Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 36 102
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Мейкъп са вдигнали цените безобразно ...
И като се сетя, че по едно време лакчетата на Клареса там вървяха по 4, макс 5 лв.

# 211
Тази поръчка ми е от юли

Като си ибирах неща преди месец, бяха по 6-7лв, вече са над 10, ми, не ме устройва вече.

# 212
Тези от мейкъп луди ли са?! Имаха бази по левче, а сега 10 лв лак. И мен ме загубиха!

# 213
  • Mostly in my mind
Уау, двойно. Явно търсенето определя цената.

# 214
Момичета, имате ли впечатления от гел лаковете на Golden Rose, виждам че ги има в ДМ. Хубави ли са, имат ли поне малко общо с по-скъпите SNB, Jana Nails и прочие или не си заслужават? 😅

# 215
Аз имам два цвята, пробвала съм само единият и съм доволна.

# 216
Момичета, имате ли впечатления от гел лаковете на Golden Rose, виждам че ги има в ДМ. Хубави ли са, имат ли поне малко общо с по-скъпите SNB, Jana Nails и прочие или не си заслужават? 😅
Аз имам един беж на марката и нямах никакви проблеми, не се набръчка и издържа месец.

# 217
  • София
Здравейте, момичета,
Аз малко след дъжд качулка Laughing

Така се случиха нещата при мен, че започвам отново да си правя маникюра в домашни условия, много ми е неприятно свалянето на гел лака, използвам ел. пила и после остатъка свалям с течност, защото се притеснявам всичко да сваля с пилата.

Търсих информация в търсачката за лаковете на Moon, но не успях да намеря. Много си харесах две бази и днес или утре ги чакам от дистрибутора. Имате ли впечатления от тях ( взех си 01 и 02) , отделно явно са ми се прецакали базата и топа на Коди , защото са целите в балончета и последния ми маникюр не се получи добре и поръчах след препоръка от жената основа и топ на Milano.

Първо потърсих база и основа на Vogue ( много съм доволна от гел лаковете им), но ги нямаха заредени, а на Mirelia ми се сториха доста скъпи ( мисля, че бяха над 30 лв , което за бг продукт, който не се обмитява с мито и т.н.... си е скъпичко, а не съм сигурна в качеството на продукта).

Много благодаря за вчерашния линк  на прахоуловителя от България днес го чакам  да дойде( не ми се чакаше от али експрес) 

# 218
Аз май съм единствената доволна от техните бази. Много момичета се оплакаха, че не им държат. Само при мен са бетон. Ще щажеш после как е при теб. Относно свалянето, бих те посъветвала да не махаш с киснене. Моите нокти точно с този метод преди години станаха като вестник. По-добре сваляй до някъде с ел пилата и след това продължи с обикновена пила. Т.е. ръчно и внимателно да свалиш остатъка.

# 219
Не е нужно да сваляш до дъно всеки път. Сваляй колкото можеш с пилата. Ако има отлепвания почисти ги, после махаш хубаво праха и продължаваш със следващите стъпки.

# 220
Момичета, кодовете на мейкъп персонални ли са? Получих такъв от 5 лева за поръчка над 29 лева и няма да го използвам, та ако на някой му върши работа - подарявам го.

# 221
  • София
Prime , Part_Of_Me , благодаря за съветите, ще пробвам после с обикновена пила да досваля гел лака.

И за да не е спам, това е маникюра с балончетата

# 222
Включвам се и аз след двумесечна пауза от геловете с една лилава Claresa 630 :

Не си личи много, но има блещукащи частици, много съм доволна от този цвят. Сега поръчах разни нови цветове и блестящи бази от nailmaster, да видим кога ще кацнат вкъщи.

Паузата направих тъй като мисля, че имах нещо като мини онихолиза, или поне в начална фаза, тъй като забелязах леко отлепване (отдръпване) на два нокътя, плюс че около нокътя на палеца стоеше като изсъхнало с напукана кожа и се стреснах доста. 2 месеца ходих без нищо или тук там с обикновени лакове, като определено забелязвам по-голяма издръжливост на стандартните лакове (при мен около 5-6 дена)

Обаче знаем как е - нищо не може да се сравни с плътността и блясъка на гела..  Sparkling Heart  Така че сега с нови вдъхновения и на напълно възстановени нокти, надявам се да няма бъдещи проблеми.

# 223
И от мен нов маникюр от снощи, въпреки че старият беше само на 10 дни. Не можах да издържа повече предния, защото го бях правила много на бързо, без оправяне на кожички и без да помисля с какъв акцент да освежа бледия цвят. И затова нов

# 224
Да бе, сега ще пазарувам , за да ми намалят с пет лева. Оляха се с лаковете, какви са тези цени? Да си ги държат. Или искат да си изравнят цените като другите сайтове, предлагащи клареса например..

Общи условия

Активация на акаунт