За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 172
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
 Tada  bigdance2 bdbaloniПепа да си жива и здрава и много обичана от мъжете си и скоро време едно момиченце та да сте на равно .
И аз гласувах за вещи веднага щом Пипи пусна линк.
Алекс и и ние ще тръгнеме на училище но от 1 септември със сигурност.Приехани в една ясла при майка ми в Толстой.Почти на 5км от нас но какво да се прави.
За  lalalala Вероника е като латерна.Половината и се разбира ако се заслушам поволината е на китайски,но карай за следващото вече ще съм го научила Mr. Green
искам да Ви попитам - по традиция как се правят 40 не бебето?
Съни първия момент го прочетох като как се правят 40 бебета hahaha Joy и се зачудих кой ще ги прави, и кой ще ги ражда а да не говориме за гледане.То ако някой се навие трябва да почне някъде от към 10-12 годишна възраст за момичето а бащата няма значение,и да ражда всяка година та до към 50 да ги направят. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Иначе предишната седмица преди 40-я ден от раждането на бебето се прави погача-ама сладка погача.Канят се само жени и се подарява нещо на бебенцето и сладко на майката зада е сладък живота на бебето.Питката се разчупва от две момичета или жени със живи родители над главата на майката,като под погачата има кърпа и вътре колкото трошички паднат или комат си остава и жените слагат пари.След два три дена майката изяжда хляба или го дава на гълъбчетата а не го хвърля в кофата.После се връзва на възел ама не много стегнато за да не е стиснато детето и не много хлабаво за да не е расипник.Яде се пие се и до залез слънце жените си отиват,като до 40 ден майката не трябва да ги изпраща и да им  казва чао че ще и вземат кърмата.Да не говориме че не трябва и да се ръкува с никой до тогава.На 40 ден се ходи на черква сутринта,и се чете молитва за здраве на бебнцето и за прочистване на майката.След това се ходи в три къщи на гости и се носи по нещо сладко-бонбони или нещо подобно.Ами това е в общи линий.Одеве нещо мрънкаше ВЕронка и щом и казах ела да видиш едно Бебе-бебе бебе ама вече мъж за женене.,ела да видиш колко бързо дойде и като видя Калоян си дигна Роклята да и види памперса.Помисли си че можеби я вижда през компа Joy hahaha
Аник не ти и трябва да си представяш какво ми беше.Нямах вечер без ВЕроника да не ме събуди от болка и от сърбеж.С това лилавото само ги изгаря и на другия ден и се появиха още по големи ранички.Щом направих този крем с 3-4 мазания ВЕронка да  bash се оправи.
Уини ние вечер памперс не сменяме.След като тати й измие дупето и го слагам и чак сутринта към 10 го сменям.Това е някъде 12-13 часа.В повечето случай даже не е и пишкаа през ноща,но сутрин като си изяде филията  задължително се изаква.
За гърнето  само го носиме и си го нахлупваме на главата ,но има и моменти кого сме се изакали в него.АМ апосле не си го слагаме на главата ,а ако докопаме лъжичка иска да бърка в него Mr. Green EmbarassedИначе в хповечето случай седиме половин час или 10 минути ставаме и започваме по дупе да се разхождаме в къщи.
ХАйде аз отивам да гледам един от любимите си комедий-горещо маце.
До скоро

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 21:35 от mama rosi

# 106
  • София, в полите на Витоша
Добро утро момичета, кафето днес е от мен!

Честит рожден ден на голяма патерица на Пепа и от мен, много здраве и късмет в живота!

Браво, момичета, за пореден път доказахте, че може да се разчита на вас за гласуване, ама добре, че Вещи продума, за да стегна редиците, че каквато е тиха вода, нямаше и да разберем и да изпуснем възможността да внедрим наш човек в ръководството! Joy

Днес ще ходим на панахида на братовчедката на мъжа ми, за която ви споделих точно преди година, че така и не навърши 27, нека се помолим за упокой на душата й! Praynig

Момичета, какво мислите за протеста на шофьорите- принципно, не за това дали е справедлива каузата, а че тези хора блокираха цяла София, дойдоха стотици от провинцията за часове, а какво ще стане ако се вдигнат на бунт...направо страх ме хваща, ако всички бяхме толкова еднинни, нямаше по стотина майки да протестират за детските, щеше майчинството да е 300 лв., а не 160- правитеството клекна без бой.... или да има нужда от такава огромна кампания за нашите момичета в Либия.

