Велико Търново-тема 48

• 36 217
  • 549
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Препоръчвам Д-р Драганчев с всичките си ръце и зъби! Не си и помислям за друг хирург. Изключително внимателен, точен и спокоен лекар.

# 436
Къде мога да отида на ехография на млечни жлези? Преди тодини съм ходила хри Мануилова и Рашкова, но поради ред причини сега не искам при тях. Доколкото разбрах и няма лекар в областта, който да има договор с касата за този вид дейност

# 437
  • Велико Търново
Къде мога да отида на ехография на млечни жлези? Преди тодини съм ходила хри Мануилова и Рашкова, но поради ред причини сега не искам при тях. Доколкото разбрах и няма лекар в областта, който да има договор с касата за този вид дейност
Скоро посетих Вашков в кабинета му в Нова болница.  Платено е посещението - 60 лв. И аз разбрах ,че няма опция за платено

# 438
Не работят с този вид код тук....голяма трагедия сме откъм здравеопазване.
Платено може при д-р Вашков и при д-р Й. Петров (там се чака около месец за час обаче).
Чувала съм и за Горна, че някъде правят.
Иначе следващото по-близо е Плевен

# 439
Здравейте! Мнение за хотела за кучета в Търново? Трябва да настаним за една нощувка един наш "гост" , защото не го приемат в хотела за човеци.

# 440
  • Пловдив
Здравейте отново, дали може да препоръчате модерен фитнес център, без значение от квартала?

# 441
  • Велико Търново
"Преслав" без аналог в града.

# 442
  • Пловдив
Благодаря за препоръката, наистина изглежда супер на снимките.

# 443
  • Велико Търново
Той не изглежда, а е супер.Последните 18 години го посещавам, още преди да стане най-луксозния в града.

# 444
  • Варна
Здравейте. Май ще се местим за 2 - 3 години във вашия град по работа. Посещавала съм Търново само като турист, но не познавам кварталите. Моля препоръчайте ми район за живеене. Искам да е по-централно място. Да е с нормални улици, подходящи за разходка с бебешка количка и куче. Да е близо до парк. Без стръмни баири, тесни улички с павета и тротоари със стъпала.
Да не е в синя зона, да може да се паркира свободно на улицата, в случай, че не си намерим квартира с паркомясто.
Гледам обяви в имот бг, но от опит знам, че повечето предложения там са фалшиви. Какви са реалните нива на наемите за двустаен апартамент (спалня и дневна с кухненски кът с нормални размери)?

# 445
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Потърсете в Горна Оряховица;-).

# 446
  • В.Търново
В Търново около центъра трудна работа да паркирате без синя зона.Паркирането по принцип е проблем за града. Баири има почти навсякъде.
За мен хубав квартал е Акация, блоковете около Битака, т.е. около ОУ Патриарх Евтимий, бул. България, но горната част, по Триъгълника има не лоши блокове.Картала не е лош квартал, но е горе на големия баир, но не е близо до центъра.

# 447
  • Варна
Има ли някъде карта с обхват на синята зона? Никъде не намирам…

# 448
  • Велико Търново
Здравейте. Май ще се местим за 2 - 3 години във вашия град по работа. Посещавала съм Търново само като турист, но не познавам кварталите. Моля препоръчайте ми район за живеене. Искам да е по-централно място. Да е с нормални улици, подходящи за разходка с бебешка количка и куче. Да е близо до парк. Без стръмни баири, тесни улички с павета и тротоари със стъпала.
Да не е в синя зона, да може да се паркира свободно на улицата, в случай, че не си намерим квартира с паркомясто.
Гледам обяви в имот бг, но от опит знам, че повечето предложения там са фалшиви. Какви са реалните нива на наемите за двустаен апартамент (спалня и дневна с кухненски кът с нормални размери)?

Имам идея/ако се наложи/ да си отдам апартамента под наем и се интересувах за цени.Казаха ми, че е около 10 лв. на квадрат.Колега плаща за сутерен около 400 лв. на месец.Като казах на мъжа ми, той остана много учуден-видяха му се много.Аз съм си отгледала децата, и самата аз до преди 10 години съм живяла в Триъгълника-срещу блока/на секунди разстояние/ автопусна спирка, мол-а на 2 минути, парка на 5 минути, училище, две градини и ясла.

# 449
  • Пловдив
Ние също се преместихме в Търново тази година. Бих ви препоръчала Центъра, ние сме точно в централна част и е прекрасно и удобно. Не знам от кой град се местите, но сравнено с Пловдив е супер спокойно .
Местните ще ви кажат, че има трафик и липса на места за паркиране, което за нас не е случая. Винаги има места за паркиране на нашата улица, задръстване няма и града е спокоен.
Дори да има синя зона ( както е до нас), има много улици, които не са синя зона около тях и по тях пак има места.

Другото, което за нас беше важно , да не сме в блок, защото никога не сме живели в голям блок и би било много трудно да свикнем в такава сграда.  Съответно Акация, Кольо Фичето отпаднаха. В крайна сметка се спряхме на апартамент в малка кооперация в централна част и не съжаляваме.

Двустаен апартамент в сравнително хубаво състояние - 600-700 лв. На 90% от местата имаше изискване без домашен любимец.

Общи условия

Активация на акаунт