Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 34 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Страхотен е тъмния😍! Кой е?

Благодаря ти. Цветът е Luxton 178.

# 601
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, момичета! Hug
Аз исках да споделя разочарованието си от алиекспрес напоследък и затова сме си наложили ограничение с мм от покупки от Али. 1- ви за 1 акумулатор 119 евро - не искат и до ден днешен да ни върнат парите. И 2- ро, не получихме тези раници( бяха за децата) и ни върнаха 10 цента вместо 19 евро! Еми....сори. За кратък период 2 брадви. Сега ще се въздържаме за дълъг период от време от покупки в алиекспрес и ще спестим повече от тези 119+ 19 евро.Joy Не знам какво им стана? Ние бяхме коректни и им пишех винаги хубави отзиви...

# 602
Мелина, провери си в Али портфейла дали не са ти върнали парите. Или под формата на някакъв купон.

Между другото, на мен ми отказаха диспут - бях поръчала клещи за кутикула, а ми изпратили някакви супер странни ножици. 2 пъти оспорвах и секира. Тотално различен продукт, а Али ми отказва. После писах на съпорта по чат, обещаха да върнат парите и до ден днешен нищо.

# 603
И аз преди време писах.
Пуснах диспут, че срока е изтекъл, а продукта го няма, няма и никакви данни за тракинг.
Изведнъж намериха някакъв тракинг, на който пишело, че продукта е доставен и това, че аз не съм го получила било мой проблем. Така и не ми върнаха нищо. Не се сетих да оспорва в ПейПал, че беше малка сума. Отдавна и за вече гледам да не пазарувам нищо от тях. Тему са много коректни, а и в ибей предпочитам да пазарувам, нищо че цените там са малко по-високи. Ибейците никак не ги обичат китайците и винаги диспута е в полза на купувача.

# 604
  • на брега на морето
Есмералда, то това става отдавна за да го пиша тук. Аз 2 пъти им писах в чат да ми върнат парите ( тези  119 евро), че ще спра да пазарувам в алиекспрес. И двата пъти казаха, че ще ги върнат, но така и не ги върнаха. Мина месец от последния път като ми писаха, че са ги били върнали уж, да чакам. Няма бонус, няма нищо...

# 605
Че по пощата ли ги пращат тези пари...

# 606
Много тъпо. Явно им е станало практика да обещават, че ще върнат парите, а после да не го правят. Моите клещички поне бяха 3 долара, та не ме е яд, но твоето просто е скандално. Пиши им пак и се бори до дупка.

# 607
Много се извинявам, но търся на Есмералда един пост с най-необходимото и бюджетно за начало да се лакираш вкъщи. Бяха неща на Клареса. Прехвърлих 10-15 страници от мненията й, но са 500 🤣🤣 и ми е физически невъзможно, та някой ако го е запазил, ще съм благодарна да ми го пратите.
Изпуснах новата тема цялата. Нямам никакво време напоследък. 😅

# 608
Аз самата съм си го запазила Joy, но цените вече за жалост са други.
Скрит текст:

Ето ти ъпдейтнат вариант с продукти на SunOne, излизат по-евтино от Клареса в момента, а ги прави същата фабрика. 33 лв излизат с 1 цвят гел лак.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:53 от esmeralda23

# 609
Страхотна си! Много ти благодаря. 🌹 Ще й пратя снимките, тя да си решава.

# 610
Момичета, по-конкретно Есмералда, назад беше препоръчвала едни клещи на Старлекс, но не мога да открия кои точно бяха (с по-къси "остриета", ако мога така да се изразя)

# 611
С по-къси се съмнявам да съм препоръчвала, имам 3мм и са ми късички и не особено удобни. 5-7 мм дължина на острието е оптималното. Които и клещи на Сталекс до вземеш в този порядък, ще са добри.

# 612
Супер, много благодаря. Purple Heart

П.с. Поиграх си да намеря питанката от компютъра (от 25.01 Laughing) , било е между NC 10-8 и NC 12-5. И препоръката е за 12-5.

# 613
Някой ползвал ли е марката Респект,

Доволни ли сте?

# 614
На мен пък Али Експрес още миналата година ми блокира кредитната карта. И вече не мога да пазарувам. Пробвах с други, пак не става.
Явно трябва да отворя друг акаунт, но и тогава не е ясно дали проблема ще се реши.

Някой ползвал ли е ТОП на Gell it ? струва ли?

Да ми препоръчате пигмент за огледален ефект? Ако се работи лесно с него! Ако е труден за работене, не ми препоръчвайте Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт