За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 143
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Deysi, нямаше ме за малко и се позатрих Grinning Вече съм си тук и се надявам да имам време да наминавам по- често Grinning

Бързо оправяне на Бобчето  bouquet

Пепа , ти като не щеш да дойдеш до София, аз може да ти дойда на гости другият месец в Лондон Mr. Green

Ако случайно сте ни забравили, пускам една снимка на Марти да си ни припомните Joy http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=72706

# 61
Ах, че хубави снимки правиш, Lulu  Hug Ама освен, че си много добър фотограф, моделът ти е толкова сладък, толкова чаровен, че как да не е прекрасна снимката  Heart Eyes Като дойдеш в Лондон да се обадиш, ако имаш време и желание. Ще ми е много приятно  Hug Знаеш ли в коя част ще си?

# 62
  • Sofia
Luluto, от няколко дни съм се присетила за теб и аха да питам и порицая, че те няма... ти се появи  Hug За синеочка нямам думи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Аз направих една магария - исках да махна един гаден джоб на едни ноеи дънки, той беше завършен с капса на ъгълчето и като не можах да я махна, я изрязах  Crazy Сега има дупка колкото 2 ст.и ще мисля някаква емблемка да пришия отгоре  Mr. Green Ей, това остане ли една жена без работа и без мъж, пие една бира и после върши простотии  ooooh! Maris, мисли му  Peace Grinning

# 63
  • Пловдив
Момичета, къде сте??? Защо никой не пише Sad Вярно, че снимки има за гледане, много сте сладки всички  Heart Eyes но пишете де, нали трябва да четем  Mr. Green
Надявам се всички да сте добре и да нямате време да пишете само заради хубави неща Simple Smile И се надявам и аз да се оправя в най-скоро време  Flutter Поне тия избори  да минат и да ми миряса главата от тях ooooh!.

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 02:50 от ЗлаВещица

# 64
  • София, в полите на Витоша
Момичета, къде сте??? Защо никой не пише Sad Вярно, че снимки има за гледане, много сте сладки всички  Heart Eyes но пишете де, нали трябва да четем  Mr. Green

Лелееееееее, какви сме мързели, днес даже кафето няма кой да поднесе!!!! Mr. Green

И кой се намерило да ни прави забележки, алоу,читателите - в библиотеката! Mr. Green

Добре сме, почиваме си, ходим по разходки, че и февруари топъл иде, добре че заваля сняг по планините, че сезонът съвсем отиде!

Ха сега- какви са тези избори в Продавалника?!?!

Ааааааааааа, видях видях!

Момичета- мобилизация!!! Тичайте да гласувате за нашата Вещи, че гласовете са спорни на кантар!!!

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 17:17 от pipi67

# 65
  • Остров Приятелство
Добра вечер,

ааааа не съм мързел, не съм  Naughty ама имааааам много работе бре ooooh!.Пък и Калоян си го държа при мен - чистене - гледане, готвене - гледане, пране - гледане, миене - гледане, спане - мама учи, папка, пие кафе, вдига краката и чете малко книжка, после навън, та така до 18 после идва голямото бебе, къпане, вечери, спане и така нататък Mr. Green идеален ден, пълен с премеждия Thinking, а дали и не малко скучен.
И едно тичане му ударих докато стигна да гласувам без дъх останах Mr. Green - абе страшен ден hahaha Joy Peace

Ааааа новото двайсе е, сядаме на гърнето и а го вдигнеш малееееееееее.Викове, крясъци, не не не е не не неееее, ядосва се и така стоим има няма 1/2 час Crazy
Хайде лека вечер от мен!  bouquet

# 66
Днес видяхме малкото бебче  Hug Не очаквах, че ще е толкова вълнуващо Blush

Я ми кажете махнахте ли оградките на кошарите? Елито вече сама си показва когато иска да иде в леглото и се чудех дали не е време да я свалим  newsm78 Все пак в стаята има печка и гардероб и ако иска може така да се развихри, че свят да ми се завие... Кажете при вас как е  Thinking

# 67
  Добър вечер и от мен!
  Иви, и аз се чудех за оградата, мисля, че след около месец ще я сваля сигурно, че Миичка се мята през нея Shocked, но от друга страна много се върти и ме е страх да не падне нощем newsm78  Сега да ти кажа за предположението на моя Никчо, досега 4 пъти е познавал пола на бъдещи бебчета като опроверга и един видеозон даже, извиках го показах те и попитах какво ще е бебето. Казах му , че се казваш Иви и имаш момиченце Ели. Той Ви погледна и каза, че ще ти отива да имаш момиченце и да го кръстиш пак с нежно име като твоето и на Ели/цитирам точно Heart Eyes И да кажеш на тати да цунка коремчето!
   Лулуто, ти да не се криеш заради Мартуша бе, Макси се покри по Норвежко и ти не показваш момата, пазиш я значи хубавицата.
  А сега да заявя за Ралито на Тайги, вие не се заглеждайте просто няма смисъл, Ники е по-голям и ще я грабне пред вас, те госпоиците се развиват по-бързичко и таман за Никчо, пък и какви са белички, светлички са си лика-прилика Laughing
  Ани, много ме развесели с поста Wink

# 68
След разговор с такъв пророк си струва човек дори дрешка да му купи на бебето Hug Целуни Ники и му благодари от наше име  Heart Eyes Много сладко  Mr. Green

# 69
Ооох със страх влязах, защото си мислех, че ще има фермани, но не!  Thinking
Аз днес се развихрих със сестра ми в Мола на Стамболийски...и като заключение ще кажа - мнооого съм дебела бе хорааа...ще взема да забременявам /като имам под ръка мъж, де/ че поне да имам някакво оправдание  Crazy
Иви, аз не бих противоречила на пророка...много добре го казал Simple Smile
Лулу, много се радвам да те видя, А Мартушка си е кукла от край време
Съни, спри се ма жена, ще се депресирам от твоята енергия съвсем, да знаеш...

Едно предложение за тема, което си мисля, че не е много актуално за момента, ама нещо ми дойде докато пишех  Grinning Септемврийчетата тичат, мартенички да закичат Simple Smile 

Хайде лека ви нощ 

# 70
Добър вечер
Иви-аз решетката не смятам да я махам скоро-Иво така се върти през ноща, и все гледа да е опрян в решетката.Ако я махна ще пада на земята постоянно Rolling Eyes Та за сега ще си остане 1crib
Аз съм си на работа, нямам нет там та затова не пиша през деня  33uu
Вчера бях на гости на една приятелка и обсъждахме сватбата на друга приятелка, която също беше там(донесе разни списания-да гледаме рокли и т.н).Та по този повод накарах домакинята да извади албума от нейната сватба, тя беше през Юли 2005та-аз бях тогава бая бременна.Еййййй направо онемях като се видях-бях забравила как съм изглеждала.Не се оплаквам-не качих чак толкова кг., но просто в сравнение с другите на снимките-огромна.И с един жълт костюм по мене, много сладък-като жълто слонче Crazy BlushИ ми стана едно такова.....Ако ми прати снимката на мейла може да ви я покажа.На вас става ли ви странно сега като си гледате бременските снимки?Аз понеже нямам много такива, та може би затова така ми стана....странно и смешно.
Иво вчера е спал следобеден сън от 5 до 8 и накрая майка ми влязла и го събудила. #CrazyАз се прибрах към 8 и 30 и реших, че единствения начин да го поизморя е да го вкарам в банята.Напълних му ваничката и го пльоснах вътре-1 час се е плацикал  bath1, такава игра беше, такова плискане на вода....леле-мале.Като го извадих най-накрая, се разрева като побъркан, почна даже да ме удря-толкова се ядоса.Обаче заспа благополучно към 10 и 30. smile3524
Сега му е подсечен задника и чак към пишлето и гънките на крачетата-не пъпки, ами много зачервено и като прежулена е кожата и суха.Сложих му в памперса компрес-памук напоен в смрадлика, дано се оправи.За първи път такова нещо му става, и го боли като го пипна дори съвсем леко. Sad
Малко дългичко стана, ама....Айде лека вечер от мен  bouquet
П.С Замислям се дали да не си спретнем една срещичка по случай 8ми Март-не на самата дата, но така близко около нея.Почвам да опипвам почвата от далеч Mr. Green Mr. Green Mr. GreenХайде мислете по въпроса Hug Hug Hug

# 71
Ivy Махнах кошарата когато Денис беше някъде към 8-10 месеца защото много лошо падна аз май писах за това . Сложих леглото детското до стената а спалнята точно до него и  така ако дечко падаше пада директно на спалнята на мама и не се наранява. Отскоро обаче от около месец си спи на леглото без да е със спалнята до него и пада 2 пъти и спря да пада Simple Smile Слагам му възглавници отдоло на пода Simple Smile ама предпочитам да пада от толкова ниско отколкото през решетката отгоре  Shocked
Момичета днес пак съм на интервю Simple Smile Да стискате палци Simple Smile Сега отивам да оправям и да се тъкмя  Joy

# 72
Добро утро момичета:)
Иви ние махнахме преградат отдавна, но и леглото не е високо и му е много по удобно.
Мечо - добра идея за среща  Simple Smile
Марис ако видя жена , която да не се смята за дебела няма да повярвам, но идеята ти инак е много хубава причина Wink
A да ви кажа най-новото изобретение на Пепи - слага си гърнето в хладилника, добре че не беше го напълнил  #Crazy

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 09:09 от evica

# 73
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Womantika Стискам палци да те вземет и да ти е по сърце работата Praynig
А със зъбите какво стана, навили го твоя newsm78
Maris Да сваляш черните одежди и да сложиш чаровната си усмивка, цветните дрешки, че като дойда и като те пукна свет ще ти се извие.Какви са тези потънали гемии - съпругът ти е жив и здрав, постига мечтата си да стане КоМАнДир, детенце те радва, ти имаш прекрасна идея в главицата да бременееш.Какво по-хубаво от тези неща! HugСтегни се бре жена  bouquet
И ооооо като си била на Стамболийски, защо не звънна да се видим и да ти кажа колко си дебела?!
А колкото до моята енергия, ооооо не се знае не се.Знам че иде от там, че и аз почти съм сама.Ей го на сега се върна и понеделника пак до Малта за няколко дни, после си идва и след седмица на 26 пак за Амстердам.Ама аз му се радвам, и си казвам какво по-хубаво от това да съчетаеш работата с удоволствието.Е, трудно ми е и на мен ама я глей к'ви ергени има наоколо Mr. Green плакна очи и си легам Joy Joy Joy
evica Това с гърнето е потресаващо.Слага си манджата в хладилника момчето. hahaha Joy
Представих си другия вариант с пълното гърне, малеееее Crazy

Аз също не съм я махнала решетката и да си кажа честно не се и бях замислила върху това.Мислих да е някъде едва към втората годинка, но като Ви чета май ще да е по-скоро.Ама той много се върти, как ще да го оставя ей тъй на - ами ако тупне newsm78

Подкрепям за Осмомартенско парти! Peace

Прекрасен ден на всички, а на Maris специално много прекрасен и слънчев ден желая!

# 74
 wavey newsm10 newsm03 smile3534 smile3525 newsm51 smile3533 smile3532 Smile spoko Grinning bye  Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart Flowers Bouquet sun
Здравейте Мацки при нас нищо ново освен че сме се подсекли така яко все едно пирани са ни яли отдолу и даже има малко кръв.Какво ли не се мазахме с Пенатен,със Здраве даже се принудих та я мазах с Пиоктанин едно гадно лилаво и то мина за два дена и на следващия отново.Ходихме на   costumed050казаха че е от силна урина и изпражнения.То какви ли не памперси не смених,накрая да се окаже от друго но карай.Добре че една моя приятелка ми даде рецепта за крем за подсичане и ми я направиха тук при нас и струва около 10 лева.Не е лошо да си я имате в къщи.Най долу ще я напиша.Крема струва 10 лева около 300-400г е.Тамън и се беше оправило крачето,което беше леко загнояло от впиване на нокъта на вътре сега и това.НЕ ми стига това #Cussing outами нещо днес ми е малко топличка и има малко Т,и то от  toothкътник като успях да го напипам,та по цял ден се гушиме и се чудя с какво да я размея.
Иначе ние ви четеме всеки ден но нещо не успявам да  smile3523
За срещата съм навита даже и утре да е.Малко ще се разтоваря от еднообразието всеки ден.Не съжелявам че съм си вкъщи.
Иву ние не сме махнали решетката,защото мойта има таралеж в дупето и като спи ей така
и се върти по цяла нощ,а не мога да допра леглото до спалнята че тати е направил ношни шкафчета закачени на таблата.Иву разбрали какво е бебето или ще ни кажеш като го родиш за по сигурно hahahaМОйте съболезнования Flowers Rose Flowers RoseКогато бях  preggoмного приятели на наше починаха ,който бяха много близки с наше и аз си играех с техните малко по големи деца и на наште им беше тежко че не могат да отидат на погребение,но всяко лошо нещо води след себеси добро.По хубаво е за тебе.
Евица ами Пепи знае че яденето седи в хладилника.Така че си е помислил че макар и преработено може там да седи.Иначе ние гърнето го използваме за шапка и го разнасяме из цялата къща.За шапка ама не пълна де Joy hahaha
Мечо пух за подсичането освен смрадлика го мажи с бочко и ако имаш възможност си препиши рецептата за крема по надолу.Два пъти вече мазах ВЕронка и позавяхва вече.Тази мама ми каза че най много с 3-4 мазания и се оправил нейния син,който бил по същия начин като сега ВЕроника,даже топчиците му били такива.Ако видиш ВЕроника ще кажеш че  е имала Пирани в папмерса.
Марис жалко че си чак в Младост иначе ако беше тук около нас такъв  smile3540 fight fight hitбой щях да ти дръпна че и мъжати нямаше да те познае.То верно трудно като е далеко,но в мислите си с него нали така.Кога трябва да заминете и вие с Ади?
Лулу споко няма да ви забравиме,но ще ви биеме че не пишете.Поне драсни един ред "добре сме аре чао" не е много но така като повечето са работни и нямат време.Ще видя и аз към септември ккаво ви е сега.А ако се върна на старата работа По коледа не ме търсете защото няма да мога да си стана от стола от работа.Хората около Коледа взимат много кредити.Ама карай.
Ей сега пускам снимки малко,но са от телефона ми,да покажа на ИВу ка спиме и дали има смисъл да махам решетката.Като в повечето слушай някой крайник стърчи от нея.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91148&photo=47
а ето и рецептата за крема за подсичането
Kp/ Lanolini\
     Vaselimi \
    Aq destillatal\aa 50,o
   Vit "A"-600 000E
   Vit"D"-300 000E
   Vit"E"-250 000e
   Nistatin-500 000E-2 tabletki
 Kivanol-0.15

Това са всички съставки заедно се слагат и се получава крема.Ако искате си я препишете и си го направете.Преписах ви го точно както е .Много е ефикасен,но вие най добре си знаете.
Лек  wavey rotfImbo newsm68 Joy newsm03 smile3534 yes Smile spoko Grinning  bigdance2 Tada  costumed034 kiss bye ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  Hands Thumbsup Hands Clap Heart Eyes 55  Kissing Heart  jumpuu  Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing  Sunglasses moresmile perko bambam icanfly sun sun sweating lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт