Велико Търново-тема 48

• 33 713
  • 527
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Точно до сладоледите срещу Самоводската  чаршия има магазин за обувки. Ето линк.  https://lbshoes.bg/
А магазин Ара май го няма вече.

# 496
Здравейте, има ли тренировки по пилатес в близост до кв. Триъгълника?

# 497
  • Велико Търново
В Йогалатес на ул. "Полтава" имат

# 498

А магазин Ара май го няма вече.

Няма го.

# 499
  • Велико Търново
Търся козметик в района на Пишмана, става въпрос за кола маска. Ако работи след 17ч или в събота и неделя ще е супер.

# 500
  • София/Севлиево
Здравейте! Има ли добър АГ в Търново, който се наема да следи горе долу рискова бременност (включваща и тромбофилия и нарушени НК клетки) ?

Бих се насочила към Майчин дом или Плевен.
При сложна бременност на приятелка нашите не бяха адекватни.
Моето мнение - в Търново -не!Сестра ми едва не ги умориха с бебето,накрая се самоизписа от болницата и отиде в Плевен, където веднага ѝ направиха секцио по спешност.
За тромбофилия и високи НК клетки най-добре се насочете към София.За НК клетките терапията е стандартна -една вливка преди бременността и една в 5-6 г.с.,след това няма нужда.Но за тромбофилията си трябват редовни изследвания и ако пиете и аспирин и трябва да правите аспи тест не знам къде, освен в София ,го правят.Дори на много малко места го правят това изследване,а ще трябва и добър хематолог,и АГ , който разбира от тромбофилия (препоръчвам доктор Вецев,в 9 г.с.ме спаси от сигурен аборт,преглежда в поликлиника България,изражда в Шейново,един от малкото лекари, които правят секцио по метода Щрак).Може постът ми да е малко краен,но понеже имам три загуби и доста се лутах до успешен край на бременността си ,ви съветвам да не се доверявате на обикновен АГ.

# 501
Здравейте, дали мамите тук имат впечатления от градината Св.Св. Кирил и Методий под Ректората? Мисля да преместя детето си там. То е на 5 години и половина. Някакви мнения, препоръки? Благодаря предварително!

# 502
Здравейте, дали мамите тук имат впечатления от градината Св.Св. Кирил и Методий под Ректората? Мисля да преместя детето си там. То е на 5 години и половина. Някакви мнения, препоръки? Благодаря предварително!
Тази градина и ДГ Слъчев дом са с един директор. Друго , което искам да отбележа , е че едни от най-добрите учителки от Слънчев дом бяха преместени в Кирил и Методий. Което автоматично означава , че няма да съжалявате. Мисля , че имаха група по някакъв иновативен метод на обучение , но това трябва да го проверите на място

# 503
Имат, да, точно в нея искам да преместя детето

# 504
Вярно ли е , че доктор Сирачка ще напуска града със семейството си?? Weary В такъв случай, освен Гонгалова-при която винаги е манифестация в Горна, нямаме свестен ендокринолог отново Worried

# 505
Вярно ли е , че доктор Сирачка ще напуска града със семейството си?? Weary В такъв случай, освен Гонгалова-при която винаги е манифестация в Горна, нямаме свестен ендокринолог отново Worried
Май е вярно , заедно с д-р Максудов. То вече записването при Гонгалова ще е невъзможно Sad Има нов ендокринолог в града , млад лекар , но не съм чувала отзиви....

# 506
Даже съм съгласна Гонгалова да мине само на частно, ама да можеш да идеш спокойно при нея. То сега като ще ходя до Плевен или друг гр., по ми е удобно да приема без направления

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 08:07 от Nil desperandum!

# 507
  • София
Здравейте! Мисля да посетим Велико Търново около 20ти септември. Висях, че и тогава ще има светлинно шоу. От кои хотели бихме имали най-добра видимост?

# 508
  • Beyond the stars
Здравейте! Мисля да посетим Велико Търново около 20ти септември. Висях, че и тогава ще има светлинно шоу. От кои хотели бихме имали най-добра видимост?

Гранд Хотел Янтра
The Hill
Хотел Студио

Нашият любим Търновград апартаменти има двуспални с огромна тераса и гледка, но предполагам трябва да се проговори, че държите на такъв. От общите части няма гледка.

# 509
  • Велико Търново
За кое светлинно шоу имате предвид? Звук и светлина на Царевец или 3D мапинг шоуто, което се излъчва на Конниците?

Общи условия

Активация на акаунт