Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Игра на тронове
Живите мъртви
Експериментът
ДАРК
Странни неща

# 166
  • София
Игра на тронове
Приятели
Абатството Даунтън
Короната.

Другите или не съм гледала, или съм зарязвала. Ще се пробвам с Луцифер.

# 167
Dark, Lost, Stranger Things, The big bang theory и La case de papel.

# 168
  • Бургас
Дарк
Странни неща
Игра на тронове
Живите мъртви
Експериментът

# 169
  • София
На мен пък са ми включени едни от най-любимите сериали евър, не мога да избера само 5.
От мен да мине - Лост, Супернатуралните, Фриндж, Призън Брейк, Приятели.
Иначе и Смолвил харесвам (качен е в ХБО и от време на време си гледам по някоя серия), и Вампирите, и Наричана още с Дженифър Гарнър, и Декстър, и Странните неща, и ..................................

# 170
  • Вестерос
И на мен ми беше много трудно, аз май почти всичко съм гледала от там и харесвам Grinning Реших да избера на принципа дали бих седнала ей сега да ги гледам пак.

# 171
Майка ми сега гледа пак Свръхестествено по тв, но на мен не ми се гледа. Бих гледала Изгубени, ако го дадат по някоя телевизия, но не всички епизоди.

# 172
  • Sofia
И аз бях така - дали бих ги гледала отново
Моите 5 - Stranger things, Dark, Friends, This is us, Sense8

# 173
  • Вестерос
Много обичам Казата, Смолвил, Фриндж, Дарк, Орфан Блак, Стрейнджър Тингс, просто са жестоки, обаче абсурд да ги гледам наново. Ако беше в списъка One tree hill, щеше да замени Луцифер. Гледала съм го 3 пъти мисля до четвърти сезон.Последните само един път. Иначе Луцифър и Секса са ми на една линия, ама има два ситкома вече и затова реших Луци, въпреки че един път съм го гледала, а Секса към 5,6

# 174
  • Варна
  Не съм гледала всички от посочените, но с удоволствие бих повторила ( и планирам за лятото ) Game of Thrones, Orange is the new Black, Shameless, Dark, Fringe. Frends - по всяко време, без значение кой епизод.

# 175
Аз всъщност съм гледала повечето сериали, които харесвам, по повече от един път - дори някои гледания не ги броя - примерно като излезе серията я гледам веднъж и още преди да е излязла втората (нали излизат по една на седмица, обикновено), гледам пак. Примерно Западен свят го гледах така, но само първите два сезона.
Обаче нататък изобщо не ми хареса и никога няма да го гледам отново (дори и епизодите, които харесвам - разочарованието ми беше голямо), затова и не броя тези първоначални повторения.

Отделно имам гледания за опресняване - когато предстои да излезе нов сезон, гледам предишния, за да си припомня (ако не харесвам сериала чак толкова, гледам само рикап). Тях също не ги броя, защото не е точно същото, като да изгледаш цял сериал за удоволствие (не че ми е неприятно, но не е същото).

# 176
Троновете,Приятели,Бягството,Касата и Хаус са моите топ 5.

Хаус го няма в списъка, иначе и на мен ми е в топ 5 сериали Simple Smile

# 177
Последния сериал, който изгледах и много ми хареса е ''Наследници''. В момента следя 4 сезон на ''Истински детектив''. Иначе в ТОП-а са ми '' Игра на тронове''; ''Приятели''; ''Белият лотос''; ''Теория за големия взрив''.
Други, които съм гледал и са ми харесали- ''Короната'', ''Модерно семейство''; ''Изгубени. От библиотеката на HBO Max- ''Несигурни''; ''Запленени''; ''Хитринки''; ''Историята на прислужницата''; The Last of us''; ''Euphoria''. Със сигурност има и други за които не се сещам....

# 178
  • София
Мацето, в skyshowtime има всички сезони. Иначе нетфликс като цяло бавно случват нещата. Например Yellowjackets си седи все така с един сезон...

Знам,ама не мога на тв да го пусна че е със стар софтуер, а на плейстейшъна го няма Шоутайм като апликация, от там пускам нетфликса. И вече ако ще трябва на таблета да го гледам, по евтино ми е да е безплатен. 😂

# 179
  • София
Мацето, в skyshowtime има всички сезони. Иначе нетфликс като цяло бавно случват нещата. Например Yellowjackets си седи все така с един сезон...

Знам,ама не мога на тв да го пусна че е със стар софтуер, а на плейстейшъна го няма Шоутайм като апликация, от там пускам нетфликса. И вече ако ще трябва на таблета да го гледам, по евтино ми е да е безплатен. 😂

Оо, да, в такъв случай и аз бих процедирала така. Замунда и на флашка пак си е вариант. Със всяка серия става все по-интригуващ. Как съм изписнала досега..

Общи условия

Активация на акаунт