G point лазерна епилация

• 53 069
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте, най-после се навих и аз на лазерна епилация, но понеже съм с малко дете, локацията ми е от голямо значение...по тази причина и се замислих за g point (този, който е до Техническия университет в София). Имам смесени чувства от всичко изчетено, а опит нямам за да преценя, дори и да отида. Прави ми впечатление, че доста е важен самия персонал, в този ред на мисли, някой дали има впечатления от този им обект, ще съм благодарна да сподели.😊

# 92
Muffinche за съжаление нямам наблюдения за там а и аз като теб нямам койзнае ккъв опит с този вид епилация 🤷♀ Ходила съм два пъти. В едно и същото студио, но различно момиче ме е правило. Първото почна с по-високи импулси или както там се казва и питаше дали съм ок или има болка. А и си записваше на колко ме е правила за всяка област. След тзи процедура космите окапаха около 30%. При втророто ходене нищо неусетих не ме и питаха дали съм ок. И косми непаднаха след процедурата. Та и аз незнам какво да си мисля. Пише ли се някъде как те правят или не

# 93
В крайна сметка, реших да отида най-вече заради самата локация и подарък първа процедура..все пак нищо не губя. Общото ми впечатление е, мисля добро. Момичето беше любезно обясни ми разни неща, сложи очила, покри с молив бенките и направи процедурата, която беше доста и бърза (предполагам заради участъка, подмишници). Каза какво да не правя до следващата процедура ии така. Нямам идея за какви са импулсите и подробности, притеснява ме, естествено дали ще има ефект и дали се е постарала достатъчно...защото макар и евтино...10 процедури за тази зона си излизат над 300лв...таа това е за сега...

# 94
Аз също съм посещавала студиото в Младост 2, момичето беше мило, но ме направи много бързо общо взето ме претупа и разбира се ефект нямаше. Следователно смених студиото Simple Smile

quote author=LoLo30 link=topic=1622793.msg49842405#msg49842405 date=1749745506]
JustLinn, да, аз ходя там от началото на февруари за мишници, досега 4 процедури на 40 дни. Ефект минимален..растат си, маалко по-тънки и на по-рядко,но си ги има навсякъде в цялата зона си растат.  Най-осезаем ефект имаше единствено след 1та процедура. Каза,че трябаво целия цикъл от 12 процедури, но честно казано ми се виждат много.. и много време.. въпреки достъпните цени, но не виждам смисъл,о явно като резултата не е достатъчно мотивиращ,това ме спира продължавам. Преди да почна четох,че на повечето хора за мишници от 3- 4 процедури им стигали за осезаем ефект и си мислех,че и аз до началота на лятото ще съм готова, да ама не....  Чудя се да отида ли следващия път на друга локация ,ако това е от значение кой ти прави лазера...не знам. Или дириктно да сменя лазера,но не знам дали е добре така,да се сменят.
[/quote]

# 95
Здравейте, най-после се навих и аз на лазерна епилация, но понеже съм с малко дете, локацията ми е от голямо значение...по тази причина и се замислих за g point (този, който е до Техническия университет в София). Имам смесени чувства от всичко изчетено, а опит нямам за да преценя, дори и да отида. Прави ми впечатление, че доста е важен самия персонал, в този ред на мисли, някой дали има впечатления от този им обект, ще съм благодарна да сподели.😊

Ако имате предвид салона, който се води Дървеница, аз ходя там и от вече две процедури пълен интим имам наистина страхотен ефект, бикини зоната и на триъгълника няма почти нищо. Момичето е много любезно, не ме е претупвала и със сигурност ще продължавам с процедурите. Дъщеря ми и нейна приятелка ходят също, при тях ефекта е по-малък, но това предполагам е от хормоните.

Общи условия

Активация на акаунт