За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 173
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
  • София, в полите на Витоша
В телеграфен стил-
Браво на Съни, отчела се е в гласулането за Вещи- другите  #Cussing out
Роси, аз мога да набия Марис вместо тебе, под ръка ми е!А за дупето- с Фуксин пробва ли- то също е червеникаво, но е по- ефикасно от Пиоктанина и добре изсушава подсеченото дупе, но трябва да мажеш поне пет дни.
8-мо мартенско парти- ЗА с две ръце, предлагам да е на 2-ри-петък, , 9-ти -петък, или на 10-ти- събота ,  защото предишната 3-ти също е празничен ден.
Решетки не съм махнала, Теодора катери всичко навсякъде, с или без решетка, все сме с рани! Mr. Green
Иви, аз бих се доверила на ники, децата често имат шесто чувство!
Ради, синът ти и голям умник! Hug
Мечо, пробвай след като намежеш с крем - Пенатен, бочко или Нивеа за подсичане- да напудриш обилно, за да не се мокри! И чакаме снимката на жълтото слонче! hahaha
Еви, ако трупате запаси в хладилника, можем да помогнем! Joy Joy Joy

Днес импровизирано срещнахме един куп мами на Темпо в Младост-  там пак се шустнахме по корем на една пързалка- добре че беше малката пързалка - и се охлузи яко + сцепена устна, нещо нормално....
Цунки от нас, отивам да заредя със сън!

# 76
Ради, ама ти защо не си споменала, че Ники промоцира такива гадателски услуги Joy

evica имах подобна случка, но Марта беше бутнала гърнето в пералната и то пълно Shocked

Maris, как не сме се засекли в МОЛа! И аз страдам от факта, че качих някое и друго килце през зимата, та може би от далече щяхме да се разпознаем по изтерзаните физиономии Mr. Green 

# 77
Марис като ти попадне командира работете по въпроса  luvbed а пък после ще се радваме на резултата  Mr. Green

Мечо, ако я пратят давай, че ме обзеха мили спомени и мен  Hug

Уо и аз си мисля за нещо подобно да наслагам възглавниците от холовата гарнитура и ако падне да падне на меко и топло  Thinking Определено иска сама да си ходи вече в леглото  Whistling
А как мина интервюто  fingerscrossed

A да ви кажа най-новото изобретение на Пепи - слага си гърнето в хладилника, добре че не беше го напълнил  #Crazy
Joy Joy Joy Е това вече трябва да се види  Mr. Green

Роси
бебето си показа всичко, но лекарката не ни каза...като я питах каза, че на 2-ри като идем ще се вижда вече  Flutter според мен видя, но не беше сигурна. Имаме 4 снимки такова въртене падна  Mr. Green

Аз определено се доверих на Ники и вече говорихме за първи женски дрехи  Heart Eyes

Лулу много сладки рамки   bouquet

ПП: Е как ги яде тия лимони #Crazy

# 78
  • Sofia
Драс!  Grinning
Марис, айде действайте и да измайсторите и една девойка за цвят Wink
Ради, Ники е доста мъдър за възраста си  Hug
Ние сме в кофти период - не яде, кисела е, мрънка нощем - май зъби и растат и то няколко ..
Нашата кошара е сглобяема и няма как да й се махне решетката. Рали спи с чувал и може да падне, а от друга страна с него няма начин да се изкатери и прекатури. Леглото й (голямото към детските мебели) е доста високо и не знам какъвто е фастък до кога ще спи в кошарата.  ooooh!
ЦалуФки  Heart Eyes

# 79
  • Sofia
Ехоооо, ето ме и мен  Peace
Момичета, абе какви гърнета, какво махане на решетки  newsm78 моето си е още бебе  baby_neutral Аз от малък го възприемам като голям човек, ама като го погледна сутрин по пижама, с бибата и рошав-рошав, осъзнавам, че си е чист бебешор. И в яслата му викат "бебето", щото е най-малък  Grinning Още не съмн го пробвала на гърне,ч акам го "да стане готов"  Mr. Green
Леле, Роси, мъка ми е, като чета за подсеченото  ooooh! Как ли я боли милата  Sad

Днес нашата детегледачка дойде  bowuu Сноши се бях изприщила, защото и падна батерията, излкючи и се телефона и повече не го включи. А тя жената не знаела как  Laughing Засега я одобрявам. Утре пак ще остане с Габи, а аз се заричам кракът ми да не стъпи в магазин  Stop Днес просто се олях  Money  Embarassed  Money На тоя слаб сезон... Mr. Green Свърших си цялата работа, остана ми само до Метро да отида утре.

Ради, Ники е невероятен просто. Толкова е мил и умен...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 80
Здравейте!
Роси-мерси за рецептата за крема.Той днеска е по-добре вече, ама за всеки случай ще го направя и този крем в някоя аптека.Дано се оправи бързо Ронката. Praynig
Пипи67- не е само Съни! NaughtyИ други сме гласували. Wink
Съни- а ти къде си на Стамболийски?Аз работя там, до НОИ.Който ходи до Мола, да ми звънка да пием кафе.0896695766.
Тайги-дано ви мине бързо "киселия"период. Hug
Марис- ако и аз тръгна да те пердаша много ще ти дойде-от мен за сега си само с последно предупреждение Naughty Naughty Mr. Green Heart Eyes
Утре съм на изпит по Информационно право Twisted EvilУжас, наистина нищо не успях да науча-закони, поправки, европейски конвенции.....Стискайте палци да мина. Rolling Eyes
Уини ми се губи нещо тези дни newsm78

# 81
  • Остров Приятелство
Добра вечер Дами,
искам да Ви попитам - по традиция как се правят 40 не бебето?Аз знам, че е последната неделя преди 40-я ден, а на 40 се ходи в църквата както се казва да се покаже бебето на Господ.

Mecho Рух Стискам палци fingerscrossed за изпита, тежък ми се види, но знам пък, че и ти ще се справиш Peace
Живея в Красна поляна, просто МОЛЛ ми е близо та затова, а най-вече се чудех как са я пускали в магазините нашата ДеБЕлА Maris направо ум не ми го побира, та затова я питах защо не ме кани и мен на шопинг терапията която си е приложила Mr. Green, а пък най-вече с таквази убавица видна кат'мен щяха да я пускат навсякъде Joy Joy Joy
taigi Не леж на тази с чувала.Рукси може да ти каже, че става и с чувал прехвърлянето и, то както разбрах от нея доста успешно при това Crazy
mama rosi Шегуваш се нали? http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91148&photo=34 Много млади, че и малко дете имат #Crazy
Или ооооооооооо сетих се ти говориш за Вашия зет Simple Smile Ама, че съм глупава hahaha Joy

Хайде всички на вечеря и после марш по леглата!

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 21:10 от s_sunny

# 82
Хи хи хи на чужд гъз и сто тояги са много, а  Joy ама като ви скокна ей!
Лулу, ами как не сме се видяли и аз не знам  newsm78 нямаше много с изпити лица там  hahaha
Ооох, хайде аз отивам да си гледам Монк.
И аз съм ЗА мартенска среща. Можем да я направим и прощална  bowuu

# 83
И аз съм ЗА мартенска среща. Можем да я направим и прощална  bowuu

Кога заминаваш момиче???

Да казвам ли, че нищо интересно не ми се случва, че ви чета, ама......

# 84
Тука съм, тука съм, ГериSimple Smile

Чета, ама ме мъръзи да пиша. То и няма нищо интересно.

Само исках да питам как се справяте с памперсите през ноща, че стано много пишкането и аз гледам да сменям по някое време като си залягам обикновено.

За срещичка съм за, още повече, че имам официална мъжка благословия по повода.

Исках още неща да пиша, ама нещо ги изпозабравих, а мисля да лягам вече, че пак стана утреSad(

За Вещичка съм гласувала.

Целувки на всичкиSimple Smile

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 01:47 от Winny

# 85
Здравейте .
s_sunny За зъбите мила нищо Sad сега колата е на дневен ред. Май ще я продаваме или ще я даваме на баща ми и се почва събиране за нова кола  #Cussing out Писна ми ....... Ама няма да буча щото ни трябва  Rolling Eyes
Интервюто мина добре. Куриерска фирма за Стара Загора добра заплата на която и те осигуряват... понеже нямам книжка служебен автомобил и шофьор / ако ме вземат / с технически секретар ще е човека и ще отговаря за 10 - на души куриери Simple Smile Ще се обадят при всички положения дори и да не ме изберат мен .
Абе каквото стане Simple Smile Не бързам за никъде ... мъжа е против да почвам ама нътцки Simple Smile не ми се стои у дома вече .
Денис вчера ни разби почвам аз както обикновенно : Колко голям ще станеш ? Вдига ръцете и вика Нааааааааа
И аз продължавам въпреки че хич не очаквах отговор. На колко години стана момчето ? Вдига едно пръст4е и вика Дна . Аз се окорих  Shocked баща му почна да се хили голям цирк Simple Smile Денис до сега не говореше нищо освен мама тати и китайските обикновенни неща Simple Smile Ох расте ми  момчетоооооооооо .

# 86
Пепа Честит рожден ден мила ! Много радост щастие любов и дълголетие . Целувки .  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67  ura Tada

# 87
  • Остров Приятелство
ЧЕСТИРОЖДЕН ДЕН, Пепа!
Много щастие, любов, успехи, здраве и много късмет желаем от сърце!

Maris Малко са малко са сто тояги, вярно е  Mr. Green Искам просто да се усмихнеш иначе още по-бавно ще минава времето Confused Hug
Womantika Дано те вземет, добре ми звучи, а и виждам, че на теб ти се е харесало Peace
За малчугана, това е чудесно много е по-лесно като го разбираш какво говори.Трепна сърчицето, нали?!
winny Ама много си се рамързелявила нещо, що така?

За партито, може ли да бъде преди 12, защото иначе аз няма да мога да присъствам?Е, освен ако искате без мен да се веселите, ама помислете защото ще ви спретна едно саботажЧе Mr. Green

Ех, че слънчев ден!Хайде прекрасен ден на всички Ви!
Калоян и Съни! Simple Smile

# 88
Пепе, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве на теб и цялото семейство. Остани си все така чаровна и прекрасна  Heart Eyes   bouquet  Hug

# 89
Пепа, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов и успехи ти пожелавам   newsm59 newsm67 Tada

Общи условия

Активация на акаунт