Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 34 965
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Използвате ли защитни ръкавици?🙂

Да, аз използвам този модел.

# 646
Bo0o, ако разгледаш мненията ми по-назад в темите, ще видиш, че аз не препоръчвам изобщо Елена арт за обучения. Темата е голяма и не ми се повтаря отново, но основното е, че курсът е на космическа цена, а качеството е посредствено. Била съм при нея на един семинар и не останах очарована. Буквално аз знаех повече за продуктите, които тя продава. Питах я нещо допълнително - не беше дори чувала! Общо взето добре, че за цената на този семинар ти даваха подарък база и тефтерче, че да не си капо. Иначе смисъл 0.

Освен това неведнъж са я хващали публично в незнание и излагане - първо беше с недополимеризиран продукт, за който тя твърдеше, че нищо му нямало, после беше, че сваля гел лак с тотално неправилен инструмент, който даже не знаела за какво е. Joy Жената просто няма познания и дипломата й за преподавател е като качество като дипломите, които дава на курсистите си. И ако някой неин курсист работи ок, то е, защото си е можел и преди това, не е благодарение на Елена и обучението й. Иначе че е удобно от вкъщи да си гледаш клипчета и да отидеш само за 5 дни, удобно е, факт, но ти си прецени струва ли си да хвърлиш 2 бона за това.

Ако решиш, че не си струва, пиши ми на лично, мога да ти препоръчам преподавателката, при която аз карах курс. Но при нея курсът далеч не е 5 дни.

Кармилла, благодаря ти, точно за него се чудех, защото имах спомен, че някой беше писал за него. Ще го поръчам. Hug

# 647
  • София
Моля да приемате забележките като градивна критика, а не като начукване на канчето. Казваме ви какво не е наред, за да се коригира и всеки път да ни показвате все по-красив маникюр.
Нещо снощно от мен. За първи път съм с термо лак и определено ми допада. На моменти е красиво омбре. Лакът е на UrSugar

# 648
Имам ръкавици, но още не съм ги ползвала, подозирам, че ще ме дразнят 😀

# 649
# 650
  • Down south
Много красива маникюр!

От мен опит за декорация, неуспешен Joy но ще си ходя така в следващите две седмици.

# 651
Айде и аз да се наредя с нов маникюр. Смених формата квдарт с овал и направо ми олекна на ръцете. Цветята са с гел в шишенцето и доста се озорих, докато ги наместя, даже средният стана по-дебел, защото преди това правих изравняване с база  и се напласти повече.

# 652
# 653
Момичета,Jana nails с какъв произход са?

# 654
Сръбски мисля. Или хърватски.

# 655
  • Down south
Признавам, че обичам всичките 20 добри души, които са харесали злополучния ми опит за декорация ❤️
Благодаря!
За някои от вас, декорацията изглежда небрежно лесна, но не забравяйте, че има и такива с две леви ръце, за които е постижение.
Темата и показаните маникюри/дизайни са много мотивиращи.
Поне за мен 😇

# 656
Daylily, показвам, или по скоро доказвам Joy , че има и по зле от теб в ръчните декорации, хора със слаби сърца да не гледат Joy
Скрит текст:

# 657
Момичета, откакто почнах да си махам с пила гел-лака, не мога да си отгледам дълги нокти, просто се чупят и не растат. Слагам Линт базата на коди, ултрабонд, отгоре цвят и топ - всички продукти са ми на Коди, но всеки месец е едно и също. Премахвам лака на 2 седмици най-често с царевица или пламък накрайник...Мечтая си за дължините ви... Някакви съвети?

# 658
  • София
Момичета, откакто почнах да си махам с пила гел-лака, не мога да си отгледам дълги нокти, просто се чупят и не растат. Слагам Линт базата на коди, ултрабонд, отгоре цвят и топ - всички продукти са ми на Коди, но всеки месец е едно и също. Премахвам лака на 2 седмици най-често с царевица или пламък накрайник...Мечтая си за дължините ви... Някакви съвети?
Според мен имаш проблем с начина на сваляне и запилваш от самия нокът. Качи снимка след свалянето преди да започнеш да лакираш.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 09:47 от CruellaDeVil

# 659
Аз мога да споделя моя опит, не претендирам, че е най-правилния, но при мен сработи.
Моите естествени нокти са ултра тънки, огъват се като люспичка. Естествена дължина никога не съм можела да получа.
Със следната рутина се получи:
- почиствам кожички и т.н. , обезмаслявам със спирт, не съм купувала и не съм ползвала по-силен обезмаслител
- ултрабонд много тънък слой на гол нокът
- прозрачна ръбър база на Коди в много тънък втриващ слой. Препоръчвам да не се мъчиш с линт базата. При мен тя просто не държи.
- млечна ръбър база пак на Коди в изравняващ слой.
- отгоре декорация, друг лак или направо топ.

Конкретно тези две бази на Коди ми помогнаха да отгледам невиждани дължини. Сега експериментирам с гел и с полигел, но върху вече отгледана дължина.

Друго важно е формата, която поддържаш докато ги чакаш да растат. Овал е най-стабилна и предпазва от чупене.

И последно, с тази последователност не съм имала отслоявания и реално не се е налагало при следващо лакиране да свалям до гол нокът. Винаги ми остава отдолу здрава подложка от предишния лак, върху която нанасям същите продукти при следващото лакиране, като внимавам да не трупам излишно материал.

Общи условия

Активация на акаунт