Как обезкосмявате мишниците си?

• 4 570
  • 129
  •   1
Отговори
# 15
С епилатор  Simple Smile
Не ми се чака да порастнат достатъчно за кола маска. Като станат достатъчно големи за епилатора - минавам. Отнема ми 5 мин само и за двете  Flutter

# 16
Повече от две години ги махам само с епилатор. Бръснач не са виждали от тогава. Mr. Green
Всяка седмица правя тази операция, а лятото и по- често ако е необходимо.

# 17
  • София

[/quote]
Ми не... Аз от 10 години ползвам само бръснач на краката и едва ли след като са оредяли от него или от самосебе си ще се сгъстят тепърва пак от него  Mr. Green  Peace   bouquet
[/quote]
Късметлийка Grinning.
Дарла споко само първия път боли и има кръвчица,после вече нищо не се усеща,бъди по упорита. Peace

# 18
Кар4ева,много ми се иска да свикна,защото ми писна с бръсна4а Closeще се пробвам пак,дано свикна Praynig

# 19
Ще пробвам аз с на кръц кръц лентичките, ако каже какви точно са били  Peace

# 20
С кола маска или епилатор.

# 21
с бръснач

# 22
С епилатор  Peace

# 23
Кафе, ами на Veet зелени са на цвят, кутийката мисля, че беше жълта.
Измий се хубаво, после да изсъхне самата кожа около час.Отлепяш една лепенка и се получава две.Едната за едната мишница, другата за другата. Лепиш и хубаво натискаш все едно галиш, но по-силно, по посока на растежа на космите.След това дърпаш обратно на растежа и хооп...малко ще те заболи, но първия , втория път. Кожата става мекичка и нежна.Успех Hug

# 24
До преди година се бръснех, сега съм адски доволна от епилатора си - Ровента, с приставка за деликатни зони!!

# 25
Кафе, ами на Veet зелени са на цвят, кутийката мисля, че беше жълта.
Измий се хубаво, после да изсъхне самата кожа около час.Отлепяш една лепенка и се получава две.Едната за едната мишница, другата за другата. Лепиш и хубаво натискаш все едно галиш, но по-силно, по посока на растежа на космите.След това дърпаш обратно на растежа и хооп...малко ще те заболи, но първия , втория път. Кожата става мекичка и нежна.Успех Hug

bouquet   bouquet   bouquet

Тези дни ще пробвам...

# 26
С епилатор.

# 27
И аз също ги бръсна . Mr. Green

# 28
  • София / Пловдив
Епилаторът ми върши страхотна работа  Peace

# 29
Кола маска.

Общи условия