Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 224
  • 568
  •   2
Отговори
# 450
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Идвам аз с едно бисерче от наше приятелско детенце. Наскоро беше рожденик, стана на 4г. и майката му обяснявала как се е родил. То е много умно детенце и явно се е впечатлил, защото вечерта казал: "Мамо, сега аз ще ти разкажа как съм се родил - и започнал да обяснява в дълъг разказ, в който включил и "Ние с теб сме били свързани с един кабел" (пъпната връв очевидно) JoyJoyGrinning
Направо си го е "изпринтила" Grinning

# 451
Хахах, уникални са интерпретациите им за това "от къде са дошли". Дъщеря ми (5г) все повтаря, че била на небето и като съм я извикала по име тя паднала в коремчето ми.
А скоро разказваше нещо по темата:
- ...И аз като видях мама каква е хубава , а аз бях мазна и грозна, направо се засрамих...

Батко й докато бях бременна с нея, все ме пипаше по корема и ме питаше: Мамо, ти кога ще "изплюеш" бебето.

# 452
Питахме детето, на 4.5г, като излизат в градината дали всеки път се хващат до едно и също дете. Той обяснява, че както се паднат и едно момче всеки път искало да се хваща за него, но той му казвал, че не иска всеки път. И аз питам защо, нали сте приятели, какво пречи като иска човекът. И той
"Е как, Мамо, представи си да сте с тати в една детска градина и да трябва всеки ден да се хващате за ръка само с него?" силно възмутен и учуден.
Ние си се посмяхме, защото от има няма 15 години си се държим за ръка всеки ден все с него 🤭

# 453
Ах, че хубава темааа! Здравейте, току що ви намерих и ще се включа с любима смешка на моята дъщеря ☺️
На (3г и 6м): Мамо, защо не ми правиш "кайем каокао" (да се разбира крем какао 😆😂) като в градината на готвачките 😆
Аз: Ти не го ядеш този крем....
Тя: Ама ти не ми правиш 😃
Аз: Утре ще направим, ще ядеш ли у нас?
Тя: Не, аз не обичам! 🤨🤨🤨🙄🙄🙄
.......
Думи нямам! 🤨😃😆

# 454
Из поредицата "Откровения":
- Мамо, хайде да ходим на заведение!
- Не, мамо, имаме си ядене вкъщи, което трябва да се изяде.
- Ама на заведение е по-вкусноооо!

# 455
Честит празник на всички дечица! ❤️
Днес купих 2 сладоледа на моя синковец. Изяде единия и ми казва, че иска още.
-Обаче, много ще ми порасне дупето, затова ще си го оставя за след вечеря!

# 456
  • София/Севлиево
Снощи къпя малкия и след банята се гушкаме.Аз по бански,той по халат и по едно време ми вика
"Мамо, много са ти големи ц*ц*те,моите защо не са?"
Аз тъй-  👀 "Ама как са ми големи,пък ти изобщо нямаш,като цяло мъжете нямат,само ако си дебел като чичо си "
Следва пъчене и надуване и крещене"Ей ме на, вече имам"...Чудех се да се смея ли или да се притеснявам от желанието му да има големи гърди...
"

# 457
Честитя Деня на детето на моите две кукли и им пожелавам все хубави неща.
В отговор и те ми честитят: "Честит ден на детето и на теб мамо, и на теб тате. Вие също сте деца на баба и дядо. Докато не са станали звездички и вие ще сте деца".
Сви ми се сърцето от тези думи.

# 458
Най-скорошният бисер на моят 5-годишен не е нещо, което е казал, а което е направил.
Обича да си играе с телефона ми и постоянно имаме пререкания за това. В момента е на пълен пост откъм телефони и устройства.
Но преди няколко седмици го човъркаше нещо.
И днес виждам резултата. Разглеждайки снимки в телефона си, реших да погледна и онези компилации от снимки, които гугъл прави. И гледам си аз и се любувам на клипче със снимки на детето и за моя най-голяма изненада и тотален шок, сред снимките се зарежда моя гола снимка след баня. Убедена съм, че мъжът ми няма как да я е направил, камо ли, докато си забърсвам разни части. Остава една възможност - детето! И от една страна си мисля, колко хубаво, че я видях навреме, а не докато някой роднина ми разглежда снимките и попадне на това, а от друга, че не без причина се дразня, когато малкия се курдиса при мен след като се изкъпя.

# 459
Внучето е на 3годинки сядаме на заведение и до нашата маса една госпожа англоговоряща с шарена коса рошава и внучето започва да бута майка си и да  сочи госпожата вика високо Ху Ху така прави маймунката и явно на детето е намерило прилика😀😀

# 460
Дъщеря ми на 2.9 г. казва палика-лика,
вместо калинка-малинка.

А баткото на 5г. - “ Мамо, дори и малко да си напълняла, пак ми звучиш красива!” - искаше да каже “изглеждаш”.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:40 от spicy_icy

# 461
  • София
Дъщеря ми на 2г и 7 месеца от около месец се отприщи и почна да говори с цели изречения. Има “бебе”, казва се Ема. Питаме я дали Ема я слуша и тя казва :
- Изобщо да!

Бърбори нещо на дядо си, искала да каже кой на кого е баба, мама, приятелка и накрая казала:
- Ох, объйках се ( обърках)

Малката ѝ сестричка на 9 месеца я скубе, хваща я с две ръце за косата и тя реагира :
- Еей, калпазанка!

# 462
В момента сме на Джордж Майкъл в колата. Детето много обича музика и слушаме много, обаче му казва "на Джордж майка му" Grinning
Така го е чул първия път като попита кой пее и край - така си остава Grinning

# 463
Това ме подсети, че на 2.06. чули сирената за Кристоф Ботев.

# 464
В момента сме на Джордж Майкъл в колата. Детето много обича музика и слушаме много, обаче му казва "на Джордж майка му" Grinning
Така го е чул първия път като попита кой пее и край - така си остава Grinning

JoyJoyJoy Голям майтап. Кой пее? На Джордж майка му. Laughing

Синчето си правело "лаф Мохамед" с приятелче, докато ме чакало да изляза... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт