Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 243
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Никога не сме имали и за момента дори не е преговаряно да се вкара Шарлот в България, доколкото аз знам. Единственото което ми идва на ум е да е било някакво мини някъде, в Сефора имаме минита на Hourglass от години, но щанд няма все още.

# 706
Не, няма минита на червилата на Шарлът в Сефора.

# 707
Тук ще питам, защото вероятността да знаете в тсзи тема е най- голяма. Къде в София могат да се намерят червилата на Chaelotte Tilbury.
Преди 2 месеца суочнах едно, убедена съм, но не помня къде. Бях в Сефора и Дъглас и ми казаха, че нямало в България. Други идеи? Joy

Pretty Shop?

# 708
Не, никоа не е имало, нито в Леро.

# 709
Да, знам че няма минита Wink Изказах предположение.

# 710
Добре де, аз съм убедена, че пробвах едната формулировка на pillow talk и даже си казах - я какво обикновено червило, а толкова съм слушала за него. Astonished
Не мога да помогна, но ще потвърдя, че въпреки прекрасната (полу)матова формула на pillow talk, към която нямам забележки, цветовете на Шарлът изглеждат малко (много) по-различни от тези на маркетинг фотосите. Имам няколко нейни от тази формула, вкл. pillow talk medium и на мен то е доста по-mauvy и студено.  A aз се надявах да изглежда така:

# 711
Как стои едно червило като цвят зависи много и от подтона на кожата и цвета на самите устни. The Catcher, възможно ли е да си го видяла на някое летище, като си пътувала? И аз никъде не съм виждала продукти на Charlotte Tilbury в България, дори и минита.

# 712
Да, разбира се, но нейните до едно изглеждат като снимани на топли лампи (или обработени с топъл филтър). А рускогоорящите пък реват, че всичко де що е ШТ продукт на техните кожи и устни изглежда много по-топло. Угодия няма Wink

PS Дори МАС със своите супер сложни цветове, които не изглеждат еднакво на едни и същи устни сутрин и вечер дава по-вярна представа какъв цвят да очакваш от ШТ. Макар, че и с тях имам страшни издънки Simple Smile))

# 713
  • София
Esmeralda, знаеш ли, че пътувах преди 3 месеца.
На летище не съм влизала, но бях в една Сефора. В чуждестранните Сефори май има Шарлът Тилбъри?

# 714
Шарлът Тилбъри има в Милано, а от 29.08 и в Истанбул (Сефорите в Istinye park и тази на Nisantisi). В Солун няма със сигурност, защото преди месец бях там. Относно цветовете трябва много да се внимава ( аз след не знам си коя голяма сума пари, които са дадени на вятъра за грешни цветове), вече пазарувам само във физически магазини. Голям почитател съм на серията Pillow Talk, оригиналният цвят червило наистина “подобрява” цвета на устните ми (а моите са доста розови по принцип и трябва много да внимавам с цветовете). Взех за проба и Pillow Talk Fair-той също е чудесен като пигментация.

# 715
  • София
За Испания става дума. Вече съм почти убедена, че там съм го видяла, щом всички сте убедени, че го няма в България.
Благодаря за отговорите, сигурно щях да обикалям и настоявам, че съм ги пробвала, а съвсем бях изключила за това пътуване, тъй като бе натоварено с неособено приятни емоции.

# 716
В Мадрид има, защото моя роднина ходи там и ми взе някои неща. Да не е спам да похваля и нейния фиксиращ спрей-наистина прави грима много издържлив.

# 717
Има ги в Испания, не помня дали цял щанд, или само минита, но аз гледах точно това червило в Мадрид. Ако ти е харесал цветът, може да си вземеш някой от двойниците му, за да пробваш как ще стои на твоята кожа.

# 718
  • София
О аз имам много червила, мисля,че имам двойник в лицето на едно Лореалско.
Благодаря за препоръките, може да ги разгледам и тях. На мен без молив не ми стои много добре, макар да съм бяла.

# 719
Тъкмо си мисля какъв хубав цвят това Pillow talk и гледам двойник Cosmo, което имам. Носила съм го 2-3 пъти. Та днес се накуприх с него. Благодаря за напомнянето 🌷

Общи условия

Активация на акаунт