Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
И троновете бяха с кофти финал,но там двамата идиоти са си виновни,за екшъна съсипаха всичко.И въпреки всичко ми е любим сериал.Западен свят го догледах аз,от носталгия по скоро,но последните два сезона са съшити с бели конци направо.Живите мъртви до генерала съм гледала 4-5 сезон някъде,дори и пича с арбалета не можеше да ме накара да продължа 🤣.Ясно е че всеки си има предпочитания,не целя да обидя никой.

# 196
  • Галифрей
Сетих се,че shadowhunters беше готин сериал. Позабравила съм го но определено пак ще го гледам ❤
На времето много харесвах Мерлин, преди доста години го бях изгледала  всичките сезони във vbox7. Доста добре направен имаше приключения,тъжни,забавни,любовни моменти. От всичко имаше. Носталгия ме хвана 🥹❤ Доста врати им се отвориха на много актьори има ги почти всичките в британски продукции както и в Троновете.

# 197
А някой помни ли един сериал за група колежани - Випуск '96? Аз бях малка, когато го гледах, но помня до ден днешен колко исках да уча в университет след като го гледах. Жалко че никъде не го дават. Има разни кратки клипчета в ютюб, но ужасно качество.

# 198
Випуск - 96 не помня,но Бевърли хилс 90210 – да.

# 199
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз и до ден днешен не мога да си обясня финала на Lost. Толкова глупав и безсмислен.
Всичко беше ок до появата на Пушека и брат му.
Преди това ,нещата си имаха смисъл - експериментите на дарма,магнитните полета(и защо никой не може да намери самолета).Толкова беше изпипано и интересно.След това обаче решиха да вкарат пушеци,досадни фантазмагории,които нямат нищо общо с първоначалната идея,да напускат и да се връщат на острова както им падне и ето,съсипаха една гениална идея. Лакомеят за пари и не слагат край когато има логика.Измислят и мажат още 5-6 сезона.Почти всички сериали са така.

На последните два епизода на Берлин съм,сега ще ги догледам.
Ако я нямаше любовната сюжетна линия Берлин - Камила, щеше да е по- добре.

П.С.
Изгледах Берлин - 7/10 му давам.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:15 от Adoralova

# 200
По същият начин аз не мога да си обясня финала на един страхотен испански сериал - Корабът. Три страхотни сезона, а финалът беше супер безсмислен, пълно разочарование.

# 201
Корабът с Марио Касас?
Вярно беше странен края. Сякаш трябваше да има още епизоди.
Те намериха хотел с още хора, но пак стана нещо и всичко почнало отначало. Нещо такова ли беше?

# 202
Доколкото си спомням, намериха друг кораб с оцелели, после слязоха на някакъв остров. После имаше някакви безсмислени сцени. Явно наистина са планирали още сезони, но са ги отрязали. Жалко за Марио Касас, беше радост за очите Smile

# 203
А помните ли американския сериал "Беглецът" по Втора програма през соца? Един от най-безсмислените филми. Laughing Точеше се серия след серия за беглец от закона,който все не могат да хванат... Егати кьопавата американска полиция...! Yum Така и се отказахме вкъщи да догледаме какъв ще е краят му...

# 204
Хаха, този шедьовър не го помня Smile

# 205
  • Галифрей
Корабът с Марио Касас?
Вярно беше странен края. Сякаш трябваше да има още епизоди.
Те намериха хотел с още хора, но пак стана нещо и всичко почнало отначало. Нещо такова ли беше?
Хотелът започна да пада от цунамито, после ония лошите избиха голяма част от хората там. В сезон 3 отриха островът, който се оказа доста голям и започна борба за оцеляване. Изкочиха тия лошите и техният шеф ( той беше  унищожитетелът) Гамбоа и Уилисес се биеха и успяха да вземат аптечката за да спасят Валерия. Гомбоа си взе там дъщерята и заживяха далеч. Те уж по написаха щастлив край за всички. После Айноа и Улисес щяха да се женят обаче завърши с едно голямо заметресение.

# 206
Как е оригиналното заглавие на този Кораб?
А помните ли американския сериал "Беглецът" по Втора програма през соца? Един от най-безсмислените филми. Laughing 
Е това ти е грешката, търсиш смисъл вместо просто да се радваш на екшъна.

# 207
Няма радост в безсмисления екшън. Все едно Рамбо в "Първа кръв" да го гони шерифа из планината десет серии подред... Yum

# 208
Как е оригиналното заглавие на този Кораб?
"El barco".

# 209
Изгубени няма някакво разкритие на финала - и преди сме го обсъждали, финалът е емоционален, не е отговор. Отговорите са дадени през целия последен сезон, накрая само се поставя последното парченце в пъзела.Не, не са били всички мъртви през цялото време и не, островът не е чистилище.

През целия последен сезон се дават сцени от чистилището (което изглежда като нормалния свят и очевидно не е Острова)
Скрит текст:
и накрая повечето главни герои започват да осъзнават, че това не е реалния свят и да си припомнят предишния си живот и се събират в храм (в който има символи от различни религии, така че не е точно църква), за да продължат нататък заедно - т.е. решили са да се прераждат групово. Това не означава, че са умрели по едно и също време - в епизодите е показано, че животите им протичат по различен начин - някои умират на острова (като Джак), други се връщат и заживяват със семействата си (Дезмънд, Пени и сина им), някои - разбира се, знаем от предишните сезони, са умрели много по-рано (като Джон Лок).

Островът е място с огромна енергия - намеква се, че е остатък от Атлантида, или нещо подобно.
Скрит текст:
Дезмънд е по някакъв начин специален, защото е прекарал изключително дълго време в онзи бункер и е натискал бутона, който държи енергийния вортекс на мястото под контрол. Затова и той беше резистентен на енергиите на Острова, при него се е получило някакво преплитане (т.е. преплитат му се минало и настояще), заради което още преди да дойде е имал някакви особени предчувствия, свързани с мястото.

Джейкъб и Черния пушек (забравих му името - в един стар форум от времето на сериала, му викаха MIB - мъжът в черно) са попаднали там като бебета и също са били силно повлияни. Не са нито светци, нито дяволи - един вид пазители на мястото по неволя.

Факт е, че сериалът е правен без предварителен план и сценаристите са имали само общи идеи какво ще става.

По темата за любимите сериали - започнах да гледам реакции на Последния повелител на въздуха (и него съм го гледала няколко пъти и си го пазя на външен диск). Мислех си дали да го изгледам целия сега, преди да излезе версията на Нетфликс, но напоследък ми хареса да гледам реакции (на ютубъри, които са ми симпатични) и предпочетох този вариант.
С този сериал имах любов от пръв поглед - случайно попаднах на дублирани епизоди по тв, като студентка, и ми хвана вниманието - почти веднага ми хареса. Обаче ми беше трудно да издирвам кога го дават, затова си го свалих.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:14 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт