Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Мисля да те послушам и да си поръчам пак от Китай и да си почакам. Старата беше 35 хил. оборота и ми беше добре, и безкабелна. И така ме е яд, че спря да работи, незнайно защо....
Може ли да споделиш каква ти е пилата и при какви обстоятелства спря да работи?

Може да погледнеш в емаг, да, не се сетих за него, там понякога има добри находки.
Ето тази ми беше :
Спря без реално видима причина, не съм я ползвала по различен начин. Издържа от октомври до сега.

# 541
Да сваляш с обикновена пила е такава мъка и такова търкане...
За един маникюр, докато дойде пилата от Китай, ще се прежаля. По-добре отколкото 100 лева за моделите от горните линкове. 100 лева и повече с радост ще дам и съм давала за по-сносни пили, лампи, гелове. Това си е моето мнение де, но аз съм си претенция. Joy

# 542
  • Варна
Подкарах единия пигмент и там, където не се задържа сложих звездички.
Мацнах малко кожа днес и я изпекох, махнах с лакочистител веднагически. Надявам се да не предизвикам нещо...

Скрит текст:

# 543
И моята евтина пила взе нещо да прекъсва. Смених и кабела (този от машината към ръкохватката)и сега си работи.
Мислех да я продавам сивата на YOKE FELLOW, но ще взема да си я оставя. Така съм свикнала с безжичните, че не мога да се върна към старите, нищо че моята е JSDA и си я пазя.
Сега гледам само ръкохватки продават също. По 20-на лева.

От хубавите четки - ниска цена. Аз съм ги взимала по 10 -на долара.
https://www.aliexpress.com/gcp/300000512/nnmixupdatev3?spm=a2g0o … r%7Cquery_from%3A

# 544
И отново розови цветове от серията  BR на Kodi.

Имам толкова други цветове, дори такива, които не съм пробвала, а нещо все ме тегли да повтарям два-три цвята от тази серия. И да не е съвсем едно и също, та реших да плесна и цветенца за разкош. Очаквано не се получи резултатът, който търсих, но поне разнообразих.

# 545
Продават ли се адаптори за лампите за печене на гел и под какво име да търся, ако да? Сън Х7 ми е лампата и наскоро забелязах, че кабелът се е цепнал в основата на адаптора и се вижда жичка в червено отвътре...Нещо мога ли да залепя на мястото, за да го поправя- може би изолирбанд?🤔

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 14:04 от dolce miele

# 546
Продават се.
Трябва да си видите характеристиките на стария адаптер.
Power Supply Adapter For UV LED Lamp Nail Dryer

# 547
Да, точно изолирбанд. Редовно си оправям с него кабели.

Иначе за пилите - изобщо не бих взела от Бютимол. Едно на ръка, че не искам да подкрепям този магазин с парите си заради потресаващо грозното отношение към клиентите, но и цените са повече от смешни.
Според мен си поръчай само нова ръкохватка от Али, дори няма нужда да е нова пила. Възможно е да се е запушила с прах, възможно е кабелът да се е прецакал.

# 548
Казано на чист български
Скрит текст:
wtf
Flushed

Аз съм изкарала само школите на esmeralda23 и karmilla и се справям къде-къде по-добре:blush:

Съгласна, дори и от скоро да се включвам с мнение, повечето неща които съм научила, е било благодарение на всички вас! Heart

# 549
Момичета, знам, че това вероятно е обсъждано не веднъж, но не успях да намеря отговор и затова ще ви попитам с предварително извинение и с надеждата да отговори някой, който има желание и енергия да го втори за кой знае кой път.
Искам да усвоя метода с капката. Гледах, каквото намерих, но ще съм благодарна някой да каже повече за него или да ми даде линк към клипчета или информация.
Как се подготвя плочката за метода, какво се слага преди него, кое колко време се пече… изобщо какво и да е.

# 550
Заповядай.
https://youtu.be/3tlYC1dTxbs?si=fDVY_88UEwL8OTI2

Урок по изравняване, всичко е обяснено ясно, точно и подробно, също така е на български. Даже предлагам в следващата тема Кармилла да сложи линк към това клипче.
П.С. В профила на Полинка има и други полезни видеа.

# 551
Мелани, Есмералда, благодаря! Ще търся изолирбанд, а и ще си харесам нов адаптор...за всеки случай.🙂
Кога се сменя ръкохватката на ел. пилата и предполагам, че не всяка ръкохватка е с еднакъв кабел?
На моите ел. пили, между другото, се оказа, че с едната свалям лак с R, а с другата посоката е F.😅
Подкрепям, че от тази тема може много да се научи. Също така, дори от клипчета в интернет човек (особено ако има и усет), съчетани с личен опит на база проба-грешка, може да научи повече, отколкото онези две курсистки. Дори не смея да попитам как са се справили с кожичките...🤪
Мисля, че бях чела миналата година за курсовете на Стар нейлз и по спомен не бяха изобщо за 5-7 дни.🤔
Много харесвам клипчетата на Полина. А също и на Sakrаmel (но не е на български- слушам на английски или на руски).

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 14:31 от dolce miele

# 552
Момичета, Честита Баба Марта! Желая ви здраве, много усмивки и късмет!

# 553
Честита и от мен, момичета! Няма ли някоя да ни зарадва с едни мартенски или патриотични нокти?

# 554
Браво, Есмералда! Супер идея за патриотичен маникюр!  Дано някой измисли нещо, ще е интересно. Мартенски  също ще е готино.

Общи условия

Активация на акаунт