Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 322
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Няма за какво! Grinning

И цялото това разнищване на Денона завърши с НОВА палитра от нея - с глас се засмях като се логнах във Тубата снощи и ме удариха челно с нея Wink Имало 2 нови формули на сенки в палитрата!

Аааах, на пръв поглед ми харесва много повече от Bronze! Дали ще бие много оранжево обаче, тук определено изглежда така!?

И знаете ли за какво се сетих - когато гледаме как стои дадена палитра по физиономиите на инфлуенсърите из соц. медии е много добра идея да си подберем 2-3 каки, които физически приличат на нас. В смисъл - подтон на кожата, коса, очи... разбира се, няма нищо лошо да следваме най-различни хора, на чието мнение се доверяваме, но когато става въпрос за грим и визуализация как това би стояла на нашите лица много помага да има поне някаква обща прилика!

Още няколко ежедневни визии - и ако не говорите езика, който е в клипа си пуснете автоматично генерирани субтитри и след това от сетингс дайте Гугъл да ви ги превежда на български - това е най-лесния начин:
Скрит текст:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=lII3IinOCFk

Копче, щерката няма тази пудра, но и в Сефора ревютата не са особено възхитени. Е, има и положителни, разбира се, но по-добре си харесай друга!

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:37 от Agent Provocateur

# 646
Нямам търпение и за тази палитра на Наташа. Аз съм и луд фен и ползвам предимно нейните сенки вече. Страшно ми харесват.❤

# 647
И аз отворих днес сутринта Ютюб и първото, което ми изскочи, беше ревюто на тази нова палитра. Между другото, много харесвам тази ютюбърка - Morgan Turner, прави чудесни ревюта и показва много обстойно, също винаги прави сравнения с други палитри.

Визуално ми харесва I need a warm palette, също мисля, че за хора с топъл подтон на кожата ще стои чудесно. Тя е общо взето топлата версия на I need a nude, която е с неутрален към студен подтон. Но ... и тази палитра вероятно ще я пропусна. Имам куп палитри с неутрални топли цветове, няколко от джинджър серията на Too faced особено са супер близки като цветове. I need a nude също я пропуснах, защото една палитра на theBalm, която купих тази година, също е супер подобна като цветове и с много добра качество.  Общо взето ситуацията е "искам да си взема палитра на Наташа (да, знам, казах, че рядко се гримирам сега, но това не значи, че не ме сърбят ръчичките все пак), Сефора има 20% отстъпка в момента, но няма какво да си избера" Joy. Абсурд, нали? Нищо не ме грабва да кажеш уаааау, последните й няколко палитри (бронз също) ми идват твърде еднотонни и все имам тези цветове.
Две минита са ми в количката - Мини Нюд и Мини Биба, както и мини розова пудра на Худа. Накрая, ако се помотая още малко, пудрата на Худа ще се изчерпи и ще остана без нищо ..

# 648
Esmeralda, аз се научих да изхвърлям/подарявам/продавам! Абсолютно невъзможно е да се употреби палитра със сенки до последно или хайлайтър или бронзър! Та аз имам продукти, които съдържат по 21 гр хайлайтър - това и за внуците ми ще стигне Simple Smile)  Поръчах I need a Warm, но утре на спокойствие ще сложа за продажба и Biba и I need a Nude и няколко четки - учудващо много хора са повече от щастливи да си купят леко употребена и щателно дезинфектирана палитра на 1/3-1/4 от оригиналната и цена! А аз нямам угризения на съвестта, че съм метнала на боклука нещо, в което имам още много живот. Иначе просто лежат и се развалят продукти за хиляди.

... вися на ужасно скучен конферентен разговор и ще изпиша форума до края му, простете ми логореята Simple Smile

# 649
Агентче, разкарах доста палитри миналата година, преди да замина,тук обаче нямам къде да продавам, а и не ми се занимава. Въпросът е, че ми се купува нещо на Наташа, а няма какво ... Grinning

# 650
Още вчера я гледах новата палитра на ND и не, не смятам да я купувам. Едно на ръка, че не ми харесва достатъчно, второ- обещала съм си поне 5 години да не купувам нови палитри. Едва ли ще удържа толкова време, но и до 3 да докарам, ще съм супер доволна. Но и аз последната година с доволно количество нови палитри се сдобих.
Щерката беше като в пещерата на Аладин, когато един ден ѝ казах да взима каквото иска от палитри, ружове и всевъзможни контуриращи продукти (все пак любимите такива ги бях отделила настрана), но доста неща отнесе и тя. Хем ня остана доволна, хем аз. ☺

# 651
  • София
Агент, пудри обичам да гледам и купувам. А, дори не ги ползвам вече. Но, така, за спорта! Благодаря за фийдбека за Селената.

Показала си, гледам, една от моите Ютюб любимки! Hug https://www.youtube.com/@katy
Скрит текст:

Преди, когато се готвех за интервюта за работа, гледах и слушах Кати и се стараех да докарам нейният начин на говорене. Абсолютен фен съм и! Хем, ми беше като урок по английски, хем, си гледах грим уроци! Много я харесвам! Започнах да я слушам покрай нейната приятелка Дези Перкинс. Имаха видеа заедно. Гледам преди 6г. е било.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:38 от kopche

# 652
...

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:47 от Radii :)

# 653
Ох, никога не бих продала и I need a Nude, тя ми е любимата палитра, откакто излезе. Биба също. С нея имам история. На откриването на марката в България се въртях пред щендера и видях приятелка тук от форума. Тя беше дошла специално за Биба и изведнъж взе две и ме дърпа лека за ръка към касите, като аз и казвам “взела съм много неща,, фалирам”, а тя само сочи цената. Метнахме се на касата и я купихме за 100 тина лв., като специално им обърнахме внимание, че цената може би не е вярна. Те казаха “тази е”. Добре, екстра. Всичките ни приятелки в рамките на час също я взеха. После поправиха цената, питала са румънците.

# 654
  • гр.Пловдив
От къде мога да си поръчам I need a Nude?

# 655
От къде мога да си поръчам I need a Nude?

В момента в sephora.de е на 58 евро. Не знам в нашата Сефона на колко е.Но може и от немската да поръчате. 3.60лв на кг е доставката с Gabco.

# 656
От Сефора. Сега има -20% намаление

# 657
Сетих се кой е:):

https://shop.lillydrogerie.bg/conf-llums-0005

Макар моят да изглежда малко по-различен цвят, но може да е от снимката.Бил бронзър, но е доста лъскав- има бели частици.
Не знам защо го пишат бронзър това, като си е чист хайлайтър. Поне моят като такъв го ползвам - много светъл (почти прозрачен) и блестящ е.

# 658
Здравейте момичета,
Да ви кажа за Rouge Dior Ink Lip Liner колко е хубав! Stuck Out Tongue
Много лесно се нанася, дълготраен, прецизно може да се работи!

# 659
Знаем, знаем.❤

Общи условия

Активация на акаунт