Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 315
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Денси, много готина история с Бибата Simple Smile))) Цената и беше около 130 долара при мен преди доставка и ДДС.

Много и харесвам матовата формула (вече не е същата, не е като масло) на тази палитра! И кафявите си са прекрасни и любими, но пак полвам само 50% от нея. Както и от I need a Nude не позлвам студената част (всичко сивеещо). Даже си мислех да депотна Биба и да си запазя само любимите ми цветове!

ТиЛи - давам и аз на щерката, но проблемът е, че като си хареса нещо иска след това същото. Сега се тръшка, че и свършил някакъв любим бронзър на ELF, който аз дори не помня колко отдавна съм купувала. Но няма да дам $40 за ELF на Амазон. А тя ми пуфти презрително на Боби Браун, който е 90% идентичен. Сори!

Копче, не съм я знаела тази кака. Тя вече не е и активна.

Понякога като не мога да спя и не искам да се натоварвам със новини и проблеми си ровя за нови лица, които да ми харесват и имат добри идеи за грим/мода/здраве/лайфстайл - все по-неутрални теми!

Да ви кажа за Rouge Dior Ink Lip Liner колко е хубав! Stuck Out Tongue
Откакто имам неприятна френска съседка бойкотирам и френската козметика Wink

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 01:19 от Agent Provocateur

# 661
  • София
От Сефора. Сега има -20% намаление
Еее, верно, ли?! До кога? Бях оня ден там и си мислех, ако има едно намаление, веднага вземам пудрата на Селена! Sunglasses

# 662
Kopche, няма цветове. Аз от там идвам. Искам да ви кажа, че кака Наташа тотално е изплискала легена и колкото и да не ме слуша главата 131лв за пудра-фдт няма да дам Joy

# 663
Аз имам две минита на Наташа, наистина са много качествени (възлагах големи надежди на палитрите на Too Faced, но нещо не се разбрахме). Имах една нейна палитра с руж и хайлайт-пълен провал. Но моливите за устни са много издържливи, кремообразни, но не прекалено меки.

# 664
Изпускам намалението , а исках новите червила и моливи за устни на Фенти , дано пуснат промоцийка скоро

# 665
Новите глосове на Фенти са хубави, не лепнат, с много добра пигментация и издържливи за глосове. Моливите са много трайни, кремообразни, но адски неикономични (острила съм го 2-3 пъти, ползвала 5-6 максимум пъти, а е вече почти наполовина).

# 666
Да, обаче няма свършиха се цветовете. В Сердиката имаше три, а в Парадайз само червените.

# 667
Значи не ме в яд ,благодаря любима ❤

# 668
Не знам да няма ново зареждане нещо.

# 669
  • Washington,USA

Тези на Наташа много ми харесва. Търся си dupes.

# 670

Няма. Говорих с тях преди часове - чакат ново зареждане на стока след две седмици, но това не означавало, че ще дойдат и глос стиковете на Фенти. С последните три зареждания не били дошли. Сега, казаха, че в цяла Европа имало проблем с глос стиковете, но...  в немската Сефора си ги има нюансите. Тъкмо съм отворила да поръчам и правя финален избор с YouTube. Имат и pre-launch на новата на Наташа Денона, бтв.

Bundyrose, тези дни гледах много ревюта, че избирах палитра и случайно попаднах на един бранд, известен точно с dupes, много им били качествени. Гледах суочове, добре се държали, матовите са по-малко прашливи от тези на някои хай енд палитри, блестящите нюанси са хубаво интензивни... Отворих сега да видя и ми се струва, че ето тази палитра е dupe точно на "твоята" от Наташа Денона. Simple Smile)

Момичета, да се похваля - след въпроса си от тези дни за препоръка за палитра се спрях на решение! Честно казано, направо съм в екстаз от него! А именно - Rose Quartz палитрата на Худа. Когато излезе, я погледнах и за 5 секунди реших, че не моята, но тогава бях с карамелено-медна коса и силно анти студени нюанси. Сега направо ми пълни душата. Аз пазарувам декоративна козметика рядко - хем съм капризна, хем не се впечатлявам от нея, хем не варирам особено вида си, а от понятието "колекция" направо ми призлява (само нюансите ми за устни са повечко от нормалното), та... след 3 часа ултра интензивно гледане на видеа я поръчах (-20% от Сефора подсладиха сделката Grinning) и съм просто убедена, че е моята палитра. Направо ми притреперва и не мога да си намеря място от густо RelaxedJoy Смятам, че с микс на два матови розови нюанса ще постигна каквото търся, но и да не успея, нищо Laughing Аз генерално исках да тръгна в посока на по-студени нюанси в грима. Идентифицирах подходящи нюанси от разни палитри (благодаря за препоръките, точно минитата на Худа се оказаха отличен извор на идеи - тях не съм ги купила, защото при бленд на окото обикновено поне една двойка от нюансите изглеждат направо еднакви), та при посещение на физическия обект ще си търся по тях някаква единичка. Харесах много Rosewood Matte на Диор - по-червеникаво-кафява е от това, което търся със сигурност, но е много интересен нюанс. Изглежда сякаш във всяка палитра има по една подобна, но набързо суочнах няколко нюанса и не бяха 1:1. Имам ружа Rosewood обаче - и чак вкъщи се сетих, че трябваше да ги сравня Sweat Smile Другият много красив нюанс от моно-тата на Диор е Rose Tulle Metallic - безкрайно нежна, фино смляна, опушена пепел от рози с деликатен блясък. Нито една от продуктовите снимки, които съм видяла, не прави услуга на реалния цвят.

Връщам се към избора на нюанс от глос стиковете. Blush

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 14:57 от Ironfeather

# 671
Глос стиковете са перфектни. По- добри са от новите Лорани, защото са по- пигментирани, маслени и с повече цвят. Купих един, исках червения и розовия и сега съжалявам, че не ги взех. Дойдат ли ще си купя и още.

# 672
Да, изглеждат ми като подобрена версия (по-малко мажещи се) от Makeup by Mario Moisture Glow Plumping Lip Serum - много ме изкефиха, но като видях отблизо каква разтичаща се трагедия е (и не им прави чест на инфлуенсърите, че пропуснаха този аспект), много бързо се отказах. При това изобилие на пазара просто не си заслужава да се напъвам с каквато и да била козметика - ако е неудобна за ползване, е аут.

Глос стиковете сякаш имат паралел и с YSL - Candy Glaze, но нямам личен опит с тях.

Със сигурност ще свършват бързо, вече виждам такива ревюта. Моливите за устни - също, хората ги приключват за две седмици ежедневна употреба. Grinning Нюансите обаче са прекрасни - бих носила кажи-речи всички без 1, на първо четене веднага харесах много 4. Мацката от Сефора се оказа права - има си дефицит, харесах си най-проблемния нюанс (Blaz'd Donut) и не мога да го поръчам онлайн от Сефора Германия, Румъния, Франция, Испания, Италия. Boots пък не доставят до адреса на превозвача Rolling Eyes Ще поогледам наличностите вкъщи преди да реша кои ще са първите 2 поръчани.

# 673
  • Washington,USA

Няма. Говорих с тях преди часове - чакат ново зареждане на стока след две седмици, но това не означавало, че ще дойдат и глос стиковете на Фенти. С последните три зареждания не били дошли. Сега, казаха, че в цяла Европа имало проблем с глос стиковете, но...  в немската Сефора си ги има нюансите. Тъкмо съм отворила да поръчам и правя финален избор с YouTube. Имат и pre-launch на новата на Наташа Денона, бтв.

Bundyrose, тези дни гледах много ревюта, че избирах палитра и случайно попаднах на един бранд, известен точно с dupes, много им били качествени. Гледах суочове, добре се държали, матовите са по-малко прашливи от тези на някои хай енд палитри, блестящите нюанси са хубаво интензивни... Отворих сега да видя и ми се струва, че ето тази палитра е dupe точно на "твоята" от Наташа Денона. Simple Smile)
Благодаря. Страхотно изглежда Simple Smile
Момичета, да се похваля - след въпроса си от тези дни за препоръка за палитра се спрях на решение! Честно казано, направо съм в екстаз от него! А именно - Rose Quartz палитрата на Худа. Когато излезе, я погледнах и за 5 секунди реших, че не моята, но тогава бях с карамелено-медна коса и силно анти студени нюанси. Сега направо ми пълни душата. Аз пазарувам декоративна козметика рядко - хем съм капризна, хем не се впечатлявам от нея, хем не варирам особено вида си, а от понятието "колекция" направо ми призлява (само нюансите ми за устни са повечко от нормалното), та... след 3 часа ултра интензивно гледане на видеа я поръчах (-20% от Сефора подсладиха сделката Grinning) и съм просто убедена, че е моята палитра. Направо ми притреперва и не мога да си намеря място от густо RelaxedJoy Смятам, че с микс на два матови розови нюанса ще постигна каквото търся, но и да не успея, нищо Laughing Аз генерално исках да тръгна в посока на по-студени нюанси в грима. Идентифицирах подходящи нюанси от разни палитри (благодаря за препоръките, точно минитата на Худа се оказаха отличен извор на идеи - тях не съм ги купила, защото при бленд на окото обикновено поне една двойка от нюансите изглеждат направо еднакви), та при посещение на физическия обект ще си търся по тях някаква единичка. Харесах много Rosewood Matte на Диор - по-червеникаво-кафява е от това, което търся със сигурност, но е много интересен нюанс. Изглежда сякаш във всяка палитра има по една подобна, но набързо суочнах няколко нюанса и не бяха 1:1. Имам ружа Rosewood обаче - и чак вкъщи се сетих, че трябваше да ги сравня Sweat Smile Другият много красив нюанс от моно-тата на Диор е Rose Tulle Metallic - безкрайно нежна, фино смляна, опушена пепел от рози с деликатен блясък. Нито една от продуктовите снимки, които съм видяла, не прави услуга на реалния цвят.

Връщам се към избора на нюанс от глос стиковете. Blush

# 674
Смях се вчера, та споделям:
https://www.youtube.com/shorts/BuKPf7njoNM

И една доста нова за мен кака, много полезна за не много опитни в грима съфорумки:

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 17:52 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт