Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Заповядай.
https://youtu.be/3tlYC1dTxbs?si=fDVY_88UEwL8OTI2

Урок по изравняване, всичко е обяснено ясно, точно и подробно, също така е на български. Даже предлагам в следващата тема Кармилла да сложи линк към това клипче.
П.С. В профила на Полинка има и други полезни видеа.
Много, много благодаря!!!

# 556
Честита Баба Марта!

Опит за шевици от мен! Малко патриотично Simple Smile Имах идея и за флаг с пръстов отпечатък, но ми стана много шарено и направих "мартенска" шевица и на другия пръст. Предния беше флаш и не го качих.  На живо ми стои много по-добре, отколкото на снимка, може би заради лъскавкото.
Страхотни маникюри правите!

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 03:08 от pipence

# 557
Момичета, да ви кажа -
вчера ми подариха към покупката лак на IBD Just Nail Polish. Ами много ми хареса. Добро покритие, точно толкова гъст, колкото трябва, добре се нанася и е 15 мл.
Не бях ги заглеждала, защото в този магазин има много други професионални марки и IBD-то някак си го свързвам с минали времена, но бях положително изненадана.

# 558
Pipence, страхотен маникюр! Много е красив! Едновременно мартенски, традиционно български и в същото време много елегантен!
Вече съм сигурна, че някои ваши маникюри имат всички характеристики на изкуство. Единствено е жалко, че само  като снимка може да се запази във времето.

# 559
  • на брега на морето
Честита баба Марта, момичета! Heart
Страхотни маникюри! Hug Heart Eyes
Пипенце, наистина изкуство! Heart Eyes
Топси, остават и спомените ни! HugКак се кефим на готините си, безупречни нокти, както ние сме искали да бъдат! По наша идея и изпълнение! Grinning

# 560
Честит празник и от мен!🙂
Рiрence, много хубав маникюр!

# 561
Честита баба Марта, момичета! Да сте здрави и засмени и все така вдъхновени!❤
Pipence, прекрасен маникюр!😌🤌

Моето творение е розовко, че тези дни ми е много пролетно.

Базите на Коди са:
Pastel 02
Cover base 02

Матовия топ е на Коди(Satin), по някакво чудо на чудесата четката се оправи и вече не е раздвоена…та пак е в играта.🤓

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 23:05 от Butterfly_🦋

# 562
Pipence, как и с какво изрисува тази шевица? страхотно е! Колко време ти отне?

Melany, имам  IBD белеща сe база. Купих си я от Али. Тази база няма равна на себе си друга. Аз не зная как се мъчите с ел. пили, при положение, че с такава база се свaля за 1 минута. Знам също, че и топ лакът на тази марка се конкурира с Гелиш, но не съм го пробвала. В Али експрес продуктът е много скъп в сравнение с другите всеизвестни марки.
Аз нe знаех че  IBD се продава и в България. Много са сполучливи

Някой да е правил съпоставка между топ на Коди и топ на Gel İt?

# 563
Много Ви благодаря!
Шевицата е рисувана с точкатор и тънка четка с гелови боички на коди и червен лак. Около 30 минути ми отне и то защото първо исках да направя флаг, но не се съчетаваше добре. На другата ръка е същото, но на един пръст.
Значи, установих, че най-много се мотам при оформянето на формата, не свалянето, не изравняването - оформянето ми е най-бавно.
Друго, което забелязах е, че хора перфекционисти (като мен) много по- бавно правят маникюр, много се закрепят за неща, който другите изобщо не забелязват и докато дойде време за декорацията, цялото желание вече е отминало.
Иначе и аз го възприемам като изкуство.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 14:01 от pipence

# 564
Момичета, страхотни маникюри качвате.

На снимката не излиза хубаво, но този е най-скорошният ми маникюр. Напоследък покрай новата ми работа изпочупих доста от ноктите и ги изграждах наново и затова и на двете ръце безименният ми е различен XD

Сега в момента си търся розов гел лак, но с ефект, за съжаление нямат на много места и не знам къде да търся. За идната седмица ми трябва.

# 565
Момичета, много моля за помощ! Как правите хубава преливка с гел лак? Пробвах с гъбичка, пробвах и с четка и не ми се получава като с обикновен лак. Лагам по- тъмния цвят, пека и внимателно от към свободния край започвам с потупващи движения да нанасям бяло, пека и пак нанасям бяло и така няколко пъти. Получава се като отсечено, а не като преливка.Къде бъркам? Искам нещо такова да направя, моля обяснете стъпките

# 566

От днес!Имам мания към бялото явно Simple Smile

# 567
Момичета, много моля за помощ! Как правите хубава преливка с гел лак? Пробвах с гъбичка, пробвах и с четка и не ми се получава като с обикновен лак. Лагам по- тъмния цвят, пека и внимателно от към свободния край започвам с потупващи движения да нанасям бяло, пека и пак нанасям бяло и така няколко пъти. Получава се като отсечено, а не като преливка.Къде бъркам? Искам нещо такова да направя, моля обяснете стъпките
Направи си смес от лака, който искаш да преливаш с топ, да стане по-прозрачно (или както му казват - желе) и нанеси между основния цвят и преливащя. Успех!

# 568
Опалянка. Simple Smile
Чета ви, наслаждавам се на хубавите ви творби. Благодарности на всички, които споделят!

След кратката ми пауза без лак, от два дни съм с този. Може и да съм го споделяла този "дизайн" защото ми е супер простичък и много любим и го ползвам за трети път.

Обаче, искам да изкажа личното си разочарование от каучуковата база и каучуковия топ на Kodi (от нейлмастер са поръчвани). И двата продукта стават на балончета - много досадно. Изобщо това май не е моята марка... като изключим една- две цветни бази (включително линт базата бяла с частици, която смятам за перфектна), от другите продукти май не съм особено доволна.

# 569
Аз тъкмо бях решила да не купувам  нищо ново скоро и базата ми е на свършване(обикновена на клареса) и ще се оглеждам сега за нова.
От снощи, на един нокът ми хареса, като направих целите ръце вече не ми харесва но ще си го нося известно време.

Общи условия

Активация на акаунт