Градинарство - моето хоби 34

• 45 750
  • 897
  •   1
Отговори
# 390
И аз имам такъв маркуч. Супер си е струята и накрайника има доста опции за различно пръскане, като с някои може да стигнеш доста далеч. Това което не ми харесва е, че като се напълни с вода и самия маркуч стои под налягане, защото иска да се свие. Съответно ако го извадиш от чешмата може много те изпръска. Решението, което за намерих, е пръскащия край да е отворен като спра водата и да го изчакам да се по изтече преди да извадя края от чешмата.

# 391
Айдеееее сезона започна! Кауфланд цветя и ябълки хъхъх

# 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хваля се с първа реколта. Съвсем случайно няма да я снимам до линийка Kissing Heart
Дребно е дори за чери. Wink

# 393
  • Карлово
На твоите тераси се раждат повече зеленчуци, околкото в моя двор.

# 394
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахаха, краставиците вече са в краставичния рай, чубрицата цъфти, магданозът още е жив, доматите видяхте...
ааа, и сладък картоф имам. след като прецъфтя сега само раста листа  и надявам се някое картофче.
боднала съм и две-три костилки от авокадо. не бързам, когато - тогава.

# 395
Реа, може ли да споделите каква е цената на алпийските сакъзчета в Кауфланд, защото не ги виждам в брошурата?

Редактирам се, видях ги.

# 396
Интересно ми стана и на мен, че тези две страници за цветя ги няма на хартиената брошура, а само на електронната. Направих скриншот.  
На същата цена са и в HomeMax.

# 397
В Кауфланд в Перник не намерих алпийски днес. А в Хоуммакс имаше само бели в Люлинския, но взех 2 тарелки. Ами с бели ще сме тая година, какво да се прави😀🤣

# 398
Аз ако имаше бели щях да взема, обожавам бели цветя!

# 399
И аз много харесвам белите цветя! Взех от Кауфланд днес две тарелки с розови сакъзчета, а в събота си купих бели, розови и червени от един разсадник в Сандански. Бяха по 3 лева там, но са малко по - големи от тези от Кауфланд. Ще видим дали ще има разлика.

# 400
С аспирин - 2 л - 1 х , йод - 5 капки - 2л , мая - 1к - 10 л , бананова вода също . С това поливаме цветя , разсади , домати и всичко . Сега е времето за подхранване .

# 401
  • Майнатаун
И аз ще ходя за нови мушката и сакъзи, защото от миналата година имам доста загуби. Няколко години подред ги изваждам есента (тези които са да в градината), увивам ги във вестник и ги прибирам в мазето и винаги всички до едно са били екстра напролет, като отново ги върна в градината. Тази година обаче всички са ми умрели, оцелели са тези от чепки засадени в саксия, но са ми много малко.
Имам и още една загуба, единия ми рододендрон умря, направо изсъхна, но може и да е бил болен.
И аз обожавам бели цветя, ако има ще заредя повечко. ❤️
Аз продължавам с разчистването на мястото за детската къщичка и май ще трябва да махна няколко лавровишни, не са много големи, но са здрави растения, ако някой има нужда в Пловдив съм и с удоволствие мога да ги дам. ❤️

# 402
Ама разбира ли се какъв цвят са тези саксъзчета ? В една табелка само един цвят ли е?
Розите изглеждат много хубави и големи и ще отида и да взема някакви.

# 403
Morkovelka99, аз предположих, че цвета е този на хартиените дръжки (виж в снимката ми).

# 404
Аз до сега не съм имала бели алпийски и съм в очакване на разкоша😊
Тези в Хоум макс бяха цъфнали. В Кауфланд значи са по- дребни.

Общи условия

Активация на акаунт