Велико Търново-тема 48

• 33 830
  • 528
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Някой днес да е ходил в Кауфланд или Метро - дали е видял да има миди с черупка охладени?

# 466
В Кауфланд имаше допреди час, на рибния щанд.

# 467
Благодаря, имам още един въпрос за Кауфланд ☺️
Знаете ли вечер след колко часа правят намаления в магазина, на кой стоки?

# 468
Здравейте, дали има специалист по изправителна гимнастика в града или в околните градове. Детето има сколиоза. Или може би ако го запиша на фитнес, но пък дали някой ще напише програма за дете с гръбначни изкривяване....

# 469
  • В.Търново
Здравейте, дали има специалист по изправителна гимнастика в града или в околните градове. Детето има сколиоза. Или може би ако го запиша на фитнес, но пък дали някой ще напише програма за дете с гръбначни изкривяване....
Мисля, че на Спортния диспансер. Там има уреди за тази цел.Има си и рехабилитатори. Не знам дали може и с направление. Обадете се утре сутринта.
Спортен диспансер-регистратура. Помолете да Ви свържат с Физиотерапията и попитайте там.
062/641-948

# 470
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча фирма, която разчиства и извизва отпадъците до депо? Моя близка се сдоби с гараж, който е пълен с всевъзможни боклуци от стария собственик.

# 471
Аз ползвах този човек, ама преди 2-3 години.
+359883322606 Боян

# 472
Аз ползвах този човек, ама преди 2-3 години.
+359883322606 Боян
Благодаря!

# 473
"Крейзи" имат и обучителен център на Картала.
Не мога да се свържа с посочения номер в нета. Дали имате някакъв телефонен номер?

# 474
  • Велико Търново
Дечица на мои приятели с подобна или същата диагноза посещават спортна гимнастика на стадиона.  Тренировъчната активност е различна от тази за децата в състезателните отбори.

# 475
  • Велико Търново
"Крейзи" имат и обучителен център на Картала.
Не мога да се свържа с посочения номер в нета. Дали имате някакъв телефонен номер?

Най-добре на място да отиде и да попитате, ул.Баба Мота.В един бял блок над училище "Бачо Киро".

# 476
  • Велико Търново
д-р Виктор Точков ни препоръча Найден Найденов - кинезетерапевт. Намира се в блока над спортната зала. При нас беше начална фаза само и ни насочи какви упражнения да правим в къщи. Предгледът е платен.

# 477
Здравейте 🙂Има ли място в града , където може да се направи изследване на скалпа - трихологичен анализ мисля се казва?

# 478
д-р Виктор Точков ни препоръча Найден Найденов - кинезетерапевт. Намира се в блока над спортната зала. При нас беше начална фаза само и ни насочи какви упражнения да правим в къщи. Предгледът е платен.
Благодаря ти за отговора. Програма с гирички ли ви направи?

# 479
  • Велико Търново
Благодаря ти за отговора. Програма с гирички ли ви направи?
С йога блокче и още един вид без допълнителни приспособления. Но може би зависи от степента и мястото на изкривяване.

Общи условия

Активация на акаунт