За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 173
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
  • Остров Приятелство
Малко снимки....
http://www.zlatik.com/album26

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, ПЕПА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКЪВ ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК И МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!!!!   bouquet

# 92
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПА! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО    bouquet

Уо, стискам палци за работата  Praynig Хайде вече да почне да им се разбира на тези дребните, че само мънкане и сочене по цял ден е много изнервящо  Laughing на Мони 1-2 думи понякога да й се разберат, ама рядко.
Уини, аз не сменям памперс нощем, даже не я проверявам, но досега не е пропускал, хем си пийва вода...
Иве, ние решетката скоро няма да я махаме поради същите причини както и другите - обикаляне на кошарата нощем  Mr. Green За пола аз ти казах - девойка

Новината при нас е че Мони от 14.02 е ученичка  Laughing Направихме изследванията, да видим как ще потръгне, дано да й хареса  Laughing
Хайде изчезвам, че почивката свърши

# 93
ПЕПА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug Hug Hug МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ И СТРАШНО МНОГО ЛЮБОВ  bouquet

WomanitKa ще стискам палци да те вземат на работа Praynig

Alexandra , честито ви вприемане в "училище" Hug

Иви, то само лимони да бяха - тя яде всичко, до което се докопа Shocked  В това число влиза лук - праз и обикновен, чесън, соруви моркови и сурова целина, пасе магданоз, кисели краставички, успя да изяде едно парче кървавица, преди да я сгащя и какво ли още не...

Ние също сме със сглобяема кошара и няма как да махна преградата. Мартина спи с чувал, въпреки това успява да се изправи, но няма мераци към акробатични скокове през леглото Grinning

На гърне я слагам само да си върши сериозните работи. Нямам никакво намерение да я отучвам от памперса все още.

С говоренето - ми не млъкваме ooooh! Със ставането сутрин почва да изнася тиради, от които аз почти нищо не разбирам. От нещата които разбирам са обуй, разходка, ям, вода, мляко, памперс, биба, салам, столче, мече, зайче байче и вече не се сещам какво още. Казва разбира се мама, тати, баба, дядо, кака, знае да си казва името и че е на една годинка. Всеки ден научава по нещо ново, но за разлика от сестра си говори доста неправилно Sad Виолинка ми проговори след годинка и половина, но всички думички ги казваше абсолютно правилно. Мартуша доста фъфли и изпуска по някоя и друга буквичка.
Ооооо, да сетих се че знаем какви звуци издават доста животинки и като и покажеш съответната картинка почва да мучи, ръмжи, кукурига, лае, мяука, блее, пиука, църка, грухти или каквото дойде според случая Joy  Бъркаме зебрата с кончето или магаренцето и всички лъвове, пантери, пуми и рисове са котенца, амо то в това си има доза истина Mr. Green

# 94
  • Sofia
Хммм, значи госпожиците са определено п-разговорливи  Hug А Мартуша отдавна си говори непресттано. Поне последния път, като се видяхме (преди 1/2 година май  Embarassed) си намиляше нещо  Heart Eyes На Габи нищо не му се разбира, но си ломоти  Grinning Обича да казва "габи-габи-габи" и се чудя дали е неволно или си е научил името в яслата  newsm78

И аз не сменям памперс нощем, дори и не си го помислям  Stop Когато е здрав, Габи изобщо не се буди. Освен това мисля, че пишка, когато се събуди, защото когато понякога го събудя принудително за ясла и той дремуца докато го преобувам, памперса е сух. Четох, че когато бебоците започнат да задържат през нощта, е дошъл момента да се учим на гърне. Ама аз мисля да поизчакам  Embarassed Сутрин го оправям за 15мин за ясла, не мога да го чакам на гърнето. Може пък в яслата да го научат  Praynig

Да ви кажа, може и аз да се присъединя за 8-мартенското събиране. Само фиксирайте дата, ще гледам да се нагодя.

bouquet ПЕПА, МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО, МНОГО УСПЕХ ИЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!!!   bouquet

# 95
  • София/Осло
ПЕПА, МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ Hug Hug
Я чакайте да се включа, че както сте я подхванали Мартуша..не смейте да си ни я пипате Naughty Naughty Laughing
А на "дебелата" Марис box
Вещи- гласувах Hug
Иви- страхотно коремче. Целувам ви

# 96
Пепи Честит Рожден Ден! Желая ти безкрайно щастие и неизмерима любов!
Бъди много усмихната и мъжете вкъщи много да те слушат!
А защо не и едно сладко малко момиченце скоро  Whistling

Чудесни снимки Съни!

Алекс честита ви ученичка!

