Велико Търново-тема 48

• 33 862
  • 528
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
С риск да бъда разбрана погрешно, цялата комбинация от изисквания ми се струва неосъществима във Велико Търново. Спокоен квартал, без баири, с удобни улици за количка, без синя зона, но с налични места за паркиране и места за разходка в близост... дори и да откриете такова място в града ( за каквото аз поне не се сещам), то идва следващият момент, че имате и домашен любимец. Като наемодател, не съм била склонна на компромиси с домашните любимци - малки/ големи, просто не съм съгласна да ги допусна в апартамента.
Все пак, за да бъда с нещо полезна, според мен района около парка на триъгълника е най-близо до търсеното  и отговаря на най-долям брой от посочените изисквания.
Сега се допълвам, вариант е и блоковете на скалния венец, също отговарят на повечето от критериите.

# 451
  • Варна
На кое казвате “Триъгълника”? Нямам изискване да е “спокойно”. Ние сме от Варна и сравнено с нашия град, вашия като цяло ми се струва по-спокоен. Не мисля че някъде няма да ми е спокойно. 😀  Паркирането също не ме притеснява, но бихме наели и апартамент с паркомясто, ако има. Притеснява ме само да не наемем нещо в синя зона, защото не познаваме града. Не мога да повярвам, че никъде няма карта на обхвата на зоната!

# 452
  • Велико Търново
Това е триъгълника

скалният венец е този район покрай парка

# 453
  • Варна
Тоест Колю Фичето и Дружба?

# 454
  • Велико Търново
Да, точно така.

# 455
Синът ми живя на квартира в кв."Кольо  Фичето " /триъгълника/. Много си харесваше квартирата и квартала. Имаше парк наблизо със заведения,  магазини. Трудно му беше с паркирането, но не невъзможно. Много му беше криво, че трябваше да освободи квартирата по независещи от него обстоятелства и не можа да намери за сам човек в района.

# 456
Моят съвет е да отидете и да се разходите. Сравнение с Варна не може да се прави. Освен липса на карта на синята зона с времето ще се изненадаш и от много други липси. Търново е един много баирест град 😂 Трябва да си представиш до колко това е от значение зимата и лятото, градски транспорт, градини и училища ако ще се ползват, работа ако ще се налага. Възможности за пазаруване наблизо. Изобщо силно препоръчвам да си наемете хотел или къща за гости и да прекарате поне 1-2 седмици там (даже е малко).

# 457
Да препоръчате салон/специалист за медицински педикюр ?

# 458
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Enigma by Nina T.

# 459
  • Велико Търново
"Крейзи" имат и обучителен център на Картала.

# 460
Благодаря ви!

# 461
Има ли часовникар по центъра ?

# 462
  • При децата ми
Има. Като тръгнете нагоре от пощата, вдясно има часовникар. "Ацата" се казва часовникаря.

# 463
Здравейте!
Може ли да препоръчате тренировки по пилатес и/или стречинг?

# 464
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
https://yogalatesatelier.com/

Sport club MBFit - пилатес с Вики

Общи условия

Активация на акаунт