G point лазерна епилация

• 53 072
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Да. Това с бенките ми се случи и на мен в един обикновен салон. Попитах жената дали не трябва да се покрие и й посочих и тя каза, че не било нужно за толкова малки.
Та... В крайна сметка- важно ли е и за малките? Защото според мен е?

Задължително е. След моя случай се допитах до дерматолог и разбрах, че в никакъв случай не бива да се прави компромис с тези неща. Всяка бенка и всяка татуировка по тялото трябва да се покрива. Просто на някои не им се занимава и си спестяват усилията Grinning Малко е странно, но вече преди да отида сама си покривам бенките с бял молив за да съм сигурна, че всичко е ок. В студиото единствено моля жената да прегледа дали не съм пропуснала нещо

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 23:00 от Chloessa

# 46
При мен са много внимателни момичетата и от двете смени.

Покриват с молив или с тиксо.

Доволна съм много.

# 47
Здравейте ,
някоя от по-запознатите дами би ли ми обяснила малко повече за приема на витамини съвместно с лазерна епилация. Предстои ми за пръв път да посетя, но не мога да спра приема на витамини.

# 48
Аз не ги спирам.
В лазер център ми казваха за някои витамини. Май желязо, вит д и магнезий ако не се лъжа.
Трябва да питате в студиото.

# 49
Ами аз съм страшно разочарована . Вече 10та процедура крака и интим . До този момент резултатът не беше задоволителен , но беше търпим . Последния път момичето ми направи процедура с по-леки импулси ( явно е прекалила с намалянето , или разерът вече е за смяна ) и 4 дни след посещението космите ми порастнаха . Така порастнаха... сякаш НИКОГА не са били третирани.  Та да , ходих 10 месеца стриктно , за да се бръсна цяло лято ! НЕПРОСТИМО Е ! ЗАГУБА НА ПАРИ И ВРЕМЕ .

# 50
Аз минах вече 6- та процедура в салона в Борово.
Ами тук -там имам косми...доволна съм. А съм си бая косматичка.

Та как след десетата ви израстнаха ... ??

# 51
Ами аз съм страшно разочарована . Вече 10та процедура крака и интим . До този момент резултатът не беше задоволителен , но беше търпим . Последния път момичето ми направи процедура с по-леки импулси ( явно е прекалила с намалянето , или разерът вече е за смяна ) и 4 дни след посещението космите ми порастнаха . Така порастнаха... сякаш НИКОГА не са били третирани.  Та да , ходих 10 месеца стриктно , за да се бръсна цяло лято ! НЕПРОСТИМО Е ! ЗАГУБА НА ПАРИ И ВРЕМЕ .
А може ли да споделите кой е салонът?

# 52
Всичко махнах. Някои зони се повлияват по-бързо, други искаха повече процедури. Доволна съм. Салонът на 5те кьошета.
Оттук нататък ще правя поддържащи, през 6-12 месеца, когато е необходимо.

# 53
А ако се появят някои, те много бавно растат.
Но най-важния съвет, който бих ви дала - направете си цикъла с необходимите процедури (поне 10 според мен), без да прекъсвате и наистина ще има ефект. После може да си ходите на подръжка само веднъж в годината.
А специално за G-point, всеки филиал е много добре направен, цените са им много добри, и жените, на които аз съм попадала, наистина си разбират от работата и са специалисти. Simple Smile

Подкрепям! И аз там ходя.
Но как да се направи цикъл от 6-10 процедури една след друга, като лятото така или иначе трябва да има почивка? Аз правих последно цели крака и имах уникален резултат, но от юни не съм ходила и започнаха да растат доста повечко косми. Не е нещо фрапантно, но си има. Така като гледам чак септември ще продължа.

# 54
Аз искам да попитам дали си заслужава за цяло лице, след колко процедури вие сте видели ефект? Също така ме интересува какво е между процедурите, тъй като откровено ме е страх да си махам космите на лицето с бръснач, защото при мен след това излизат по-тъмни и по-твърди.

# 55
На лицето се подрязват с ножичка, не се бръсне!

# 56
Аз имам 7 процедури на лицето и съм доволна. Рязреждам вече процедурите през 2 месеца, докато станат 10. Никога не съм бръснала косми на лицето, само с тример съм ги постригвала преди процедура.

# 57
По принцип добрите места с мощни лазери за лазерна епилация правят 6-8 процедури през 45-90 дни. Така трябва да бъдат извършвани процедурите навсякъде, независимо от лазера, защото космите не се образуват толкова бързо. Така че кратките периоди са неефективни и само парите си давате.

# 58
По принцип добрите места с мощни лазери за лазерна епилация правят 6-8 процедури през 45-90 дни. Така трябва да бъдат извършвани процедурите навсякъде, независимо от лазера, защото космите не се образуват толкова бързо. Така че кратките периоди са неефективни и само парите си давате.

Преди ходих в лазер център(бих казала от големите студиа), там също съм посещавала през 30-40 дни за процедура на една и съща зона

# 59
Аз и в тези студиа си правя процедури на 30-45 дни, според зависи от процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт