Малко офф:
Ето нещо за което си струва да се замислим...
http://www.youtube.com/watch?v=iJTDSEPSfhk
Заради това мразя мощните коли, хвърлям си боклука разделно и предпочитам българските стоки...

Добре че не ги е накъсал.

Елито наскоро ми направи този номер и днес го повтори...добре, че не се сети да къса 

А снимките са страхотни 

Ние сме с 10 зъбчета
Опитах се да си спомня нещо за гестационните седмици и т.н. и в кой месец е това тумбаче, но съм изтрила хард-диска
. Слд малко ще я погледна в сайта им. Ние вече все по-малко ползваме количката.
Аз съм проговорила след 2-годишна възраст и от тогава не спирам

Ами надявам се да добре кличката, макар че малко се притесних,ч е нещо започна да поскърцва докато я сгъвахме и разгъвахме там...

А снимката "От моя гледна точка" е много мила някак 

Извинявай ако съм била нахална 
Да оздравявате бързо, а Мила да я нацелуваш - от малка знае момичето какви иска да ги има 
!Ееей няма свършване тая сесия бре! 
4 наведнъж и след тях веднага гледам се опитват да надничат още 3 

Станала ужасен терорист, като не й угодиш започва да си бие главата в пода.Според мен проблемът е че сме само с 6 зъба и останалите напират здраво, направо не се издържа!

При бабаите ,особено при свеки, знае , че няма 5-6 и е направо друго дете.. Вдига голяма врява само лигавника като се опитам да й сложа, а при нея отива по команда и си го носи да й го сложат
явно аз най-много поддавам и ме муфти

Важното е ,че вече няма и се оправя.Трябва да оздравява,защото сме планували тази събота и неделя да сме на Витоша-с две нощувки.Малко разнообразие,че ми писна тук. 

Нищо,че е 4 и аз се ядосвах така,но не си струва....