Как обезкосмявате мишниците си?

• 4 569
  • 129
  •   1
Отговори
# 30
А, там само бръснач. Опитах да скубя, но боли зверски  Shocked и престанах с опитите.   Stop

# 31
И аз,но от както го правя не мога да ползвам дезодоранти с талк,защото запушват порите и новите косъмчета,които все пак някога израстват,не могат да излязат на повърхността и растят навътре.

# 32
  • Mediterraneo
Самобръсначката  Grinning Ужасно ме боли иначе  Confused

# 33
Самобръсначка Mr. Green - нищо не ми коства, като се къпя да мина една контра. Става за секунди Flutter
Един път съм ходила на кола - и после ходих 3 дена като самолет(с разперени ръце) Joy

# 34
фотоепилация  Peace

# 35
С епилатор.

# 36
 Дълги години се епилирах, зора е първия път след това не боли толкова. Сега си правя фотоепилация

# 37
Самобръсначка Mr. Green - нищо не ми коства, като се къпя да мина една контра. Става за секунди Flutter
Един път съм ходила на кола - и после ходих 3 дена като самолет(с разперени ръце) Joy

И на мен не ми коства, ама ми писва вече.... Бързичко ми растат..  #Cussing out

# 38
# 39
  • София
С епилатор- свиква се на болката Grinning

# 40

И при мен имаше същия ефект  hahaha , но затова пък от години ползвам само епилатора и е мнооого по-различно с него. За 2 минути си готов и с двете ръце  Mr. Green и не чакаш да порасват определена дължина  Peace
За лятото мисля, че е идеалният вариант за мен  bowuu

# 41
Аз пробвах с епилатор,но ме боли зверски и даже ми те4е кръв4ица #Crazy #Crazy #Crazyзатова засега с бръсна4а Hug
И при мен е така.

# 42
  • Пловдив
И аз съм с бръснач - просто не издържам на болката ...  Confused

# 43
  • Някъде на път....
С бръснач. С епилатора може, ама някой друг да ме обезкосмява - сама ме хваща нервата.....

# 44
С епилатор,аз съм изруд,нося на болка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт