За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 169
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Помните ли mama_Blue? След няколко дни ще ражда  Mr. Green Ама защо все такива неща виждам незнам  ooooh!

Ако чете и тук да и е леко раждането  Heart Eyes

# 121
Леко раждане и' пожелавам и аз!
Ето малко снимки на Иво и неговата братовчедка Ива Grinning
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=86478
Ама и днес сте много несериозни в писането Crossing Arms

# 122
Ивчо и Ива са много сладки  Mr. Green Напомнят ми за братовчеда и Елито Simple Smile Той и е голям фен и вече и звъни по телефона да си говорят и я вика на гости да играят... При тях разликата е 6-7 месеца и като гледам и при вас картинката е подобна  Hug
Ние освободихме детегледачката и сега ми е  #Crazy

# 123
  • Sofia
Мечо, Ивчо е много сладък, ама много  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Иви, а защо освободихте детегледачката ??? Ти имаш нужда от помощ. Аз полудявам, когато 2 поредни дни съм САМО с Габи, а той е много лесен за гледане. Просто човек има нужда от лично време.
Моето момче напоследък доста си хапва  Mr. Green Тази вечер изял цяло пакетче солети  #Crazy А аз хлаб не му давам, освен сухара в сутрешната попара. Обаче бавачката му се радва колко добре си хапва - пакетче солети, 1 кренвирш (като болен е за тях), 1 банан и 1/2 пюре HIPP от най-големите на вечеря #Crazy  #Crazy  #Crazy Изпи и 160мл мляко  ooooh!
Аз всъщност не знам колко трябва да яде  newsm78

# 124
Ами явно жената си имаше твърде много лични проблеми и неизживени отрицателни емоции, които незнам защо беше решила да стовари върху мен...а на мен са ми достатъчни и собствените ми тревоги, да се натоварвам емоционално и с купчина чужди... Учтиво и обясних, че съм бременна и ме натоварва много и я помолих да спре, но тя или се стягаше и се омотваше и не си вършеше работата или се отпускаше и всичко почваше отначало  Rolling Eyes Говорихме няколко пъти обяснихме и че това за нас е проблем и накрая решихме, че няма да се променят нещата тя потвърди и се разделихме... Накрая сподели с нас нещо, което беше капака на всичко и така... Мъжа ми като се появяваше за малко беше почнал да се дразни, а аз по цял ден не издържах просто... Сега обмисляме какво да правим...Като начало искам да си почина от чуждото присъствие у дома, а после ще търсим отново... Имаме си жена, която 2 пъти в седмицата почиства...така че това поне не е тревога за мен...Отивам да работя, че имам още доста  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички  Simple Smile

# 125
  • Sofia
Хм...ама вие двечките сте били в къщи...това е малко нетърпимо. Аз излизам, когато гледачката дойде. Много мразя някой да ми е в къщата  Stop
Ще намерите правилното решение, сигурна съм  Peace

# 126
АниК- и Иво на моменти направо ми събира очите с яденето си Shocked Shocked Shocked Незнам къде събират цялото това количество.  Thinking Общо взето Иво яде повече от обяд нататък, сутрин хич не е гладен( като мен, и аз съм същата).В началото се притеснявах ,че ще му е тежко на коремчето и няма да спи спокойно, обаче няма такова нещо-спи като.....пънче Laughing
Иви-съжалявам за твойте главоболия.Дано скоро намерите решение, защото наистина е добре да ти помага някой с Елито.А разликата между Иво и Ива е 1 година без 12 дни. Wink
 Лека вечер на всички  bouquet

# 127
Ох, Иви наистина е трудно под един покрив с чужд човек.Аз роднини не изтрайвам, пък камо ли друг.. Whistling.Но ти имаш нужда от помощ и ти желая успех в търсенето.Ако скаш мога да питам една позната за нейната детегледачка.Тя беше много доволна.Още остава моето предложение да се видим някой ден.Ако си в състояние свиркай. Laughing
Аник Митко пък всеки ден е с различен апетит- ту яде по много, повече от мен дори, ту никак не е гладен newsm78
Иначе какво да ви кажа за фитнеса-направо съм като разглобена , ама си трая, че татито само чака да се оплача JoyНадявам се ,че по-нататък ще се чувствам добре.
Лека вечер от мен!

# 128
Фитнеса ще е в друг живот  hahaha

Елито ту яде ужасно много, ту не яде почти нищо  ooooh! Колкото - толкова  Crossing Arms

Кеми най-рано другата седмица ще можем да се видим...тази е натоварена братовчеда става на 2  Mr. Green

Ние със сестра ми ги родихме едно след друго сега е весело Joy ... Аз малко явно съм се позабавила с второто, но ще го преживеем... Досега бяха през 6 и през 8 месеца...сега цели 15 месеца  Mr. Green

Ще се справим някак си...така или иначе работя от вкъщи, а и с корема и после с малкото бебе все ще трябва да се трая с някой...въпроса е с кого  Joy

# 129
Минавам само да се разпиша покрай вас Grinning

Иви това с жената и аз го преживях Sad Имаше една лелка, която гледаше Марти в дните, в които майка ми ходи до офиса, но нещо почна прекалено да ме занимава с проблемите си и приключихме Rolling Eyes По случая днес бях отпуска - редуваме се с мъжа ми и за сега така бутаме.

Ани, къде го е събрал Габчо това ядене Joy Тя и Марти кльопа, ама не чак толкова Grinning

Rouz , не се шашкай толкова Hug Мартина се роди 10 дни преди каката да тръгне в първи клас, а аз почнах работа 4 месеца по- късно. Много се бях паникьосала, но се оказа, че е било без основание Grinning

Mecho Pyx, Ивчо е страхотно бонбонче Hug Hug Hug

Да ви кажа в събота водих дечурлигата до Златните мостове. Голям зор беше - Мартина повръща два пъти, а спирахме сигурно още 5 Sad Sad Sad Защо така това дете се метна на мен точно в това отношение Tired Толкова ми се иска да пътуваме, а никъде не мога да я взема  с нас Cry  Тя и Ина драйфа в колата, ама е по- голяма и си казва Rolling Eyes Та така... много ме е яд...

Ето ви да я видите в единствената преспа горе http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 7&IMAGE_ID=22  Joy И още една от днешната разходка http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 7&IMAGE_ID=23

# 130
  • Sofia
Лелееее, Лулуто, ама много е пораснала  ooooh! Излишно е да казвам каква е хубавица  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes А да ти кажа тоя път до Златните мостове и аз не го изтрайвам, дето рядко ми става лошо в кола и то само като ме возят. Последно ходихме седмица преди да родя  Crazy Данчо май беше решил да ми помогне с разждането, нали давах зор  Mr. Green

Хайде днес зеления чай е от мен. Аз ставам в 6ч. всеки ден без неделя и чета рано-рано. Просто гледам да не ви досаждам много с бърборенето си сутрин  Embarassed

# 131
  • Sofia
Драс!
Страхотни снимки. Ивчо и Марти са станал големи деца вече! Лулу, поздравления за готините картички  Peace
Мечо, на теб ти е време за почивка следсесийно!
Ние изкарахме една лека дребна шарка, цяла седмица не искаше да яде и спеше по много, обрива изби и всичко се оправи. Вече се махна и всичко си е по старому.
Черпя Ви виртуално  Misc Baby Bottle cheers майсторите си тръгнаха  bowuu
закрихме сезона на къщата, сега да пуснат СОТ и изчезваме някъде малко на почивка ...

ЦелуФки  Heart Eyes

# 132
Добър вечер
Тайги- браво на вас smile3501 Хайде отивайте да почивате някъде-съвсем заслужено си е  Peace
Аз ще почивам от събота нататък.
Лулуто-Мартушата е страхотна сладуранка. Heart Eyes Аз редовно надничам във фотошопските теми и и се радвам-и на нея и на кака Ина.  Flutter
АниК-е голяма досадница си-няма що ooooh!. А бой де... Naughty Crossing Arms Mr. Green
Уффф-днес се прибрахме в 8 от работа, едвам го видях Иво за половин час и той като ревна, че му се спиии....Освен това успя да си монтира една ужасна цицина на главата, така и не разбрах кога и къде се удари.Само знам, че като се прибрахме я нямаше, а след 5 минути вече я имаше newsm78Растат му 3 зъба едновременно май, единия от които е долен кътник #CrazyДано спи спокойно.
Лека вечер ви пожелавам-до утре сутрин.Аз винаги правя бърза проверка преди да изляза. Wink

# 133
  • София, в полите на Витоша
Да се разпиша и аз! Mr. Green

Нагледах се на чудесни снимки, Лелу, Марти така гордо крачи, прилича на тригодишна! Hug Аз съм много горда, че нито едно от трите ми деца не се еметнало на мен- аз докато взех книжка повръщах на всеки 5 км., пътуването до морето беше АД, ама сега си давам сметка, че донякъде се е дължало на обилно смърдящите на бензин Лади, в които се возехме..... Sick дори и дне, като се возя отзад и ми става зле-аз затова и не давам никой да ме вози ,освен мъжа ми, от него не драйфам  Joy

Тайги- поздравления!Да си починете хубаво, че ще викаш напролет на двора на по рИкия! Hug

Иви, аз съм ужасно скептична по отношение на бавачките и не знам как бих пуснала някой у дома- не знам тя ли ще избяга първа или аз ще я изгоня.....добре че засега имам как на разположение и не ми се налага да търся! То май винаги ще имам НЯКОЯ кака на разположение, де.....

Ани, ние не сме от най- ящните, но си хапва добре, особено манджички. то май вече отдавна съм престанала да слядя колко яде, но забелязвам, че когато вечеря по-късно, отказва да си изпие млякото.В този ред на мисли, т.к. нашата госпойца ен пие кисело мляко, вече й давам от време на време прясно  My Day от детското Млечко и тя доста го харесва.

Да се оплача- научила се е  се да бърка в аквариума на костенурките - котарака вече не е интересне, той много бяга   Joy- и да ги вози по дъното като колички, вседствие на което става мокра до ушите. Сега баща й има първостепенна задача да ги монтира на недостъпно място.
Като й се карам , се е научила да се кара и тя и като види ,че няма ефект започва да казва гуш и да ме тегли за панталона.
Като й казвам че ще излизаме , ми носи или ботушите и казва буй, или си мъкне якето и ме кара да й го обличам. На повечето мъже ,които види, особено с работни гащиризони- нали тати работи с такъв - казва тата с един такъв особен френски акцент, да ти се стопи душата от кеф. Срааааам......
А като се карам на някоя от каките ,започва да ги удря и казва биии- човек ще си каже, че ядат бой по цял ден..... Laughing

Чудя се тез нашите деца откъде се извъдиха такива EнтелEгенти?! hahaha

Лека нощ и приятни сънища от нас!

# 134
Добро утроооооооооооооооооо
Айде ставайте вече, мързеланкиии!
Ето по едно кафе за събуждане

И Честит Трифон Зарезан!

Общи условия

Активация на акаунт