Велико Търново-тема 48

• 33 675
  • 527
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте! Мисля да посетим Велико Търново около 20ти септември. Висях, че и тогава ще има светлинно шоу. От кои хотели бихме имали най-добра видимост?
За кое светлинно шоу имате предвид? Звук и светлина на Царевец или 3D мапинг шоуто, което се излъчва на Конниците?
Звук и светлина
За другото не съм и чувала....

# 511
Здравейте, някои дали може да ми каже работно време или контакти за д-р Венелина Михайлова.Също така тя дали преглежда на частно или само по здравна каса,тк живеем в чужбина и не съм здравно осигурена.  Опитах се да звъня на ДКЦ 5 пъти,но никои не вдига  или  мобилният телефон дава заето постоянно.
Ако имате препоръки за друг гинеколог в района, които преглежда на частно с часове и контакти,ще съм благодарна, тк търсенето в интернет не ми донесе никакви резултати. Благодаря предварително.

# 512
  • В.Търново
Здравейте! Мисля да посетим Велико Търново около 20ти септември. Висях, че и тогава ще има светлинно шоу. От кои хотели бихме имали най-добра видимост?
За кое светлинно шоу имате предвид? Звук и светлина на Царевец или 3D мапинг шоуто, което се излъчва на Конниците?
Звук и светлина
За другото не съм и чувала....
Светлинното 3D шоу на Конниците.

https://www.youtube.com/watch?v=Nh5LOcQymC0

# 513
Здравейте, някои дали може да ми каже работно време или контакти за д-р Венелина Михайлова.Също така тя дали преглежда на частно или само по здравна каса,тк живеем в чужбина и не съм здравно осигурена.  Опитах се да звъня на ДКЦ 5 пъти,но никои не вдига  или  мобилният телефон дава заето постоянно.
Ако имате препоръки за друг гинеколог в района, които преглежда на частно с часове и контакти,ще съм благодарна, тк търсенето в интернет не ми донесе никакви резултати. Благодаря предварително.
Аз съм доволна от д-р Калейнски.
Адрес: гр. Велико Търново, ул. "Марно поле" № 21, ет. 4, каб. 406

Телефон: 062 630569

# 514
Здравейте, някои дали може да ми каже работно време или контакти за д-р Венелина Михайлова.Също така тя дали преглежда на частно или само по здравна каса,тк живеем в чужбина и не съм здравно осигурена.  Опитах се да звъня на ДКЦ 5 пъти,но никои не вдига  или  мобилният телефон дава заето постоянно.

Препоръчвам д-р Емилия Рашкова. Работи само на частно в МЦ Невромедикс на ул. Ниш. Часове се записват на телефона на центъра - 062 606 707, има обикновено за след 2-3 дни. Малко са сопнати на регистратурата, но докторката е страхотна.

# 515

https://zdravencatalog.com/d-r-aneta-manoilova-akusher-ginekolog/
http://www.avicena-vt.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

# 516
Благодаря на всички за отговорите. 🥰Ще опитам да звънна утре на някои от посочените доктори да видя ще намеря ли час.

# 517
Здравейте, знаете ли къде ще се намира новата аптека Фрамар?

# 518
  • В.Търново
Здравейте, знаете ли къде ще се намира новата аптека Фрамар?
Втора аптека ли ще отварят?
  Вече има такава от доста дълго време в града горе на Беляковско шосе. Но цените там са завишени.

# 519
Не знаех за нея, благодаря. Може би съм се заблудила, че ще се отваря нова.

# 520
Здравейте , знаете ли от къде в града мога да си купя кожено яке? Знам за магазина срещу пощата , където има и злато. Там цените са от 300 лв нагоре......струва ми се малко множко , или аз съм изостанала и цената е нормална?

# 521
Яке от естествена кожа за под 200лв не съм виждала.

# 522
Някой може ли да ми каже защо ми излизат отговорите тук, след като не следя темата?

# 523
Защото сте взела участие в темата като сте публикували в нея. Simple Smile

# 524
Има ли начин да не ми излиза?

Общи условия

Активация на акаунт