Хубав и слънчев ден, пак няма зимаааааа, добре че по планините понатрупа, че наша Ани съвсем щеше да лудне! Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 09:36 от pipi67

# 107
  • Sofia
Пипи, слаба работа е тук, да не казвам умрЕла работа... карат ски до 10-10.30, после става киша. Времето е меко, влажно, калта е до колене... Mr. Green
Аз не разбрах какво точно гласувахте за Вещи, но я подкрепям морално  Peace

тук няма нищо интересно Sad Даже не знам какво да напиша  newsm78

# 108
Добро утро!  food010  food010  food010
Аз изпратих мойте мъже да се разхождат за да мога аз да уча smile3529
Ходих на пазар, купих кафе най-накрая и сега почвам.
Пипи67- Praynig Praynig Praynig
А за протеста на такситата и блокирането на движението просто нямам думи.Едвам успях да стигна навреме за изпита си-добре, че една приятелка беше в центъра по работа и ме закара.Иначе ни такси мога да хвана, нито нищо.А изпитния протокол беше в мене-хихихи. Много добре се организират иначе, много са задружни и се подкрепят-чак да те хване страх наистина.
Времето е супер днес, Иво ще се разхожда цял ден с баща си и с баба си, а аз-книжен плъх-свряна в къщи с бумагите Twisted Evil Rolling Eyes
Приятен ден на всички-  Nature Sunny  Nature Sun With Face  superuu По-късно може пак да се включа Hug

# 109
Пипи, за протеста - евала че могат да се организират хората. аз още от едно време съм забелязала,че шофьорите са по-различно племе Wink Иначе не ми хареса начина, по който го направиха, но явно тук така трябва да се действа!
Мечо - успешно четене  Hug
Вещи, поздравявам те за ентусиазма Simple Smile естественно, че имаш и моя глас

Иначе и аз през нощта не сменям пампер, не слагам на гърне...абе...

# 110
Лелееееее никакви ви няма ooooh!
Само аз днеска се подвизавам вкъщи пред компа Crazy Crazy Crazy
Айде утре да сте по-активни и да разкажете как ви е минал денят, с тва хубаво време -то си беше само за разходки, барбекюта и т.н.
Лека вечер  bouquet

# 111
Здравейте Hug   

Пепа ,честит рожден ден .Много здраве и късмет ти желая  Hug

НИ е се върнахме от Витоша.Бяхме там от петък вечерта и си изкарахме супер.Най-после се порадвахаме на сняг.Возихме БОби на шейна и той много се кефеше. Laughing
Сигурно и догодина само на ВИтоша ще виждаме снега  Cry

За гърнето-Боби почти винаги ака в него.Засега добре свикна с него  Peace

Пипи за протеста -хубво е ,че са така единни шофьорите.Но така трябва да сме всички, а за съжаление....не е така.

Вещи и аз гласувах за теб...успех  Peace

Мечо браво на теб  HugОще колко изпита имаш?

Ани К и тук на ВИтоша снега е мек и се топи.Това за скиорите не добре,наистина.

Лека нощ

# 112
Добро утро kaffeetrmker_2  food010
Още спинкате,а? Crossing Arms
Аз отивам на изпит-стискайте палци fingerscrossed
Дейзи-имам изпит днес, и последния е в петък.Супер сте си изкарали на Витоша, браво.Мойто дете не видя сняг тая зима.Събота или неделя може да му направя една разходка и аз в планината.
Айде чао.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 12:23 от Mecho Pyx

# 113
Успееех Мечо!!!  Grinning Стискам палци. като гледам по вода ще ти върви  Joy
Ха добро утро! Ставайте за кафенце!

# 114
Добро утроо LaughingХайде на кафенце  food010
Марис при вас вали ли вече?Тук още е слънчево и топло Sunglasses
Мечо стискам палци!Ще се справиш!
Момичета аз от днес ще ходя на фитнес.Най-после реших да отделя време и за себе си.С една приятелка ще ходим 3 пъти седмично.Трябва да ви кажа , че досега не съм стъпвала във фитнес зала.Предния път след раждането си правих сама упражнения в къщи, но сега хем ще се разтоварвам, хем ще спортувам.Пък и е време Митко да почне да свиква ,че може и да не съм около него все като гербова марка Mr. Green .Не съм го оставяла на никой досега да го гледа, освен в редки случаи,защото не се е налагало.Много съм се ентусиазирала , да видим докъде ще я докарам Laughing
Приятен ден на всички  bouquetОтивам да си допия кафето, да видя какво ще готви Звездев, че и на мен до ми дойде някоя идея покрай него Joy

# 115
Здравейте Hug
Мечо Пух, сигурна съм ще го вземеш изпита Praynig

Честито на всички, които са имали повод да празнуват тези дни.  bouquet

Аз днес ще ходя на родителска среща в училището в което ще учи сина ми. Тази година имам първокласник. Честно казано още от сега се чудя ако се наложи септември да почна и работа как ще се оправям ooooh! детето ще иска много внимание в къщи, а малката разбойничка така ревнува, като види, че обръщам внимание на батко й, идва хваща ме за крака и започва "Мамо, мамо, мамо, мамо"

Времето днес е чудесно, лек  ден на всички family 1swing travel

# 116
  • Пловдив
Мечо Пух, успех  Peace

# 117
  • Остров Приятелство
Просто Здравейте!

# 118
Айде, Мечо.....ЗимА ли гу тоз испит  Joy Mr. Green
Стискам палци цяла стурин тук  Hug

Днес ми е особено весело, а нямам причина. Цяла седмица съм без кола, защото я отпуснах на свекитата за едно пътуване и ходя пеш на работа - 20 мин. но ми се отрази добре днес. Няма само вие да спортувате  Crossing Arms В моя чест и дъжд заваля  hahaha
Не съм много сигурна за тези таксиджии. Съгласна съм, че имат право да протестират, но не съм съгласна, че трябва да заколят трима души, за да изискат промяна в закона или прилагането на някакви мерки за сигурност - решетки, паник бутони и тн. Не съм съгласна обаче да се политизира проблемът, а винаги така става. Направо побеснявам като видя политици с мегафони, които се възползват от подобни ситуации и дори съм склонна да мисля, че те самите ги провокират тея ситуации, ама....яйде.
Само на 200 метра имаше друго събиране, което беше доста по-стойностно и събра много хора. Защ трябваше да изместват акцента на деня  Naughty
Ейц, ама как само се изказах  Embarassed  Confused
АниК, възползвай се от момента и си почини, сега ти е паднало. За бизнеса наистина е зле, но все си мисля, че теб ако нещо по принуда не те накара да се кротнеш, нямаш спирка  Heart Eyes   

# 119
Ето ме пак!
Изпита мина добре, но оценка чак в края на седмицата ще има.Мисля, че поне 4 вързах.Ще видим.
Кеми-добре си го решила това с фитнеса.Кога ли и аз ще се наканя да почна да спортувам Thinking ooooh! Все нещо друго има за правене, ама трябва да се стегна.
Роуз-не му мисли от сега за работата.Има време до Септември. Peace
Гал-и на мен ми е весело, но може би е заради наближаващия край на сесията ми.Иначе и аз съм без кола и днес един идиот така ме опръска с вода, че полудях от нерви.... но бързо ми мина.
Малкия спи, та мога да отдъхна малко преди да почна да готвя нещо за обяд.  chef Simple Smile
Хайде чао за сега.

Общи условия

Активация на акаунт