Велико Търново-тема 48

• 41 779
  • 676
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Къде в Търново могат да се закупят капките на Д-р Бах?
Срещали ли сте ги някъде ?

# 646
  • Велико Търново
При нас-Асклепий.

# 647
Благодаря ,Сисе!
А дали са само от Rescue капките или имате асортимент и от другите ? Примерно за тревожност,спокойни мисли и тн ,другите номера ?

# 648
Здравейте, има ли работещ китайски ресторант в града? Има ли Фейсбук профил? Цените как са?

# 649
Може ли препоръка за зъболекар пародонтолог.

Един китайски ресторант съм посещавала, но като не запомних името.
Не съм от града и като ориентир мога да посоча магазина на "Боримес", там някъде беше. Понеже в нашия град нямаме, останах с добри впечатления.

# 650
  • Велико Търново
Благодаря ,Сисе!
А дали са само от Rescue капките или имате асортимент и от другите ? Примерно за тревожност,спокойни мисли и тн ,другите номера ?
Само капките, пастили и спрей имаме.

# 651
  • Велико Търново
Здравейте, момичета, честита Нова година!

Изписаха ми рехабилитация, за пръв път ми е и нямам никаква идея нито къде да отида, нито при кого. Има ли места, лекари, специалисти, които може да похвалите? Става въпрос за ходило ако има значение.
Благодаря ви!

# 652
Здравейте, има ли работещ китайски ресторант в града? Има ли Фейсбук профил? Цените как са?

Има Пекинска кухня. Намира се на бул. България 29. В интернет имат телефон

# 653
  • Велико Търново
Здравейте, момичета, честита Нова година!

Изписаха ми рехабилитация, за пръв път ми е и нямам никаква идея нито къде да отида, нито при кого. Има ли места, лекари, специалисти, които може да похвалите? Става въпрос за ходило ако има значение.
Благодаря ви!

Моя приятелка препоръчва горещо някакъв младеж/за мен/, който работи с баскетболния отбор.Наша колежка го нае да раздвижва майка ѝ и са безкрайно доволни.На малката ми дъщеря изписаха физиотерапия и от днес ще ходи в спортния диспансер.

# 654
Аз лекар не мога да препоръчам, но ще дам съвет. Глезенът, както и лакетната става се раздвижват трудно и рядко един  курс  е достатъчен. Така, че моят съвет е да направите амбулаторно физиотерапия при лекар, който може да ви даде направление за болница, където да направите още един курс физиотерапия. Между другото с направление за болница, което се издава след амбулаторните процедури, може да се отиде и на санаториум, но трябва сами да си уговорите приема. Добре е да има водни процедури, които обикновено ги няма в болнични условия.

# 655
От спортния диспансер сме много доволни у дома. Когато мъжът ми си извади рамото прави един курс с направление и още един курс платено. По спомен цените бяха достъпни.

# 656
  • Велико Търново
Благодаря за включването.
Аз не знам дали съм чак за болница. Имам плоскостъпие и в момента някакво възпаление покрай него и ме боли (нямам травма, счупено или ударено, не е за раздвижване). Явно по скоро нагревки, не съм запозната и аз. Направлението ми е от ортопед. Също чувам добри отзиви за спортния диспансер. Колеги похвалиха и едно място до полицията, където би ми било много удобно да ходя, но не знам дали наистина е добре или да заложа и аз на спортния диспансер

# 657
  • Велико Търново
След направлението, което имате, отиавате в спортния диспансер, вземате час за доктор Съботинова и тя назначава лечението.Това е.
Плоскостъпието си е баш диагноза, която носи не съвсем добри неща след определена възраст.Лекарката е препоръчала на дъщеря ми и стелки, защото била с вроден проблем на стъпалата.Той може би не би създал проблеми на толкова ранна възраст, но бруталните тренировки си казаха думата.

# 658
Препоръките ми наистина са за случаи с травми - след фрактури и тежки навяхвания.

# 659
В Старата болница има отделение по физиотерапия и рехабилитация. Там е д-р Първова. Лекуват се както болни в отделението, така и амбулаторно.
https://mobaltarnovo.com/oftr/

Общи условия

Активация на акаунт