G point лазерна епилация

• 53 210
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Gpoint са на Гюдюлева доколкото виждам. На сайта на естетичния и център цените също са космически, но пък там е александритен лазер.  Едва ли ще рискува да си проваля репутацията жената. Просто е открила начин да си дръпне всякакъв вид клиенти и всички да са доволни.

# 76
Gpoint са на Гюдюлева доколкото виждам. На сайта на естетичния и център цените също са космически, но пък там е александритен лазер.  Едва ли ще рискува да си проваля репутацията жената. Просто е открила начин да си дръпне всякакъв вид клиенти и всички да са доволни.

На типа франчайз е, т.е аз например решавам и отварям студио. Какво работя и как си е моя работа, важното е да имам същия лазер и същата козметика например. Това и обяснява доволните и недоволните от студиото.

# 77
Според мен е до персонал.

Но реално лазерната епилация не е нещо кой знае какво като процедура. Единственият риск е да те изгорят. Ама това е на кожа с тен.

# 78
Да, до персонал е.
Аз ходех предимно да ми е близко. Но една нова беше единия път и претупа епилацията. Страшно бързо ме направи.

# 79
в кое студио е било това ?

# 80
Където е била лошата ли.
Ами забравих .Мисля, че беше студиото на Дондуков.
Да, май там.

Една руса, слабичка. В началото беше ок, после нещо почна да се излага.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:18 от Елора

# 81
За различни зони съм пробвала различни центрове. За подбедрици бях в едно малко студио за маникюр, много неизвестно, не от веригите салони за лазерна епилация . Интересното е, че на тази зона имаше най-голям ефект. Не знам дали е заради зоната или апарата.
Спрях да посещавам заради това, че не покриваше бенките и от тогава не съм се престрашила да си правя големи зони (заради цените на другите места) и да посещавам малки салони.

# 82
Където е била лошата ли.
Да, май там.

Леле аз едва декември се престраших да отида на лазерна и явно съм попаднала на същата мадама, руса и слаба, но аз нямам никакъв опит с лазерната епилация и ми се видяха добре нещата. Следващата процедура пак правих в същия филиал на Дондуков, но беше сутринта и беше една сочна и руса мацка. За сега от две процедури интим и една подмишници съм много доволна, много слабо растат и оредя положението хем съм с Хашимото, ИР и разбити хормони.
Елора ти с кой филилал ги смени щом не си доволна от Дондуков?

# 83
Това беше преди година.
Нали се сещаш, че руси жени има много.
Grinning

# 84
Където е била лошата ли.
Да, май там.

Леле аз едва декември се престраших да отида на лазерна и явно съм попаднала на същата мадама, руса и слаба, но аз нямам никакъв опит с лазерната епилация и ми се видяха добре нещата. Следващата процедура пак правих в същия филиал на Дондуков, но беше сутринта и беше една сочна и руса мацка. За сега от две процедури интим и една подмишници съм много доволна, много слабо растат и оредя положението хем съм с Хашимото, ИР и разбити хормони.
Елора ти с кой филилал ги смени щом не си доволна от Дондуков?

Аз днес за първи път си правих в това студио цели крака и попаднах на руса девойка, с прясно сложен филър в устните и по-скоро сочна отколкото слаба. На мен ми е за първи път и нямам с какво да сравня, но подробно си ми обясни какво-що, скри с молив бенки, червени точки, очерта си ме. Утре съм на мишници, ще видим на коя ще попадна.  Аз не обичам разни фамилиарни козметички и фризьорки и тази девойка ми беше точно на нивото за комуникация, иначе процедурата продължи към 30 мин.

# 85
Тук до нас в Младост 2 са отворили студио преди няколко месеца, та все се чудя дали да отида. Досега не съм правила лазер, а само фото вкъщи, но прекратих, защото забременях. След раждането кърмих и не ми се искаше да почвам нито с фото, нито с лазер. Сега вече време за фото вкъщи трудно ще намеря и май ще почвам лазер.
Та някоя от вас да е посещавала въпросното студио в Младост 2, нещо се притеснявам дали като е ново студиото, нещата няма да са много на ниво, а може и филма да си е в моята глава?

# 86
  • София
JustLinn, да, аз ходя там от началото на февруари за мишници, досега 4 процедури на 40 дни. Ефект минимален..растат си, маалко по-тънки и на по-рядко,но си ги има навсякъде в цялата зона си растат.  Най-осезаем ефект имаше единствено след 1та процедура. Каза,че трябаво целия цикъл от 12 процедури, но честно казано ми се виждат много.. и много време.. въпреки достъпните цени, но не виждам смисъл,о явно като резултата не е достатъчно мотивиращ,това ме спира продължавам. Преди да почна четох,че на повечето хора за мишници от 3- 4 процедури им стигали за осезаем ефект и си мислех,че и аз до началота на лятото ще съм готова, да ама не....  Чудя се да отида ли следващия път на друга локация ,ако това е от значение кой ти прави лазера...не знам. Или дириктно да сменя лазера,но не знам дали е добре така,да се сменят.

# 87
Хммм точно подобно е положението и при мен. Тръгнах и аз там, вече имам 3 процедури на интим и мишници и 2 на крака. Краката са добре предвид факта, че са само 2 процедури, има все още доста, но е рано. Виж обаче мишница и интим - минимален ефект. Питах я онзи ден мацката и ми каза, че е рано, там било хормонално окосмяване и било по-трудно. Аз също четох, че при мишниците нещата били бързи и лесни, та малко се притесних като не виждам ефект при мен.
 Доста бързо ми минават както интима и мишниците, така и краката, но нямам база за сравнение дали е добре и дали не ме претупват.

# 88
  • София
Здравейте момичета, днес ми беше първата процедура на цели крака. Със смесени чувства съм. Но ми направи впечатление, като им разглеждах локациите в София, че някои студия са с лaзер Elysion Pro, а някой само с Elysion, разликата е в мощността. Това го открих, след като минах процедурата и попаднах на по-слабия лазер. Следващи път съм решила да потърся студио с Pro, по-силния лазер, да видя дали ще има разлика.

# 89
Къде го пише какъв е уреда

Общи условия

Активация на акаунт