Браво на Съни, отчела се е в гласулането за Вещи- другите

Роси, аз мога да набия Марис вместо тебе, под ръка ми е!А за дупето- с Фуксин пробва ли- то също е червеникаво, но е по- ефикасно от Пиоктанина и добре изсушава подсеченото дупе, но трябва да мажеш поне пет дни.
8-мо мартенско парти- ЗА с две ръце, предлагам да е на 2-ри-петък, , 9-ти -петък, или на 10-ти- събота , защото предишната 3-ти също е празничен ден.
Решетки не съм махнала, Теодора катери всичко навсякъде, с или без решетка, все сме с рани!
Иви, аз бих се доверила на ники, децата често имат шесто чувство!
Ради, синът ти и голям умник!

Мечо, пробвай след като намежеш с крем - Пенатен, бочко или Нивеа за подсичане- да напудриш обилно, за да не се мокри! И чакаме снимката на жълтото слонче!

Еви, ако трупате запаси в хладилника, можем да помогнем!

Днес импровизирано срещнахме един куп мами на Темпо в Младост- там пак се шустнахме по корем на една пързалка- добре че беше малката пързалка - и се охлузи яко + сцепена устна, нещо нормално....
Цунки от нас, отивам да заредя със сън!
а пък после ще се радваме на резултата
Определено иска сама да си ходи вече в леглото

според мен видя, но не беше сигурна. Имаме 4 снимки такова въртене падна 

моето си е още бебе
Аз от малък го възприемам като голям човек, ама като го погледна сутрин по пижама, с бибата и рошав-рошав, осъзнавам, че си е чист бебешор. И в яслата му викат "бебето", щото е най-малък 
Сноши се бях изприщила, защото и падна батерията, излкючи и се телефона и повече не го включи. А тя жената не знаела как
Днес просто се олях

И други сме гласували.

Ама, че съм глупава