За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 156
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро
За пиещите чай

Отчитам изключително ниска активност във темата вчера и днес-къде се загубихте?
Моето дете е станало просто ужасно-ето и в момента мрънка за нещо, но и той не знае за какво.Дадох му да си играе с прахосмукачката, с кофата и парцала, с какво ли не....няма угодия Tired Tired Tired
Днес съм си вкъщи, няма да ходя на работа, нито на лекции.
И аз гледах по новините вчера за Дари-дано по-бързо намерят донор.
Пипи67-аз пък останах с впечатлението ,че ще ходиш. Thinking
Айде чао за сега.Лек ден.
И да пишете, ей-днес съм си вкъщи и честичко ще  проверявам, да знаете Laughing Mr. Green Crossing Arms

# 196
  • Sofia
Здравейте!
Къде се загубихте всички  Grinning
Аз днес съм като разглобена - вчера ходихме "на тръстиката"(къщата) и посвършихме доста работа. Ей, много гот на дворче (явно остарявам, младите ще ме прощават  Mr. Green ). Рали беше при майка ми цял ден, идвали са им нагости всички съседчета-бебета, направо беше много щастлива ...
Сутринта ме гушна и ми каза "бичам мама" малее разтопих се  Crazy (майка ми я е научила естествено Party) .. и сега цял ден ми е гот   Heart Eyes Сега и се радвам на всяка нова дума, като рпоговори ще се чудя как да й затворя устата  Twisted Evil като гледам няма да е от мълчаливите ...
Днес е слънчице, пожелавам Ви приятни разходки  Peace

# 197
Здравейте в този слънчев ден! Sunglasses
Надявам се да сте със слънчево настроение Laughing.При нас -нищо ново под слънцето.Като ви чета как говорят вече дечицата, моят кога ще проговори newsm78Направо нямам търпение вече с това ъ-ъ-ъ ме подлудява.Мечо и Митко е много крив днес.Сега спи и аз ще отдъхна малко WinkПоздравления за приключилата сесия  bouquet
Имам порблем с оставянето на Митко при баща му докато съм на фитнес.Не се заигравал почти с нищо и само ходел да ме търси SadНе знам дали ще свикне newsm78.То май досега не се е налагало да го оставям и все си го водех с мен.Баща му твърди ,че аз съм го научила така.Че като бебе много съм го гушкала все на ръце и за това бил такъв сега.Аз пък мисля, че това няма значение и си е до детето.Вие как смятате?Накой има ли такъв проблем и как се справяте?
Пожелавам ви усмихнат ден  bouquetОтивам да сготвя нещо за довечера и ще почета книжка, че е много интересна-"Списъкът на Чансълър" от Р.Лъдлъм

# 198
Здравейте Wink
Аз нещо съм тръгнала да се разболявамли не знам...нощес повръщах и цял ден едва се  влача! Само се моля да не е някой грип!
Дани ми е писала и помоли да ви благодаря на всички от нейно име! Няма време да пише, защото с Цвети ще влизат в болница да й вадят 3та сливица. Та сега ще копирам това, което е писала за болното детенце, та да е съвсем точно.
"Семейството заминаха още в събота за Франция, а днес отиват в Брюксел. Казали са, че наистина положението е такова и е много сериозно, но се надяват образуванието да не е навлязло в гръбначния стълб. Ако не е, има шанс за операция, но ако е ...
Днес ще правят изследвания и снимки и по-късно или утре ще имам информация за всичко. Дано има шанс детето, сърцето ми е свито, не мога дори да плача повече..."
Дано да има шанс бебчето...

# 199
Ние преди малко се прибрахме от разходка.Ходих да купувам  подарък, че едни приятели в последния момент ни поканиха на кръчма довечера-имат годишнина.Майка ми ще дойде към 7 и ние с татито изчезваме да разпуснем малко Party
Кеми-не мисля, че е от носенето на ръце, просто е свикнал с присъствието ти.Не е прав мъжа ти Naughty При нас проблема като го няма таткото.Аз като тръгна да излизам Иво си е ок, но ако мъжа ми тръгне нанякъде- ooooh! ooooh! ooooh! ела да видиш рев и тръшкане. Tired
Тайги- направо си представям как си се разтопила от кеф при тези думички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Супер.Иво нищо не казва още, ама аз не се учудвам.Аз съм проговорила след 2 годишна възраст.
Отивам да се правя на красива

Марис-дръж фронта-никакво разболяване Naughty Naughty Naughty
Оххх дано новините са обнадеждаващи Praynig Praynig Praynig

# 200
Ама вярно много слаба активност - къде сте????
Maris момиче, дръж се, какви са тез' болести
Тайги още от тази вечер започвам да я уча Wink Звучи много хубаво Hug
aniK имам едно такова питане, можеш ли да кажеш дата, на която ще си в София около, която да се обединим и да се срещнем???  newsm78
pipi67 Душко  Wink цИлИвам ти ръка  Hug Hug Hug

Аз вчера минах всякакви рекорди по спане - цял ден и после цяла нощ  Shocked незнам как го направих Party но успях. Днес се чувствам прекрасно, можеше още, но... Laughing

# 201
Здравейте.момичета

ДАни  много лошо за Петърчо.Направо нямам думи.Как може на толкова малки същества да се случва такова нещо PraynigДано да има шанс..

Пипи аз бях на форумската среща и очаквха да се видим.Видях се С ЛА Бомба.Смяхме се ,пяхме....беше купон.Аз поне отдавна не бях ходила...и много ми хареса.Но разбрах,че и ти си била  на купон. Laughing

Мечо
Боби наистина е звезда.В сп.Мама.Една от мамите пратила снимката.Браво на теб за всички взети изпити.

Пипиоле
много готино в Будапеща.Мъжът ми ходи 2 пъти и мислеше сега за моя РД-края на март- да ме води и мен.Но се провали и много ме е яд.
А и добре е ,че успяваш да си поспиш така  Crazy

Кеми не се притеснявай.Нормално е детето да е свикнало повече с теб,ще свикне и с тати.

Хайде лека вечер от мен   bouquet

Вещи честито място модераторско  Hug

# 202
  • Sofia
Добро утро!   bouquet
pipiole, благодаря за вниманието!!! Много ми се иска да дойда на следващата среща и ще направя всичко възможно  Peace Може би около 8-ми март, както вече бе коментирано. Вие решете, аз ще се нагодя!!!

Много ми е мъчно за дтенцето  Cry Ужасно е, че диагнозата се е потвърдила, но трябва да се направи всичко възможно, да се борят до край !!!!!!!!!

Габи ми е сополив от вчера. Снощи заспа в 19ч., през нощта имаше 1 час пъшкане и въртене, но не го разсънвах да меря Т. По-скоро беше студен, отколкото парещ  newsm78 Отпуших му нослто, дадох Нурофен и се успокои. Мисля, че е поредния зъб. Просто след всяко такова изпълнение излиза по един гад. Дано този път мине по-леко  Praynig

Спорен ден ви пожелавам   bouquet

# 203
Добро утро дами Hug Почерпката днес е от мен - празнуваме годишнина от сватбата Grinning

Дани, даже не знам какво да кажа Sad Прочетах постинга ти одавна, но просто нямах сили да напишаа каквото и да било Confused Ще се моля за мъничето, аз вярвам в чудеса!

pipiole , много хубава изненада са ти спретнали  bouquet Наистина има какво ад се види там Grinning Да ти кажа аз не съм шопинг маниачка, но миналия месец като не бях в БГ и хванах разни намаления по големите магазини. Направо опустоших H&M, аз съм им голям фен Mr. Green

Maris , никакво разболяване Naughty

Тайги, съчувствам ти за "тръстиката", но пък е голям кеф да си влезете в собствената къщичка Hug

Ние тези дни също сме "на тръстиката". Правихме козметичен ремонт на едното апартаментче и от началото на март го пускаме под наем. Събота и неделя си отткарахме там в боядисване, слагане на мокет и чистене и почти не можах да си видя децата Sad Снощи пак бяхме там до никое време, Мартина сутринта стана в 5 и ефекта е че в момента съм като парцал, изобщо не ми се бачка и ми идва да подремна върху клавиатурата ooooh!

Лек ден от мен  bouquet

# 204
Добро утро
Лулу-честита годишнина! Пожелавам ти още много щастливи мигове с любимия човек, да се обичате и уважавате винаги и много радост да има в съвместния ви живот!
Уххх айде довечера ще пиша, че мъжа мрънка да тръгваме на работа! Tired
Лек  ден на всички! Hug

# 205
здравейте,
отдавна не съм писала, но много ми домъчня за всички Simple Smile))))))))))))))))
на следващата среща ще присъствам твърдо, с 2 ръце, крака, уши и каквото кажете  Hug. не съм много в течение на събитията тук, но мисля да се включвам по-активно вече.
При нас какво ново: Мони изкара малък грип преди 2 седмици, отделихме й стая за игра, но още спи при нас. А мама си купи кростренажор Simple Smile да спортува усилено.

# 206
  • Пловдив
Лу, честита годишнина! Много щастие , късмет и любов и още 100 години да се обичате така!
married 1dating luvbed Two Hearts Two Hearts

# 207
Лулу, честита годишнина   bouquet Пожелавам и на двама ви търпение и уважение. Целувки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 208
  • Варна
Лулу честито и от мен!!! Flowers Bouquet Желая ви още много години изпълнени с любов и разбирателство kiss  Two Hearts И едно братче да подарите на двете красавици !  Simple Smile

# 209
Лулу, Честита Годишнина от сватбата! Много щастие и любов още дълги години, на цялото семейство !!!

Общи условия

Активация на акаунт