Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя палитра от сенки бихте препоръчали, която съдържа предимно студени нюанси?
Коя е най-голямата Sephora в София?
Какво представлява серията Backstage на Dior?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя палитра от сенки бихте препоръчали, която съдържа предимно студени нюанси?
-
Коя е най-голямата Sephora в София?
-
Какво представлява серията Backstage на Dior?
Серията Backstage на Dior е колекция от продукти за грим, предназначени за професионалисти и ентусиасти. Предлага леки, пластмасови опаковки, които са удобни за пътуване и не добавят тегло към багажа. Тези продукти предлагат високо качество на достъпна цена и могат да бъдат намерени в магазините Sephora.
-
Какво представлява серията Magic Radiance на Dior?
-
Какво мога да очаквам от Natasha Denona Nude палитра?
))) Цената и беше около 130 долара при мен преди доставка и ДДС.

) и съм просто убедена, че е моята палитра. Направо ми притреперва и не мога да си намеря място от густо 
Аз генерално исках да тръгна в посока на по-студени нюанси в грима. Идентифицирах подходящи нюанси от разни палитри (благодаря за препоръките, точно минитата на Худа се оказаха отличен извор на идеи - тях не съм ги купила, защото при бленд на окото обикновено поне една двойка от нюансите изглеждат направо еднакви), та при посещение на физическия обект ще си търся по тях някаква единичка. Харесах много
Другият много красив нюанс от моно-тата на Диор е Rose Tulle Metallic - безкрайно нежна, фино смляна, опушена пепел от рози с деликатен блясък. Нито една от продуктовите снимки, които съм видяла, не прави услуга на реалния цвят.
Ще поогледам наличностите вкъщи преди да реша кои ще са първите 2 поръчани.