Лулу благородно ви завиждам за хапването Heart Eyes

Ние памперса го сменяме преди лягане и след като стане...обикновено това е 12 часова пауза  Mr. Green
За гърне веднъж ми го донесе и седна по голо дупе, ама това беше и повече не е имала желание  Whistling
А за думичките вървим напред с материала...говори доста и все по-смислени неща...най-дългото и ясно казано беше вчера...питах я какво е това и каза "туй е окче (сокче)", аз малко  #Crazy и я питам какво е това, тя "ок"(сок)...и така от вчера разказва, че пие сок...връзва по 2-3 думички вече...иначе китайския все още е основен...от животните познава малко, но казва съкратени форми на здравей, благодаря и щипка  ooooh! звучат нещо като аей, аааря и ипка, но ги намества по предназначение  Joy Почват да проговарят по малко и са безумно сладки...не съм предполагала, че ще се влюбвам все повече в нея  Blush

# 97
HugМомичета, много сте мили  Hug
  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря ви от сърце за прекрасните пожелания

bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Пепа честит рожден ден!Желая ти здраве, семейно щастие и успехи! newsm59 Tada
Добър вечер мацки!Аз се позагубих, но използваме времето за разходки.Пък и честно казано няма какво толкова ново около нас Embarassed
Чета ви и се радвам на всички дечица-колко са пораснали, а само преди година бяха бебета...Митко още не ползва гърне-майка му не му е купила Mr. Green, пък и той не дава признаци да е готов и не бързам както с баткото.Иви гледах снимките и вие много сте пораснали, а щом вече и изречения спретва-умница е тя LaughingДа я нацелуваш HugХайде да се видим някой ден?Докато се е запролетило времето, искаш ли?
Съни и твоя юнак изглежда много сладко-художник ще е май Laughing
Някой беше питал за очилата на Митко.Пак да кажа ,че от бебе си кривеше едното оченце и така разбрахме че има проблем.
За говоренето ние сме още в периода на японския- едни такива заповедни ги изговаря JoyБръщолеви и нищо смислено не казва още SadНо пък е много музикален-чуе ли някъде музика и почва да припява.Любими са му рекламите -застава като струна пред ТВ-то и почва едно уууууууу заедно с музиката в началото и после си пляска сам.Някой ден ще го издебна и ще го снимам.
През нощта не сменям памперси-даже сутринта изчаквам да се изака и така го сменям Wink.Не е толкова напишан както преди няколко месеца.
Алекс честита ученичка- дано бързо свикне.А къде ще бъде -на ясла ли?
Да се отчета и аз -за Вещи гласувах още вчера-успех Hug
Хайде лека вечер, че имам няколко перални за гладене ooooh!

# 99
Добър вечер
Да се похваля-доцентът беше така добър да ми даде днешния изпит-имам 4, и по този повод ви черпя виртуално beer2 beer cheers От утре почвам да чета за изпита в понеделник ooooh! Tired
За памперса-и аз не сменям през ноща.Иво спи без да се буди, даже рядко вече проплаква и за бибата, общо взето( да чукна на дърво) си спим непробудно всички през цялата нощ.Сутрин като се събуди го взимам в нашето легло да си поиграем 30-40 минути и чак тогава почваме с процедурите гърне,памперс, обличане и закуска.
Лулуто-голам образ е Мартушата Heart Eyes За звуците-и Иво е същия-най-смешно е имитиранито на камилата-като му я покажа и той почва да плюе Joy
Определено девойките са по-напред с говоренето от момченцата.
Приятна вечер на всички Hug

# 100
  • Варна
Добро утро на всички!
Мечо, честито! Нямало е за какво да се притесняваш  Hug

Кеми, на ясла, да. В нашия квартал /Аспарухово/ няма голям наплив и децата си тръгват когато ги запишеш общо взето  Laughing
Ох, снощи излизахме, пратихме Мони при дядо й, но нямаше как да спя до по-късно, че задачите чакат, гости ще имаме за уикенда..Изобщо тежка програма  Laughing

Весел ден на всички!

# 101
Добро утро!
Пак съм останала без кафе вкъщи ама нищо, поне едно виртуално да пийна с вас  Laughing  food010 kaffeetrmker_2
Поспах си до 10 часа, сега с малкия ще се позанимавам малко, докато таткото играе футбол, после ще седна да уча, и в 4 ще ни дойдат гости.А пък в 8 излизам с мойте дружки на китайски ресторант.И мойта програма е разчертана за деня.
Хайде поспаланкииии къде стееее Thinking

# 102
еее, много сте активни в събота  Party
Пепче, честит рожден ден и от мен, макар и на патерици  Embarassed Бъди много, много щастлива   bouquet
и аз съм на мнение, че момиченцата по-бързо ги схващат нещата  Mr. Green Дарко много ломоти, но чак изречения не прави. Знае много думи, но отказва да си каже името  Crossing Arms много ми е смешен като иска да каже нещо и е с биба в устата - вади я, изказва се и пак я слага  hahaha Наред с животни, предмети и тн. от околния свят, се е научил да ми казва Ставай! и ако не стана, започва да нарежда айде, айде! не знам защо, но не ми разрешава да съм седнала и това е  Outta Joint
Айде приатен викенд, пък в понеделник пак ще се броим  Mr. Green

# 103
  • Пловдив
Пепи, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, благодаря ви за гласовете, сигурна съм , че ще спечеля заради вас. Преди да се включите бях на 2-3-4 място, а сега съм на първо  bowuu Да не говоря предварително де, има време до понеделник, то така се очертава засега. Не можах да ви пиша по рано, защото не бях в Пловдив, с Приси ходихме и на конгрес. Е, не бяхме в залата, но имаше работа за вършене в офиса, та се отчетохме там. И нямах възможност да влизам тези дни тук  Simple Smile

# 104
Пепа ЧРД   bouquet Много здраве, щастие, любов, късмет и сбъднати мечти    bouquet

Злавещичке - щом искаш дано станеш Модератор - и аз се включих с глас за теб    Hug

Приятни събота и неделя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт