Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 245
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Петрова, много си красива! Можеш ли да споделиш какво използваш за косата си, невероятна е, може и на лично❤
Косата й е абсолютно божествено богатство; и мисля, че не е от продуктите, а ген; но и аз ще се радвам да сподели (не на лично) за поддръжката й
Разбира се, гена и водещото, но аз се убедих, че и продуктите имат значение след като възстанових съсипаната си от изрусяване коса за около 2 месеца почти напълно, та ми се искаше все пак и още някоя хитринка да си вкарам в процедурите за косата😁

# 691
Не е от продуктите; и тя, и лицето й, и косата й пращят от здраве Grinning; и без грим, и без букли си е perfect.

# 692
Прекрасна си, Петрова! И абсолютно в тенденциите - минимални сенки, много руж! Косата ти я виждам обаче поне с един тон по-тъмна, може да е и от осветлението. И да, абс. съгласна на теб (и на мен) не ни отива нищо много топло (но и с много студено не се одобрявам аз), та винаги е търся неутрално към топло, неутрално към студено, да няма жълт подтон, да няма зелен подтон...

Ай нийд а Уорм категорично не е твърде топла, нищо общо с Бронз, иска ми се да я поомажа хубаво преди да се изказвам, че конкретната кожа винаги има значение, a и вчера един бежов в кутията на очите ми вече изглеждаше по-оранжев, но на пръв поглед е чудесна! Двете крайни десни колони са топлите:

Агентке, Честито, да си я използваш с огромно удоволствие. Малко ме озадачава решението да изпратят единичка в цвят, който присъства в палитрата, но пък е наистина прелестен и колкото повече-толкова повече Blush

Моята палитра също дойде, за момента само й се радвам. Слагам си я до мен и си я гледкам, докато работя Joy
Не, не... те сложиха като подарък цвят, който присъства в предишната (I need a Nude) палитра, която аз също имам.
Коя взе ти?!

Не говорим ли за тази Худа, която Ния ме подкокороса да си купя в София и която похвалих - контейнерът наистина не е удобен, съгласна!

# 693
Леле, момичета, благодаря от сърце! Heart
Calabria, за мен лично една от най-хубавите бюджетни пудри е на Аура в цвят 01. Прозрачна пудра с много нежни бляскави частици.
Ironfeather, зимата съм с изключително розов подтон, като хвана тен почвам по-жълта да изглеждам. За себе си стигнах до извода, че неутралните фдт ми пасват идеално, защото имам и червенини и капиляри по лицето, които тази зима ще горя.
Пудрата на Худа много я харесвам за цялото лице, но розовата си я взех конкретно за очи и при мен изсушава зверски и ме сбабичосва. Последно си взех хиалуроновата пудра на by Terry от безмитния в Бургас и много я харесвам.
Бронз на Наташа я имам и ми е прекалено топла. Агент, ако на теб ти е ок новата ще я взема и аз. На цветове сме идентични.
Косата я боядисвам все със същата 5U боя на Лореал. Майка ми почна и тя със същата боя да се боядисва, при нея е една идея по-светло, нямам представа от къде идва разликата, но категорично крайният цвят и този на кутията не са еднакви.
Косата е резултат от много усилия и нерви. Едно на ръка, че бях руса и това да я направя моя си цвят беше едно от най-умните неща. В началото на годината след поредица от кофти ситуации половина опада от стрес. От тогава непрестанно ползвам Керастас генезис серума за укрепване на фоликулите и нощният им серум. Понеже съм луда и обичам всичко да ми е на серии използвам следните: Redken aciding bonding, Redken extreme length, Kerastase chroma absolu и Macadamia weightless repair в зависимост от това какво има нужда в момента. Като преуош или Олаплекс или еластисайзера на Кингслей. След това балсам без отмиване на Милк шейк, крем или Олиосета 10в1, или хидратиращия на Малоканойл или бондинг крема на Олаплекс. Олиа имам много и най-различни, но Олаплекс и Керастаз са ми най-любими. Махнат всякакви маши и преси, използвам единствено airwrap, който е една от най-хубавите ми покупки

# 694
Петрова , страхотна си !❤
Кой нюанс на Худа да взема , не искам нишо розово да има ?

# 695
Точно за това мини говорим, да. Гледах я, гледах я и реших да не я напъвам да я отворя, а да видя първо как се прави Sweat Smile Радвам се, че не съм само аз. Grinning
Взех я в нюанс Pound Cake, избран по телефона, като нещо по-неутрално. Основно от любопитство е - аз не бейквам в никакъв случай, само набързо минавам с цел по-гладко нанасяне на контур и руж и някакво блърване. Нямам кой знае какво за блърване, обаче с удоволствие ще пробвам и целия Blur протокол на Худа, само да дойдат. Решила съм стабилно да подкрепям бранда, много ме кефи като нагласа и искреност самата Худа.

За палитра избрах Rose Quartz на Huda (която в момента на излизането отхвърлих като много неподходяща), по-нагоре имам излияния колко й се радвам и как за момента само й се любувам от разстояние Joy
Но и Ретро-то на Наташа Денона изглежда мнооого апетитно! Боже, суперрядко пазарувам декоративна козметика, обаче вече трета година нещо ми става точно август-септември и се побърквам, гледам ревюта като мръднала и купувам на килограм Grinning За Ретрото си обещавам да устискам до Черен петък, ако реша за нея.

Разкошна Петрова, благодаря за инфото. Много съм за боядисване и аз, мотивирах се да намеря време, като те гледам! И аз зимата минавам за неутрална, с малко тен съм доста жълта. Тенденциозно ползвам фон дьо тени с топъл подтон обаче, защото тялото ми жълтее повече от лицето. Тези дни се занимавах да търся подобни мацки, обаче с тъмните очи и коси все са с изявено топли кожи и трудно мога да разчитам за нюанси.

