Как обезкосмявате мишниците си?

• 4 575
  • 129
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Veet Peace

# 46

А с Вийта чакаш ли да ти пораснат определена дължина  Mr. Green
И след колко време се появяват пак гадинките  #2gunfire

# 47
  • У дома... някъде
И аз съм с бръснач - просто не издържам на болката ...  Confused

И аз така Party

# 48
Само браснач с нищо друго  Simple Smile

# 49
И аз,но от както го правя не мога да ползвам дезодоранти с талк,защото запушват порите и новите косъмчета,които все пак някога израстват,не могат да излязат на повърхността и растят навътре.
Казвали са ми(тези,които ползват),че от епилатора космите се обръщат навътре.Незная дали е вярно,но може това да е причината,а не дезодоранта.

# 50
Наистина ли изчезват завинаги?

# 51
  • BABYLAND
С епилатор! Става адски бързо и изобщо не е толкова болезнено колкото си го представях.

# 52
  • в полите на Балкана
 Изобщо не понасям болка. Използвам само самобрасначка.

# 53
С епилатор!
Обаче който разправя, че ставали по-малки и меки - да бе!! #Cussing out Сигурно от 5-6 години ги махам САМО с епилатор, да съм ги бръснала 1-2 пъти годишно и са си същите, че може и по-твърди да са станали!! А лятото процедурата се извършва всеки ден, щото пак растат! Щом с епилатор трябва да ги махам всеки ден, ако ги бръсна сигурно ще трае часове!! #Crazy
Ужас! И освен това като ги махам всеки ден пак стават някакви тъмни петна! Sad С кола маска сигурно е същото...така че няма спасение май.

# 54
  • София
С епилатор. Правя го от години.

Всъщност сега като се замислих наистина под мишниците не са оредели, докато по краката почти нямам.

# 55
Бръсна се навсякъде. Немога да чакам да поникнат косъмчета където и да е, Naughty за да ида на кола маска или да може епилатова да ги хване! Отдолу, отгоре, краката, всичко бръсна за да е гладко винаги. А и имам тренинг. За 2 минути съм готова:) Hug

# 56
Ама май под мишниците имам тренинг, защото на краката, като не съм ги махала дълго време ме боли зверски! #Crazy И като ги махна после са на ужасни червени точки 3-4 дни, та там карам епилатор + бръснене...

# 57
Със самобръсначка.

# 58
Махам всичко само с кола маска, а ако стане така, че да ходиш като самолет, значи козметичката леко си е объркала професията или не е опънала кожата достатъчно

# 59
Кола, не мога с епилатор много ме боли, но колата я правя при козметичка, нещо с готовите освен цялата да се омажа и да си докарам някой кръвоизлив -нищо друго не правя.

Общи условия

Активация на акаунт