Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и честит празник!
Да дам отзив за тази фреза, която поръчах, харесва ми за почистване на кутикули

И новия маникюр с препратка към 8  март.

# 571
Здравейте, момичета! Идвам с много въпроси.

Чаках, чаках, чаках търпеливо едни фрези от али, но вече се чудя ще дойдат ли въобще. Поръчах ги на 18.01. Този Tracking notice стои така от много време и постоянно се променя датата, вярно, че estimated delivery-то го дават на 19-ти март, но и на другите неща от поръчката беше така, а пък дойдоха преди доста време.

Също искам да питам за кожичките. Нова съм в рязането им, само с избутване и после рязане с ножичка не ставаше добре, но мислех, че като ги повдигна с пилата(ползвам безопасния накрайник) и изрежа ще е супер. Да, ама не. Май, май много тренировки трябват, за да успявам да ги изрежа перфектно както гледам в тикток. Изрязвам нещо, обаче като го погледнеш след това изглежда зле. Все още има останали кожички и понякога като накълцано стои дори, а ако опитам по-дълбоко пускам кръв...не знам къде греша?!

И последно, гела желе много популярен стана в последно време. Гледам, че го ползват за да правят хубав остър квадрат, аз всеки път като реша да го правя остър и опитвам да добавя гел по края на ноктите, че да мога да имам материал да го направя хубав квадрат, ама никога не успявам по този начин, май ми е много течен гела и се стича по кожата, абе става ужас. Та, след всичкото това, мислите ли, че си струва да взема да го пробвам, мога ли за нещо друго да го ползвам? И най-вече да препоръчате някакъв.

Много благодаря!

# 572
Здравейте и честит празник!
Да дам отзив за тази фреза, която поръчах, харесва ми за почистване на кутикули

Как за почистване на кутикули с това Astonished супер грубо ми изглежда..?

За пратките от Али няма много какво да направиш преди да изтече срока. Ако не е дошла дотогава пускаш диспут и ти връщат парите, случвало ми се е и не е имало проблеми. Да не кажа, че се е случвало и след изтичане на срока и възстановяване на парите да пристигне все пак пратката.

# 573
Пише, че е за кутикули и аз го пробвах за първи път днес. Харесва ми, на слаби обороти го ползвах.

# 574

Melany, имам  IBD белеща сe база. Купих си я от Али. Тази база няма равна на себе си друга. Аз не зная как се мъчите с ел. пили, при положение, че с такава база се свaля за 1 минута. Знам също, че и топ лакът на тази марка се конкурира с Гелиш, но не съм го пробвала. В Али експрес продуктът е много скъп в сравнение с другите всеизвестни марки.
Аз нe знаех че  IBD се продава и в България. Много са сполучливи

Може ли линк към тази белеща база?

Аз преливка правя с четка за омбре. Отгоре може да се изравни с полупрозрачна база или да се сложи топ с ефект. Става много добре.
Ето и двата метода

klavi100, тази фреза не е за кутикули. Ще си нараниш ноктите. Търси диамантена фреза.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:37 от Prime

# 575

Melany, имам  IBD белеща сe база. Купих си я от Али. Тази база няма равна на себе си друга. Аз не зная как се мъчите с ел. пили, при положение, че с такава база се свaля за 1 минута. Знам също, че и топ лакът на тази марка се конкурира с Гелиш, но не съм го пробвала. В Али експрес продуктът е много скъп в сравнение с другите всеизвестни марки.

Аз преливка правя с четка за омбре. Отгоре може да се изравни с полупрозрачна база или да се сложи топ с ефект. Става много добре.
Ето и двата метода

klavi100, тази фреза не е за кутикули. Ще си нараниш ноктите. Търси диамантена фреза.

Prime, този брокатен завършек от снимката с какво си го правила?

Някой да знае кога Елена Арт пак ще зареди "ТОП без липкав", защото докато се накумя да си купя, той пак свърши Sad((

# 576
Каучуковият топ на Коди има ли лепкав слой?

# 577

Ето и двата метода

Много красиви 😍

# 578
Този път съм само по база. Определено си предпочитам по-светлите маникюри

# 579
Привет, момичета.
Пускам моя маникюр от събота, чак днес намерих време да го снимам.

Май ще е последен тъмен за сезона, след това започвам с пролетните дизайни.

И да ви се оплача, изхвърлих 20 гел лака и бази с изтекъл срок на годност. Cry На някои им се беше променила консистенцията, други си изглеждаха добре, но реших, че е време да разчистя, за да ползвам по-новите неща. Мъките на ноктохолика ...

# 580
  • Mostly in my mind
Чудесни маникюри, ммичета.
Part_Of_Me, страхотна форма! Влюбих се!

# 581
  • Шумен
Есмералда 😍 както винаги перфектен!Започна моят курс,а днес имах и работа с модел!Момичето си избра бяло,цветът на който най-се виждат грешките 😅 и моите се виждат,но все пак качвам го да видите 😉

# 582
Каучуковият топ на Коди има ли лепкав слой?

Има. Поне този обикновения, който имам. И не е особено гъст, хем се разтича, хем се набалончва Stuck Out Tongue Closed Eyes. Нищо особено, както вече споделих.

# 583
Аз избързва и поръчах този в червената бутилка Confused

# 584
Аз избързва и поръчах този в червената бутилка Confused

Нищо, тъкмо ще го пробваш и ще споделиш. Може в мен да е причината или просто да е лоша партида.

Каучуков топ си търсих за да слагам над стикерите, защото четох, че е ок за изравняване след вграждане на елементи, стикери и т.н.

Освен този на Коди, имам този на Secretly (също каучуков май...) Наистина е много гъст и съм доволна от него, но пък малко му липсва блясъкът на другите хубави топ-лакове.

Скрит текст:

Другият ми е пак на Сикретли. Прилагам скрийншот. За него мога да кажа, че има малко особено "поведение" и е капризен откъм нанасяне. Ако не го нанеса бавно и полека, става на едни дупки... странна работа е. Иначе пише, че не пожълтява и е подходящ за неонови цветове.

Скрит текст:

Да си призная малко съжалявам, че подарих ментетата на Коди, с които се бях сдобила от някакъв бг сайт. Каучуковия им топ беше много як Grinning

Общи условия

Активация на акаунт