Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 66 685
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
  • В полите на Пирин планина
Да, естествено. Simple Smile

Като Hot Mama, The Balm:

Не към виолетово.

# 751
Агент,мерси за клиповете,сега видях пре-блендирането на creamy blush на опакото на ръката при Ники и много ми допадна идеята,аз нея си я гледам👍,иначе вместо наваксване с книги,сега blush видеа ще се гледат😂,идеално ми пасват с едно sauvignon blanc.

# 752
Да, естествено. Simple Smile

Като Hot Mama, The Balm:

Не към виолетово.

Имам го, ползвам го основно лятото. Цветът ми е много красив и въпреки това доста резервирано подхождам нанасяйки го.

# 753
И аз имам Hot mama, нанасям го много внимателно, защото идва силничък. Най-много ми допадат натурални нюд ружове. Твоята кожа, но малко по-румена. Фаворит са ми тези на Тарт, имам няколко цвята.
Иначе съм съгласна с идеята, че руж се избира по подтона на кожата. Или най-малкото се комбинира с подтона на сенките и червилото. Студен грим на очите и оранжев руж не е красива комбинация например.

# 754
Много е красив Hot Mamma, но аз го виждам по-скоро като прасковено розово или реинкарнация на Оргазъм X на Нарс. Дори още по-близък до Chanel Reflex. Всеки бранд, който прави руж има своя интерпретация на този цвят, понеже го вoдят и "универсален"  - т.е. такъв, който отива на всички - и на топли и на студени и на неутрални!
https://www.temptalia.com/dupe-comparison/nars-orgasm-x-vs-thebalm-hot-mama/
И пак на различни кожи един и същ продукт ще изглежда по различен начин!

Агент,мерси за клиповете... иначе вместо наваксване с книги,сега blush видеа ще се гледат😂,идеално ми пасват с едно sauvignon blanc.
Няма за какво, наздраве Simple Smile Със совиньон блан си пасват перфектно, със просеко също! Grinning
Факт е, че подобно съдържание (content) е страшно разтоварващо и понеже не мога да спя добре от години какво количество обзори и интервюта изглеждам нощем в опит да се разсея и приспя не е истина (преди четях Туитър/новини, но това толкова ме стресира, че заспиването става абсолютно невъзможно!)

Опа! На 50 стр. сме - утре ще пусна нова!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 12:55 от Agent Provocateur

# 755
Тъмните и червените ружове на Шанел са невероятни. Чакам сега да им дойде времето.

# 756
  • София
Като сме се заговорили за руж, дали имате отзив за Jones Road продуктите? Интересни са ми и малко странни като концепция.

# 757
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-moliv-za-ustni-nr-51 … 691190391102.html

Момичета, такъв молив за устни остри ли се? Капачето отгоре се върти свободно в двете посоки, не е като червило? А самият молив е някакъв изкуствен материал?

# 758
Остри се с острилка, да. Голдън роуз преди имаха една много добра двойна острилка, не знам дали още се продава.

# 759
Ох, благодаря! Без малко да си помисля, че се ползва само докато се изтъпи от първоначалния му вид и се хвърля... Close

# 760
И аз преоткрих ружовете последните две години.
Любимо са ми на Нарс Orgasm и на Huda beauty glowish berry juicy 03.  Стои разкошно 💗
Аз съм със студен подтон

# 761
И аз харесвам много ружове. Придават свежест на лицето. Любими са ми на Benefit. Напоследък много нося Willa

# 762

Общи условия

Активация на акаунт