Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 52 919
  • 544
  •   1
Отговори
# 255
А случвало ли ви се е, вече добре проговорилите ви деца да започнат да се глезят, имитирайки други познати деца или деца от ДГ, които още говорят бебешки? Моето чаве сега е в такъв период и много ме е яд. По едно време пък заекваше нарочно пак имитирайки друго дете. Точно спря да го прави, сега това. Добре, че знам, че е от лигавщина, че иначе сериозно бих се притеснила да не е някакъв регрес.
Да, случва се. Баткото често говори на неразбираем бебешки, откакто се роди малкото му братче. Иначе като не се глези си говори много добре.

# 256
Малката ми дъщеря поздравява наред и когато казва “здрасти” се чува нещо като “тати/дати”.
Днес се разминаваме с двойка мъж и жена, които ме погледнаха подозрително, но ѝ се усмихнаха, а аз веднага обясних ситуацията.
Когато се разминаваме само с мъже, се правя, че не я чувам GrinningFlushed

# 257
Минаваме покрай "салон за красота" и синът ми казва: Мамо това е лакирница!

# 258
  • Пловдив
С ММ бистрим световната политика и той казва на шега: "според статистиката Европа е единственият генератор на световни войни". Малкият се обажда разбиращо: "ааа, генератор!".  Генератор било "когато не можеш да дишаш, а трябва да ядеш бензин". От някое детско или игра, предполагам.

# 259
Множествено число на думите понякога много смешно образуват децата. Смешно образуват и несъществуващи думи... 😄
Големият ни син (4г) има класическо домино, с което играем. Плочките бяха разпиляни от малкото му братче на 1г. Големият:
- Мамо, Цвети разпиля малките домини.

# 260

Пазаруваме двамата с детето (почти на 3 год.),спира се на този щанд и възкликва с един нежен глас:
-Ааа,мамааа!
😂

# 261
Евала, моето няма да се обърка, фигурата ми никак не наподобява на фигурите на симпатичните каки от тези опаковки. Joy

# 262
Моят батко (6 г) казва "Аз не спя, цяла нощ си почивам и говоря с вълците. Те също имат телефони" аз"Е, как си ги зареждат, там няма контакти" и той"Е как, от оградите". (Тук в резерватите и вилд парковете често има  електрически огради). То това дали е смешно или тъжно не знам.
И двете ми деца бяха убедени, че е "барбарон Мюнхаузен", а не "барон Мюнхаузен". Отново не знам дали да се смея или да плача (виновно), заради липсата на речниково богатство.

# 263
По принцип телефона ми стои без звук, че е закачен за часовника и не ми трябва да звъни с мелодия, на понякога като часовника не е на ръката си пускам мелодията.
- Мамо, искам да ми пуснеш тази смешната песничка от телефона.
- коя е тази песничка, не се сещам.
- тази мамо, тън тън тън 😂
Да се разбира стандартната айфонска мелодия. На човека много му харесва и се залива от смях на нея 😂

# 264
- Мамо, вече знам какво искам да стана.
- Какво?
- Искам да стана турист!

# 265
- Мамо, вече знам какво искам да стана.
- Какво?
- Искам да стана турист!
Бас ловя,че е зодия Стрелец! 🤔

# 266
Козленце е. Simple Smile

# 267
Миличкият, знае накъде да се насочи. И аз така като него искам Simple Smile

# 268
Умно дете. А дано му се сбъдне мечтата да бъде турист и да пътува навсякъде.

# 269
*Хванал нашия малчуган баба си и дядо си на разположение да играят футбол в парка и им казал:

"Аз толкова години съм ритал топка, ехеей. Затова сега ритайте вие."

Подозирам, че репликата е цитат от треньора им по футбол в детската градина. А нашият еша си няма и без това да се разпорежда и командори Simple Smile

*Кара ме да надувам едни найлонови пликчета, а той да ги пука. Аз си ги пазя, защото ги ползваме за по-практични цели, а същия ден доста прекалихме с надуването и се правя, че не мога ( да не говорим, че намери отнякъде и употребявани, та и тях ми носи да надувам). Казвам му: "Виж, не се получава нещо, хайде вече да спрем."
А той: "Не, не, продължавай! Виж колко добре се справяш!"

Общи условия

Активация на акаунт