Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 202
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
А помните ли американския сериал "Беглецът" по Втора програма през соца? Един от най-безсмислените филми. Laughing Точеше се серия след серия за беглец от закона,който все не могат да хванат... Егати кьопавата американска полиция...! Yum Така и се отказахме вкъщи да догледаме какъв ще е краят му...

Помня сериала. Някакъв злокобен еднорък мъж го преследваше (или той него). Дали е бил този от 1963 - 1967 година? Даваха го през 80-те години, а гледам, че следващата версия е чак 2000 - 2001 година.

# 211
А помните ли американския сериал "Беглецът" по Втора програма през соца? Един от най-безсмислените филми. Laughing Точеше се серия след серия за беглец от закона,който все не могат да хванат... Егати кьопавата американска полиция...! Yum Така и се отказахме вкъщи да догледаме какъв ще е краят му...

Помня сериала. Някакъв злокобен еднорък мъж го преследваше (или той него). Дали е бил този от 1963 - 1967 година? Даваха го през 80-те години, а гледам, че следващата версия е чак 2000 - 2001 година.
Да,стар беше филмът. Трябва да е от 60-те години...

# 212
  • Галифрей
Как е оригиналното заглавие на този Кораб?
"El barco".

Гледай го ще ти хареса. Има го онлайн целият с бг субс. Като го гледах за първи път ме държа в напрежение.

# 213
Аз започнах един финландски сериал по БНТ 1. 66 - ти северен участък. Започва непосредствено след Вина и го загледах. Криминален, главната героиня е бивша боксьорка, лесбийка. Още не мога да реша харесва ли ми достатъчно, но засега го следя.
      Незнам коментиран ли е тук Праведните Джемстоун, има го в НВО. Преди време гледах две серии и започна доста обещаващо, но все не ми остава време. Отлично представя какъв бизнес е в Америка вярата. Темата ми е интересна, защото сестра ми също е протестантка и знам как от Америка идваха пастори лектори, как се дава всеки месец десятък от дохода.

# 214
  • Down south
Загледах нов сериал "Mr. and Mrs. Smith"  не знам защо очаквах нещо, като филма.
С мъка изгледах първи епизод.
Ако някой го изгледа, нека  сподели, дали си струва времето.

# 215
  • UK
Изгледах Griselda, страхотна София! Сериал ми хареса, но ми се стори че доста на бързо свърши. Хубавото е, че няма много брутални сцени, кръв и жестокости.

Видях рекламата на Mr. & Mrs. Smith И смятам да пропусна. Такива сериали обикновено са трагични.

Този "Беглецът"   не беше ли с Лоренцо Ламас, помня го аз.

# 216
"Ренегат" е с Лоренцо Ламас...

# 217
  • Варна
Но и него май не можеха да хванат полицаите Laughing

# 218
  • Галифрей
Но и него май не можеха да хванат полицаите Laughing

А да помня го, той работеше с двама ловци на глави и хващаха лошите с мотора 😁Рино беше бивш полицай, несправедливо обвинен за убийство на свой колега. После убиват годеницата му, залавят го но той успява да избяга. Невиден и бягащ със своят як мотор и калашник. Помагаш на хората. Та лошият който беше убиеца имаше висок пост в полицията, шеф там някакъв. Беше си луд и искаше да хване Рино на всяка цена,

# 219
     Незнам коментиран ли е тук Праведните Джемстоун, има го в НВО. Преди време гледах две серии и започна доста обещаващо, но все не ми остава време. Отлично представя какъв бизнес е в Америка вярата. Темата ми е интересна, защото сестра ми също е протестантка и знам как от Америка идваха пастори лектори, как се дава всеки месец десятък от дохода.
В началото е интересно, научаваш малко история, после вече се чудят с какво да занимават героите. Аз май гледах само първите два сезона, омръзва като е много дълго, все едно и също, не са особено изобретателни в сюжета.

# 220
  • Бургас
Този седмица по Диема започна "Станция Берлин". Реших да го гледам, защото много харесвам Речард Армитаж и Рийс Айфанс. НО.... гледах два епизода и нищо не разбрах, ама нищо. Кой какъв е и що е. Сериала започва без някакво въвеждане в историята. Само разбрах, че те са от ЦРУ и преследват някакъв и до там. Рийс Айфанс спа с някакъв индиец ли пакистанец ли AnguishedAnguishedAnguished, а  Ричард Армитаж отново лъсна по гол задник. Не смятам да продължавам, жалко за хубавите актьори.

# 221
Този седмица по Диема започна "Станция Берлин". Реших да го гледам, защото много харесвам Речард Армитаж и Рийс Айфанс. НО.... гледах два епизода и нищо не разбрах, ама нищо. Кой какъв е и що е. Сериала започва без някакво въвеждане в историята. Само разбрах, че те са от ЦРУ и преследват някакъв и до там. Рийс Айфанс спа с някакъв индиец ли пакистанец ли AnguishedAnguishedAnguished, а  Ричард Армитаж отново лъсна по гол задник. Не смятам да продължавам, жалко за хубавите актьори.
Дай му шанс, търпи развитие.

# 222
  • София
Дай му шанс, търпи развитие.

Ако мога да перифразирам София Лорен :"С Армитидж и Рийс Ифънс мога да гледам и телефонния указател." Simple Smile

# 223
  • Галифрей
Ех този Ричард 🥰❤❤ И аз много го харесвам толкова е харизматичен. Ох сетих,че беше участвал в един скапан  сериал “ Обсебване” не го гледах не можех да си го  причиня 😁 но гледах ревюта.
Каквото да ви кажа ужасно разочароващо, главната героиня е отвратителна. Историята е туко що сгодена  жена съблазнява бащата на годеника си и започват страстна афера. Общо взето им съсипа живота, ама брутално.

# 224
Аз го гледах. хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт