкото - толкова 
... Аз малко явно съм се позабавила с второто, но ще го преживеем... Досега бяха през 6 и през 8 месеца...сега цели 15 месеца

Имаше една лелка, която гледаше Марти в дните, в които майка ми ходи до офиса, но нещо почна прекалено да ме занимава с проблемите си и приключихме
Тя и Марти кльопа, ама не чак толкова
Мартина се роди 10 дни преди каката да тръгне в първи клас, а аз почнах работа 4 месеца по- късно. Много се бях паникьосала, но се оказа, че е било без основание 

Защо така това дете се метна на мен точно в това отношение
Толкова ми се иска да пътуваме, а никъде не мога да я взема с нас
Тя и Ина драйфа в колата, ама е по- голяма и си казва
И още една от днешната разходка http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 7&IMAGE_ID=23
Излишно е да казвам каква е хубавица
А да ти кажа тоя път до Златните мостове и аз не го изтрайвам, дето рядко ми става лошо в кола и то само като ме возят. Последно ходихме седмица преди да родя
Данчо май беше решил да ми помогне с разждането, нали давах зор 
майсторите си тръгнаха 
Хайде отивайте да почивате някъде-съвсем заслужено си е 
Аз редовно надничам във фотошопските теми и и се радвам-и на нея и на кака Ина. 
. А бой де...
Растат му 3 зъба едновременно май, единия от които е долен кътник
Дано спи спокойно.
Аз съм много горда, че нито едно от трите ми деца не се еметнало на мен- аз докато взех книжка повръщах на всеки 5 км., пътуването до морето беше АД, ама сега си давам сметка, че донякъде се е дължало на обилно смърдящите на бензин Лади, в които се возехме.....
дори и дне, като се возя отзад и ми става зле-аз затова и не давам никой да ме вози ,освен мъжа ми, от него не драйфам 

- и да ги вози по дъното като колички, вседствие на което става мокра до ушите. Сега баща й има първостепенна задача да ги монтира на недостъпно място.