Велико Търново-тема 48

• 36 347
  • 549
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и за много години!
По-рано в темата беше коментиран млад лекар ендокринолог. Някой знае ли дали преглежда на кабинет вече и ако може някакъв телефон за връзка.

# 271
Здравейте,има ли някой работното време на зъболекар Камелия Дочева?

# 272
Здравейте, момичета,
Трябва ми добър интериорен дизайнер, от който сте доволни.
Не само за мебели, а за цялостно проектиране.
Не искам онлайн консултиране.

# 273
  • Велико Търново
Мога само онлайн да предложа, иначе за мебелисти има доста, които работят добре.
Същност вижте Ивелин Атанасов

# 274
  • Велико Търново
Аз мога да предложа Денислав Сираков, фирмата се казва Седем, но като заетост е дооооста натоварен.

# 275
Здравейте! Да попитам във града има ли някакви занимания за деца на 10 години със СОП? Било то народни танци, плуване,места които тези деца могат да посещават и биват приемани?

# 276
  • Велико Търново
Аз мога да предложа Денислав Сираков, фирмата се казва Седем, но като заетост е дооооста натоварен.

Аз умишлено го спестих.

# 277
Със Сираков сме колеги от университета, бяхме в една група, но той се занимава с реклама и дизайн, както и със скулптура. Не знаех, че и интериорен дизайн влиза в професионалните му изяви.  Въпреки, че хората на изкуството  често имат много и различни интереси. Някакъв линк имате ли към сайта му?

# 278
  • Велико Търново
Мога да ти пусна снимки на нашия фитнес, който ми прилича на интериора на една банка във Велико Търново и на още един американски фитнес.
Беше правил и заведението на един познат преди години.

# 279
Здравейте,
Може ли мнение за д-р Димана Попова ортодонт? Става въпрос за дете?
Някъде в града поправят ли джойстик за ps4?

# 280
Къде мога да отида на педикюр/ мед.педикюр ?Проблема ми не е с врастнали нокти и неща от този тип, а търся човек за адекватно почистване на мазоли и пети. Пробвах при Мина Григорова,но не поема нови клиенти.

# 281
  • Велико Търново
Пробвай в Крейзи, ако ти откажат ми пиши на лично.Разшириха си дейността и освен в салона, и в обучителния им център има възможност да се ходи.

# 282
Здравейте, има ли фитнес във Великотърновския Университет, който да работи постоянно?
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:17 от Не се сърди, човече

# 283
  • В страната на мечтите.
В района на ректората няма. Има фитнес в спортната зала, но е заключен, освен ако не си записан на спорт "фитнес" и тогава идва преподавател и отключва. Поне така беше преди няколко години, когато съм питала, но винаги има човек на рецепцията на спортната зала и можеш да отидеш да попиташ дали има някаква възможност да ходиш извън часовете ти по спорт.

# 284
Здравейте.  Можете ли да ми дадете информация за условията и цената във ВИП стаите на Детско отделение В.Търново

Общи условия

Активация на акаунт