# 696
Ironfeather,  по-късно ще ти снимам кои цвето фдт ползвам. Но аз и много обичам да смесвам Joy
Най-ползваните палитри да ми Ретро, I need a nude и Glam. Имам някакви палитри, които не знам с какъв акъл съм купувала, ама ми се свидят да се разделя с тях. И моята не е лесна.
Tir tir му се чудя, ама може и да се завъртя през ДМ тези дни.
От пудрата на Худа имам cupcake. Сега чакам да презаредят rare да взема и нея. Много харесвам на  Fenty прозрачната пудра и е супер удобна за чанта, защото е пресована. Аз лятото съм много, много мазничка и често прибягвам до пудра през деня

# 697
Агент, ако на теб ти е ок новата ще я взема и аз. На цветове сме идентични.

Понеже съм луда и обичам всичко да ми е на серии използвам следните: Redken aciding bonding, Redken extreme length, Kerastase chroma absolu и Macadamia weightless repair в зависимост от това какво има нужда в момента. К
Освен, че като цветове сме идентични, и лудостите ни са идентични - много обичам продуктите ми да са на серии!

За косата ти и факта, че излиза по-тъмен цвят (и при мен е така) подозирам, че възможно обяснение би могло да бъде повишена порьозност (моята е такава и буквално гълта боите и винаги, винаги съм по-тъмна от очакваното, дори когато се/ме правят с професионални бои и винаги това е очевадно в дължините и не се случва в корените!) Та затова съм си взела спрей и "запечатвам" дължините преди да си правя корените, че след това успяват да потъмнеят дори докато си мия боята от корените. Та твоята минала и през изрусяване има шанс да има същия проблем! Питай някоя позната фризьорка за porosity equalizer / porosity spray / porosity balancer / Pre Color Treatment /Cuticle Filler/ acidic sealer
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 22:36 от Agent Provocateur

# 698
Леле, момичета, благодаря от сърце! Heart
Calabria, за мен лично една от най-хубавите бюджетни пудри е на Аура в цвят 01. Прозрачна пудра с много нежни бляскави частици.
Ironfeather, зимата съм с изключително розов подтон, като хвана тен почвам по-жълта да изглеждам. За себе си стигнах до извода, че неутралните фдт ми пасват идеално, защото имам и червенини и капиляри по лицето, които тази зима ще горя.
Пудрата на Худа много я харесвам за цялото лице, но розовата си я взех конкретно за очи и при мен изсушава зверски и ме сбабичосва. Последно си взех хиалуроновата пудра на by Terry от безмитния в Бургас и много я харесвам.
Бронз на Наташа я имам и ми е прекалено топла. Агент, ако на теб ти е ок новата ще я взема и аз. На цветове сме идентични.
Косата я боядисвам все със същата 5U боя на Лореал. Майка ми почна и тя със същата боя да се боядисва, при нея е една идея по-светло, нямам представа от къде идва разликата, но категорично крайният цвят и този на кутията не са еднакви.
Косата е резултат от много усилия и нерви. Едно на ръка, че бях руса и това да я направя моя си цвят беше едно от най-умните неща. В началото на годината след поредица от кофти ситуации половина опада от стрес. От тогава непрестанно ползвам Керастас генезис серума за укрепване на фоликулите и нощният им серум. Понеже съм луда и обичам всичко да ми е на серии използвам следните: Redken aciding bonding, Redken extreme length, Kerastase chroma absolu и Macadamia weightless repair в зависимост от това какво има нужда в момента. Като преуош или Олаплекс или еластисайзера на Кингслей. След това балсам без отмиване на Милк шейк, крем или Олиосета 10в1, или хидратиращия на Малоканойл или бондинг крема на Олаплекс. Олиа имам много и най-различни, но Олаплекс и Керастаз са ми най-любими. Махнат всякакви маши и преси, използвам единствено airwrap, който е една от най-хубавите ми покупки
И аз с Керастаз съживих моята. Ще прегледам и другите неща, които ползваш, много ти благодаря❤

# 699
Някой дали вече има опит с новия стик-фдт на Диор?
Днес успях да пробвам от него, но бях с неподходяща база, както и доста бързо трябваше да се разгримирам след това. Първите ми впечатления са, че е наистина като втора кожа и се разтапя много приятно и не видях да е оксидирал за 2-3 часа, което винаги ми се случва с ФДТ на Диор.
Бих се радвала на всякакви други отзиви за него, тъй като ми изглежда много лесен и бърз за използване, а изключително скоро ще ми трябва 3мин рутина Simple Smile

# 700
От кое лепило за мигли сте доволни? Не съм ползвала до момента. Има ли по-безвредни? Поръчах едни мигли, които Nikki La Rose хвалеше във видеото си и се чудя с какво да ги лепя.

https://youtu.be/qc-UEEshDNg?si=AY5OR51KUhOFzoJO

# 701
# 702
  • София
Тук ще питам, защото вероятността да знаете в тсзи тема е най- голяма. Къде в София могат да се намерят червилата на Chaelotte Tilbury.
Преди 2 месеца суочнах едно, убедена съм, но не помня къде. Бях в Сефора и Дъглас и ми казаха, че нямало в България. Други идеи? Joy

# 703
Няма ги в България. Може да се поръчат обаче и от Cult Beauty и от официалния сайт на Шарлот.

# 704
  • София
Добре де, аз съм убедена, че пробвах едната формулировка на pillow talk и даже си казах - я какво обикновено червило, а толкова съм слушала за него.
Има ли вариант да са били замалко някакво изложение и после да са ги прибрали. Хвърлихте ме в джаза Astonished

Общи условия

Активация на акаунт