Пепа да си жива и здрава и много обичана от мъжете си и скоро време едно момиченце та да сте на равно .И аз гласувах за вещи веднага щом Пипи пусна линк.
Алекс и и ние ще тръгнеме на училище но от 1 септември със сигурност.Приехани в една ясла при майка ми в Толстой.Почти на 5км от нас но какво да се прави.
За
Вероника е като латерна.Половината и се разбира ако се заслушам поволината е на китайски,но карай за следващото вече ще съм го научила
и се зачудих кой ще ги прави, и кой ще ги ражда а да не говориме за гледане.То ако някой се навие трябва да почне някъде от към 10-12 годишна възраст за момичето а бащата няма значение,и да ражда всяка година та до към 50 да ги направят.

Иначе предишната седмица преди 40-я ден от раждането на бебето се прави погача-ама сладка погача.Канят се само жени и се подарява нещо на бебенцето и сладко на майката зада е сладък живота на бебето.Питката се разчупва от две момичета или жени със живи родители над главата на майката,като под погачата има кърпа и вътре колкото трошички паднат или комат си остава и жените слагат пари.След два три дена майката изяжда хляба или го дава на гълъбчетата а не го хвърля в кофата.После се връзва на възел ама не много стегнато за да не е стиснато детето и не много хлабаво за да не е расипник.Яде се пие се и до залез слънце жените си отиват,като до 40 ден майката не трябва да ги изпраща и да им казва чао че ще и вземат кърмата.Да не говориме че не трябва и да се ръкува с никой до тогава.На 40 ден се ходи на черква сутринта,и се чете молитва за здраве на бебнцето и за прочистване на майката.След това се ходи в три къщи на гости и се носи по нещо сладко-бонбони или нещо подобно.Ами това е в общи линий.Одеве нещо мрънкаше ВЕронка и щом и казах ела да видиш едно Бебе-бебе бебе ама вече мъж за женене.,ела да видиш колко бързо дойде и като видя Калоян си дигна Роклята да и види памперса.Помисли си че можеби я вижда през компа

Аник не ти и трябва да си представяш какво ми беше.Нямах вечер без ВЕроника да не ме събуди от болка и от сърбеж.С това лилавото само ги изгаря и на другия ден и се появиха още по големи ранички.Щом направих този крем с 3-4 мазания ВЕронка да
се оправи.Уини ние вечер памперс не сменяме.След като тати й измие дупето и го слагам и чак сутринта към 10 го сменям.Това е някъде 12-13 часа.В повечето случай даже не е и пишкаа през ноща,но сутрин като си изяде филията задължително се изаква.
За гърнето само го носиме и си го нахлупваме на главата ,но има и моменти кого сме се изакали в него.АМ апосле не си го слагаме на главата ,а ако докопаме лъжичка иска да бърка в него
ХАйде аз отивам да гледам един от любимите си комедий-горещо маце.
До скоро

Даже не знам какво да напиша

По-късно може пак да се включа 
Иначе не ми хареса начина, по който го направиха, но явно тук така трябва да се действа!
естественно, че имаш и моя глас 

Стискам палци. като гледам по вода ще ти върви