Велико Търново-тема 48

• 34 157
  • 532
  •   2
Отговори
# 525
# 526
Не ми излизат...

# 527
Здравейте, преди около половин година бях писал, че имам желание да уча Китайски като втори чужд език и желанието ми се осъществи! Вчера видях, че съм приет с него във Великотърновския университет. Какво мислите, правилен избор ли съм направил и има ли от тук някой, завършил него. Също има ли шанс за голяма реализация? Благодаря предварително за отговорите ви!

# 528
Здравейте,има ли в града зъболекар които лекува кариес с лазер. Става въпрос за дете на 11 години, което много го е страх, много кратко е водено на зъболекар,но като чуе машинката и всичко приключва до там. Благодаря на отзовалите се!

# 529
Здравейте ,момичета!
Моля препоръчайте ми добър детски психиятър и дали сте правили еег на дете тук в града или в близки градове!Става въпрос за дете,което още не е проговорило и е много нервно!Ходихме при невролог в плевен ...въобще не съм очарована и не можа да постави диагноза

# 530
  • Велико Търново
Според мен за детски психиатър най-добре да се насочите към София или Плевен. Имаше преди години и в Русе добър специалист, но мисля ,че вече е в пенсия.  Поне такива спомени имам. Две еег-та имаме правени в поликлиниката. При едното дъщеря ми беше на 1г и половина.  По принцип еег-то тук не е много подходящо за по-малки деца. Въпросът е кой ви праща на психиатър? На колко е детето? От моя професионален опит бих ви препоръчала редовни посещения при логопед и психолог. Ако няма генетично заболяване ,много малко специалисти ще ви поставят диагноза    в ранна детска възраст. Но наистина и зависи какъв е казусът ви и възрастта на детето. 
Аз съм водила дъщеря ми на еег и невролог поради гърч.

# 531
  • В.Търново
Здравейте ,момичета!
Моля препоръчайте ми добър детски психиятър и дали сте правили еег на дете тук в града или в близки градове!Става въпрос за дете,което още не е проговорило и е много нервно!Ходихме при невролог в плевен ...въобще не съм очарована и не можа да постави диагноза
Мисля, че за ЕЕГ детето трябва да е поне на 3г.На колко години е детето Ви? Ако е под 3г логопед, ако прецени психолог, психиатър. Педиатрът на детето Ви може да каже за какъв специалист сте.

# 532
#
На 4 г е и досега е посещавал логопед и психолог....то друго няма и да искаме!А бяхме при невролог в Плевен ,но не стана и дума за еег
Здравейте ,момичета!
Мисля, че за ЕЕГ детето трябва да е поне на 3г.На колко години е детето Ви? Ако е под 3г логопед, ако прецени психолог, психиатър. Педиатрът на детето Ви може да каже за какъв специалист сте.

Общи условия

Активация на акаунт