Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 248
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Дойде ми палитрата, много е красива и съм много доволна, че я поръчах!
Добавили са ми и подаръче - единичка на един от най-красивите цветове в I need a Nude - Muse.

# 676
Честито!
Това е изключителен цвят. Правя грим само с него леко и винаги ме питат какво е.

# 677
Agent, много топла ли е? Чудя и се страшно много, обаче едно на ръка, че съм зарината, а и прекалено топли неща не ми стоят добре. Тук я няма още и не можах да я видя онзи ден.
Последно време залагам на по-сочна кожа и супер леки сенки, много залитнах по ружове и пудри

Тези две палитри са ми абсолютни любимци

Ружовете на Тарт са страшно красиви и приличат на последните, които Реър изкараха.
По-назад някой търсеше розова палитра. Тази Наташа е много носима хем за лек ежедневен грим, хем за нещо по-тежко и опушено

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:17 от petrova17

# 678
Petrova,и аз съм заложила на сочна хидратирана кожа,търся пудра по-бюджетна,и без това при мен няма сефора,която да е покривна и хидратираща ,да не матира прекалено или да стои тебеширена.Вчера пробвах на Мейбелин superstay ,мисля че не е зле,но ще съм благодарна и на вашите мнения.Със сигурност ударната хидратация с корейски продукти/рутина сутрин и вечер/ се оказа благодат за комбинираната ми кожа.Сега фдт и пудра застават по-добре.

# 679
Аууууу Петрова ПРЕКРАСНИЦАаааа Heart

# 680
Петрова, прелестна жена си! Останаха ми очииииите! Heart Eyes
Като цвят сме подобни и направо умът ми не го побира как години наред си мислех, че само топли нюанси ми отиват Grinning Grinning Кои нюанси си от популярни фон дьо тени?

Благодаря за препоръката, аз бях с търсенето на розова палитра - ще видя и тази на Наташа Денона, а за да "върна" препоръката, бих те посъветвала да хвърлиш око в YouTube, има вече доста ревюта на I need a nude и в почти всички я сравняват с Bronze и с още една палитра. Така ще добиеш много добра представа дали ти е в допустимите граници на топлия спектър, според мен определено не е преобладаващо топла палитра.

Агентке, Честито, да си я използваш с огромно удоволствие. Малко ме озадачава решението да изпратят единичка в цвят, който присъства в палитрата, но пък е наистина прелестен и колкото повече-толкова повече Blush

Моята палитра също дойде, за момента само й се радвам. Слагам си я до мен и си я гледкам, докато работя Joy

# 681
  • Washington,USA
Аз пък се чудя на една от Colorpop. Не знам дали да я взема. Студени цветове.

# 682
Взимай смело на Colourpop. Имам 3 от картонените им палитри и една малка четворка (както и ружове, цветни течни сенки, молив за очи...) - цветовият подбор е супер, идеален, за да се създаде завършен вид на очите, но с достатъчно различни нюанси, за да не се прелеят в един общ. Сенките са изключително приятни и лесни за работа, убедена съм, че при сляп тест ще се класират на ниво на много по-скъпи брандове. Моливът ми за очи е на... срам ме е да кажа на колко години, но онзи ден го тествах и е все толкова кремообразен и идеален колкото в началото. И аз тези дни ги гледах, че нещо ми изчезнаха от полезрението и YouTube не ми е предлагал видео с тях от векове. Имат и нови категории продукти, като нищо ще пусна една поръчка.

Буквално единственото негативно, което мога да кажа за тях, че на нещата им в пластмасови опаковки се повреждат пантичките в някакъв момент - чупи се парченце и вече капачето се разделя напълно от основната част. Но същото стана с пудра от МАС, а на червило от YSL му се обели златистото покритие и изглежда потресаващо. Та... гаранции няма, но и моите грим продукти за ежедневна употреба виждат зор. Пътуват навсякъде, в несесер, притиснати в куфар, във фитнес чанта, падат чат-пат... Grinning Топ бранд са colourpop, да се похвалиш, ако решиш да поръчаш.

# 683
+1 за Colourpop. Имах няколко техни палитри, всичките са били чудесни (и в картонените опаковки, и деветките в пластмасовите).

Петрова, гримът е топ! Това, смея да твърдя, е най-добрата ти визия, която съм виждала. Много ти отива с повече руж. Аз да питам за косата - още ли е онази боя на Лореал, за която писа преди? Все ми изглежда по-тъмна от това, което дават като референция на кутията им.

# 684
Оф и аз се загледах в косата! Grinning

Между другото, Петрова каза, че пудрата на Huda Beauty ще ми хареса. Права беше! Simple Smile

Доколкото разбрах тази на Givenchy са я поразвалили. Или поне някои цветове, от които е и така харесваният номер 3 - лъщящи са ги направили. На някои може и да им хареса, но не и на хората, търсещи матиращ ефект.

# 685
  • обл. Шумен
Петрова, разкошна си! 😊

# 686
Все ми изглежда по-тъмна от това, което дават като референция на кутията им.

Като нищо, напълно нормално е при боите от кутии. Преди години исках да се направя шоколадовокафява, купих си именно такъв цвят на Лореал (Casting Creme Gloss, ако не се лъжа). Станах черна, ама катранено черна, че и със син отенък Grinning

Дами, някоя да има наблюдения върху стейновете на Худа, Фенти и Реър Бюти? Blush

Пудрата на Худа и аз я грабнах, интересно ми е дали ще ми допадне - със суха кожа съм.

# 687
Петрова, много си красива! Можеш ли да споделиш какво използваш за косата си, невероятна е, може и на лично❤ Аз си взех вчера фон дьо тена на Тир Тир от ДМ. Много съм доволна издържа цяла вечер без проблем, покрива наистина страшно много, в същото време стои естествено и не тежи на лицето. Препоръчвам.

# 688
За коя пудра на Худа говорите? Аз поръчах мини бейк в розовия цвят, изглежда много добре, тепърва ще трябва да я разходя. Но контейнерчето на минито е супер малко и неудобно, нищо, че реално вътре побира цели 6 гр. Ще мисля в какво да я пресипя.

# 689
Петрова, много си красива! Можеш ли да споделиш какво използваш за косата си, невероятна е, може и на лично❤
Косата й е абсолютно божествено богатство; и мисля, че не е от продуктите, а ген; но и аз ще се радвам да сподели (не на лично) за поддръжката й

Общи условия

Активация на акаунт